שלום+שאלה...

plusman

New member
שלום+שאלה...

פעם ראשונה שאני כותב פה.... כמובן ששר הטבעות (כול) זה הסרט האהוב עלי ועכשיו אני גם קורא את הספרים (קראתי את ההוביט) באנגלית. רציתי לשאול שאלה... מישהו יודע מה יהיה בגירסא המורחבת של שיבת המלך...כי אני מצפה לכמה קטעים שהיו חסרים בשני....בסופו...כמו עימות בין גאנדלף לסארומן... חוץ מזה מאוד אהבתי את הגרסאות המורחבות...(1+2)

adva g

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

לגבי השאלה שלך, אם אני זוכרת נכון, במאמרי הפורום ישנו מאמר ובו מפורטות כל התוספות בגרסה המורחבת של "שיבת המלך".

אגולס

New member
ברוך הבא!!!

תסתכל בשרשורים הקודמים בטוח יש תשובה לשאלה שלך...

ברוך הבא. איזה כייף שאנשים מצטרפים.

לאט לאט נוכל להשתלט על העולם. חחח

אגולס

New member
וואוו! לא צריך להסחף...

מקסימום על כל הארץ...חחח..התיכונה... טוב עכשיו אני נסחפתי...

ניסחפתי?. חחח

לא לא... חחח חכה קודם העולם. אחר כך הארץ התיכונה. כל דבר בעיתו. קודם צריך לבסס כח. אמממ לא פורטוגל אל תעשי לי את זה!

אגולס

New member
כן אה? חבל...

כבר חשבתי שפורטוגל תקרע ת´יוונים אבל לא. הנה היוונים מרימים תגביע... באסה. בכל מקרה לפי דעתי בגלל שאנחנו כל כך הרבה בפורום יש סיכוי להשתלט על הארץ התיכונה לפני על העולם. יאללה מה זה משנה אנחנו פשוט שולטים...חח..

איך אני אוכל להשתלט על הרץ התיכונה.

במצב כזה? שונאת את יוון! שונאת אותם. כדורגל מלוכלך!

אגולס

New member
תאמיני לי, למרות שאני לא סובל

את יוון הגיע להם הגביע כי פורטוגל שחקה גרוע. חבל.. אבל באמת הם שחקו מלוכלך! באנה קלטת את האוהד שפרץ למגרש? וואי אני לא מקנא בו... הולכים לדפוק לו כזה קנס..חח..

חח קלטתי חחח חצוץ שכמותו...

מה הוא זורק על פיגו דגל? חצוף! חחחח אבל ענק. חחחח אין אין על רונאלדו שבוכה עכשיו. אוח אני עכשיו טסה אליו. רק לנחם אותו.

אגולס

New member
נשבע לך אני מכניס לרונאלדו

הזה בוקס! איך הוא מפספס מול שוער לבד ושער ריק?!! אבל שחקן גדול אין מה להגיד. וגם פיגו! אוווף! רק בגללם לא נוכל להשתלט על הארץ התיכונה...ח..

זה לא אשמתו. הזווית שהוא קיבל את..

את בכדור. זה היה בילתי אפשרי. רק נס היה מכניס את זה. אני ממש מקווה שפיגו ימשיך למונדיאל. הוא רונאלדו ודקו יכולים לעשות כל כך הרבה. שלא ירימו ידיים. נבחרת ענקית. היום הכדורגל חזר 15 שנה אחורה. ביזיון!

אגולס

New member
דקו שחקן...

ג-ר-ו-ע! אבל רק היום. ככה הוא בסדר. וגם פאולטה לא משהו... ראסמי בזיון..

דקו שחקן מצויין שלא הצילח להראות

כמה הוא טוב המשחק. כל מה נותר זה להספיד את הכדורגל היצירתי והיפה.

אגולס

New member
תאמיני לי, למרות שאני לא סובל

את יוון הגיע להם הגביע כי פורטוגל שחקה גרוע. חבל.. אבל באמת הם שחקו מלוכלך! באנה קלטת את האוהד שפרץ למגרש? וואי אני לא מקנא בו... הולכים לדפוק לו כזה קנס..חח..

למעלה