שלום שאלה

שלום שאלה

יש לי כרטסים למייק בבית לסין לשורה 1 בעלייה באמצע מי שמכר לי תכרטיסים אמר שזה מושב טוב לנכה עם קביים כמוני וושזה יותר טוב משורה 4 בצד באולם שהוצע לי בהתחלה. האם המושב טוב? והמוקדן צדק? תודה

tommy walker

New member
שלום תשובה

זה תלוי בכמה דברים. קודם כל השאלה אם בתור נכה עם קביים יש לך בעיה לעלות או לרדת מדרגות. כדי להגיע לשורה 1 בעלייה צריך לעלות או לרדת מדרגות (תלוי מאיפה נכנסים). דבר שני, השאלה מה בדיוק הכוונה בשורה 4 בצד. הכיסא האחרון או הראשון בשורה או פשוט כיסא מסוים שהוא באזור הצד? כי אם אתה צריך מקום לרגליים אז אני מניח שבשורה 1 בעלייה יש יותר מקום לרגליים כי לפניך אין עוד שורה של מושבים אלא פשוט מעקה מסוים ויש יותר מקום לרגליים. מצד שני גם בכיסאות הפינתיים בכל שורה (גם באולם) יש כביכול את האפשרות לשבת כשהרגליים הן בצד שבו אין כיסא נוסף. אבל פה זו כבר החלטה שלך בעניין של נוחות. אם הכיסא בשורה 4 הוא לא אחד מהקיצוניים אז בפירוש עדיף לך שורה 1 בעלייה. דרך אגב, שורה 1 בעלייה מקבילה מבחינת המרחק מהבמה לשורה 14 באולם, פשוט מעליה. אם זה יעזור לך הנה מפה של האולם.

שורה 4 במעבר

אבל עם שורה 1 ביציע מקבילה לשורה 14 אני מניח שרואים יותר טוב מאשר בשורה 4 כי הבמה גדולה והזיות יותר רחבה. תודה בכל מקרה

טומיתם

New member
האמת, שדי אותו הדבר...

ראיתי מע' ראשונה מהאולם, ומע' שניה מהעליה, ונהניתי בשתיהן...

כמו שכולם אומרים ראוים הרבה יותר טוב מהעלייה

כי הבמה בבית לסין גדולה מאוד וכך אפשר לראות את כולה ביתר קלות

למעלה