שלום :) שאלה

R o t e m G

New member
שלום :) שאלה

אני רוצה לקנות אמפי חדש ובעקרון המחשבה הראשונה שלי היתה לקנות אייפוד. אבל אז חשבתי שוב ורציתי לשאול למה בעצם אייפוד יותר טוב מנגנים אחרים [אם בכלל]?

R o t e m G

New member
הלווווווו יש כאן מישהו?

אז בגלל שעניתם לי תשובה כל כך ברורה שעזרה לי מאוד, אני אנסה להתייעץ בדרך אחרת: אני רוצה לקנות נגן חדש. עד עכשיו היה לי iRiver t10 של 512M. יש לי אותו כבר הרבה זמן, הייתי מרוצה ממנו, הוא החזיק מעמד יפה מאוד והוא עדיין פועל והכל בסדר איתו, הוא פשוט קטן לי מדי. מה שאני מחפשת עכשיו: מחיר מקסימום: נגיד סביבות 800 תמיכה בסוגי קבצים: קבצי מוזיקה גודל מסך (באינץ'): 1.8-2.5 אבל לא קריטי נפח זיכרון (בג'יגה בייט): 8/16 אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: אין צורך תוספות: רדיו עם אפשרות לשמור כמה תחנות תמיכה בעברית: אין צורך מקור אנרגיה: סוללה נטענת שמחזיקה הרבה זמן, ורצוי שהיא נטענת דרך חשמל ולא דרך המחשב. שליטה בנגן: לא משנה לי פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: הנפוצים וכאלה שמועברים ישירות מדיסק חיבור לרשת (נדיר ויקר): ללא סידור בנגן: אני מאוד אוהבת את הממשק של האייפוד... ולבסוף, דברים חשובים נוספים: אוזניות in ear טובות [למרות שאפשר לקנות בנפרד, אז לא יודעת...]

Fuhor

New member
חשבתי על איאודיו I7 או D2.

לגבי סוללה - כל נגן עם סוללה נטענת אפשר לטעון דרך החשמל, רק צריך מתאם לשקע חשמל (סיפור של 50-150 ש"ח, תלוי באיכות, מתאים לכל מה שנטען דרך USB). פורמטי מוזיקה - כל דיסק מקורי חייב לעבור RIP כדי להפוך אותו לפורמט שהנגנים מכירים. אין נגן בעולם (למעט CD נייד) שיכול לקרא פורמט של דיסק ישירות). תוכנת מדיה פלייר עושה את ההמרה הזאת בלי בעיה. אם את אוהבת את הממשק של האיפוד - יש בעיה. ממשק של איפוד יש רק באיפוד. אוזניות טובות - עד כמה שאני יודעת, רק לזון של MS יש אוזניות מעולות. לכל האחרים יש אוזניות בינוניות עד גרועות וכולן (עד כמה שאני יודעת) הן מסוג כפתור. לכן אם את רוצה תוך האוזן (אלה עם הסיליקון) תצטרכי לקנות בנפרד.

Fuhor

New member
איפוד לא יותר טוב משום נגן אחד.

איפוד הוא עוד סוג של נגן שיש לו יחסי ציבור טובים מאוד וקבוצת משתמשים פנאטית. מעבר לזה אין בו שום דבר (הפנאטים טוענים שהממשק שלו הוא הטוב ביותר, חושבת שממשק זה עניין של טעם). אם את רוצה איפוד - יש להם פורום יעודי (הם מורמים מעם שלא יכולים להיות עם שאר הנגנים...). אני בטוח ששם ישמחו לספר לך למה הנגן שלהם הוא הטוב ביותר.

למעלה