שלום - שאלה

Jullians

New member
שלום - שאלה

אני רואה בקביעות דוקטור הו מהעונה הראשונה - לפי מה שמשודר ב"יס". עכשיו, אני מאוד מאוד בטוחה שפספסתי כמה פרקים - ככל הנראה מהעונה השנייה, כי כשהתחילה העונה השלישית הייתי מאוד מבולבלת, איפה רוז, ומה קרה לה? (חוץ מזה שהשחקנית עברה לשחק בוידוייה של זונת צמרת). מישהו יודע או שזה בגדר סוד מוחלט? XD תודה לעל העונים!

XUXA141

New member
התשובה לזה משודרת בדיוק במוצ"ש האחרון בBBC.

נדמה לי שמשהו כמו שמונה בערב. זה הפרק האחרון של העונה השניה, עם ההעלמות של רוז.

alexy13

New member
בגדול

קרה משו בין הדוקטור ורוז בגלל זה הם לא יכולים לראות אחד את השני מה שקרה הוא הקרע שבו הדוקטור מטייל בעולמות שונים נסגר בעולם שהוא היה חיייב להיפרד ממנה זה בגדול כן אבל בטח לא ממש הבנת אז תראי את הפרק

Jullians

New member
ראיתי :(

זה היה כל כך עצוב... כמעט בכיתי XD אז אחר כך ראיתי את המאחורי הקלעים כדי לא להיות כל כך עצובה. אבל עדיין מעצבן אותי שין יותר רוז. המרתה הזאת קצת מעצבנת אותי בהתאהבות שלה בדוקטור...

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo207.gifשמתי לב למשהו.

אני עכשיו צופה שוב בשידור החוזר בביביסי פריים,והארבעה דאלקים שם,יש להם שמות והם מכת סקארו. לאחד מהם קוראים דאלק סק. בעונה השלישית,בפרק עם השפל הכלכלי ב1929,גם שם היה דאלק סק מכת סקארו.

nick at noon

New member
כן

זה נאמר שם שאלו אותם דאלקים. ראו אותם בפרק סוף עונה 2 מבצעים "מעבר חירום בזמן" (לא זוכר איך הם קראו לזה) כשהדוקטור התחיל למשוך את כולם לvoid. כשהוא פגש אותם בעונה 3 הוא זיהה אותם (בכל זאת יחסית נראים שונה) והוא הבין שאלו הם ואז הם אמרו לו איך הם ברחו.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאז את הקטע הזה פספסתי.../images/Emo3.gif

חשבתי שאם הם ממחזרים שחקנים בסדרות הבריטיות (כמו שמרתה מופיעה בחלק הראשון של הפרק האחרון),אז הם ימחזרו גם דמויות..

למעלה