שלום. שאלה.

Shani0491

New member
שלום. שאלה.

שלום,
אז ככה...
לפני כחודש וחצי הייתי בגיבוש לוחמות בבה"ד 12 בצריפין והתקבלתי לקרקל.
חתמתי ויתור על התפקיד כיוון שיש תפקיד שיותר מתאים לי-מדריכת חי"ר ורציתי להלחם עליו בשליחת פקסים תוך ידיעה ברורה שאני עלולה להפסיד את שני היעדים אם בקשתי לא תאושר.
אמרתי-הכי גרוע-הגיוס של קרקל הוא בנובמבר (עקרונית יש גיוס גם באוגוסט אבל הוא של הבני גרעין), והגיוס שלי ביולי, אז מקסימום אם אני לא אקבל מדריכת חי"ר ואחליט שאין לי כוח להלחם עם הקצין מיון ביום הגיוס, אני אבקש לחזור חזרה לקרקל, איפה שהייתי מיועדת או אם צריך (לא יודעת בדיוק את הנוהל-גיבוש חוזר).
בינתיים, בעקבות הויתור על לוחמה, אני שולחת כבר חודש ומשהו באופן אינטנסיבי 3-6 פקסים ביום למיטב במטרה שישקלו את בקשתי להשתבץ כמדריכת חי"ר ויאשרו אותה. (בהתחלה חשבתי שהסיכוי שיאשרו לי אותה גבוה יותר, כי נמצאתי מתאימה ללוחמה אך בחרתי שלא ללכת לתפקיד בסוף-אך בינתיים בניגוד לדעתי, זה לא כזה פשוט ושללו לי כמה פעמים-אך זה לא מה שיגרום לי לוותר!)
שאלתי היא - האם יש טעם להמשיך ולהלחם? כששאלתי את הצבא מדוע הבקשות שלי נשללו זו אחר זו הם ענו כי הסיבה היא "צרכי הצבא" (הבנתי שכנראה שיש להם מכסה לתפקיד שאני רוצה ושהם מעדיפים לקחת אותי לתפקידים אחרים, כאלה שהופיעו בשאלון ההעדפות שלי, ומדריכת חי"ר לא הופיע לי).
הסיבה הזו לא מספקת אותי, באמת יש לי את הנתונים, היכולות והכישורים. אני באמת מודעת לדרישות התפקיד וחושבת שאני עונה לקריטריונים. בחיי שאני לא יודעת איך קיבלתי את זה!
שמעתי על מקרים חריגים של בנות שנמצאו לא מתאימות או שהיה להם חריג פרופיל חריג קב"א ובקיצור היו חריגות וקיבלו את התפקיד הזה...
יש טעם להלחם? לשלוח עוד פקסים? יש מצב שאם ישללו לי עכשיו שוב את הבקשה יכולים להתחשב בי ולקראת השיבוץ לשבץ אותי כמדריכת חי"ר בסוף? ואם אין טעם לדעתכם להלחם אז מה אני יכולה לעשות? אין אופציה אחרת מבחינתי, זה או זה או לוחמה ובאמת שאני מעדיפה ללכת לתפקיד שיותר מתאים לי שזה מדריכת חי"ר.
אשמח לקבל תשובות, ייעוץ ועזרה.
תודה רבה וחג שמח,
שני:)

למעלה