שלום- שאלה:

figure it out

New member
שלום- שאלה:

אמנם אולי עדיף שהייתי מפנה אותה אל פורום "כמעט מלאכים", אבל בטח תדעו... יצא לי לראות עכשיו כמה דקות מספיישל "כמעט מלאכים" בערוץ הילדים, ושם כינו את מריאנה אספוסיטו בשם (שלא ממש מזכיר את שמה, או שום קיצור, או כל עיוות הגיוני/מתקבל על הדעת של שמה) - לאלי. מישהו יכול להסביר לי למה?

Miss Roni

New member
זה הכינוי שלה

ככה הרבה קוראים לה, היא מעדיפה שייקראו לה לאלי :)

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifממ אני הבנתי ש..

היא מעדיפה שיקראו לה ככה כדי שתיהיה סוג של הפרדה בינה לבין הדמות שהיא משחקת כי לשתייהן קוראים "מר"

Ortal D

New member
קראו לה ככה עוד מימי פינת אור

ועוד לפני זה.... זה הכינוי שלה כבר כמה שנים, היא גם קוראת לעצמה ככה..

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifאוקיי אם את אומרת..

זה בסך הכל מה שאמרו לי חח אני לא המצאתי שום דבר גם אני שמעתי את השם הזה פעם ראשונה רק מלפני כמה חודשים..

shiran232

New member
יש מצב שזה קשור

לאליזבת[השם השני שלה]? זה הדבר היחיד שעוד איכשהו מזכיר את זה חח.. או שזה באמת סתם כינוי...

ראיתי ראיון שלה ושל פיטר שהם היו בארץ

שרוריגו ריאן אותם ושאל אותה למה קוראים לה לאלי ואז היא אמרה שהשם שלה זה מריאנלה וזה כניראה קיצור או משהו כזה.. אני אנסה למצוא את הראיון.

GIRL171

New member
אני יודעת למה

קוראים לה כך כי היא רוצה שייפרדו בין מריאנלה מכמעט מלאכים לבינה אז היא קוראת לעצמה לאלי ויחד עם החבר שלה פיטר-זה יוצא-לאליטר קבלו תמונה של המהממת הזאתי, חולה עליה

figure it out

New member
וואוו. אוקיי, תודה לכל העונים. :)

לדעתי, בעוד השם "מריאנה" רענן, חמוד וצעיר, השם לאלי, או הכינוי (ווטאבר
) גורם לה להישמע כמו ילדה בת 10
אבל, מי שואל אותי?

simba only me

New member
בתכלס - אפאחד לא שואל אותך../images/Emo3.gif

אבל אני בהחלט מסכימה איתך יש משהו פלצני ב"לאלי" (אל תבינו לא נכון אני חולה עליה) כמו שיש משהו פלצני בפיטר (שזה כאילו מין בריטיות לשם פדרו , שזה בעצם השם שלו ) אבל שיהיה

למעלה