שלום שאלה...

גלעד cool7

New member
שלום שאלה...

היום שמתי לב שעל אחד הפילטרים הופיעו נקודות לבנות-ביצים (כנראה...). היות ואינני זוכר איזה דגים הם מטילי תפזורת, משריצים ואלו.. אוד לכם אם תוכלו להגיד לי של מי הכי הגיוני. 4 סקאלרים, בוגרים (2 זברות 2 שחורים שאני מכנה פרות). 1 דיסקוס בדד (לפני יומיים נפתר אחד). 2 כרישים כסופים, בינוניים. 3 שועלים מעופפים, בוגרים-בינוניים. 2 פסוסיות הזברה. 3 שרי בארים. ו-2 פינגווינים. אקווריום של מטר, תנאיי טמפרטורה נוחים והחיים שלהם 5 כוכבים. תודה, גלעד.

גלעד cool7

New member
וטיפה על הביצים...

חלקן שקופות, חלקן לבנות... (בטח מופרות ובלתי מופרות).

אורי-

New member
כמה דברים :

אולי סקלארים אם זה הטלה על הפילטר , כי הם מטילים על עלים ומשטחים דומים , אבל מוזר שאתה לא רואה שום הורה מטפל. (בטוח שזה לא של חלזונות?) לעניין הדגים - זברות מרגישות יותר טוב בלהקות , יש לי כמה עשרות דגיגי זברה וכשהם יגדלו קצת תוכל לקבל המון. פינגווינים - דג להקה גם הוא. אגב , ביצים בצבע לבן הן ביצים נגועות בפטריות ואותן ההורים אוכלים (כשמדובר על אלו ששומרים על הביצים) או שהמטפל מוציא ע"מ לא להרוג את שאר הביצים. תנסה לבחון מקרוב ואז תעדכן.

גלעד cool7

New member
~~~~>

בקשר ללהקות, נכון. היו לי כמויות לפחות 14 מכל אחד-כנראה שהדיסקוסים והסקלארים חגגו... אכן אני יודע שאני עיקש ומרכיב טרופיים קטנים ומוסיף קרובים של אמנונים לעסק... בקשר לביצים, כרגע זשמתי לב שסקלאר בצבעי פרה בוגר שומר עליהן... סקלאר זברה ניסה להתקרב והפרה סילקה אותו. ומיום מה הפרה מטה את הבטן ושוחה צמוד לביצים (שחייה בשתעים מעלות) אבל היא אינה מטילה עוד... כיצד? איך אני מטפל בביצים-האם בכלל שווה את המאמץ? זמן בקיעה? תנאים מיוחדים? כמה מהן יטרפו או כמה תותש האם? תודה, גלעד.

למעלה