שלום!+שאלה

The West Star

New member
שלום!+שאלה

מה שלומכם? קצת נעלמתי.. טוב, זה לא חבל או משהו... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בשוק ליד קולנוע דיזינגוף יש אחד שמוכר דיסקים של הפלוידים, ויש שם כל מני הופעות ופוסטרים, מישהו יודע על זה? באיזו איכות הדיסיקים? איזה הופעות יש לו? איזה פוסטרים? 2. איפה אפשר להשיג בארץ חולצות של פינק פלויד?

נימרודל

New member
המממ..

בקשר לי אין לי מושג. בקשר ל2: בשוק יש חנויות של חולצות. ובעצם, בכל חנות מוזרה שתמצא אני מניחה תמצא איזשהי חולצה... ברחוב דיזנגוף יש כמה וכה (בהתאם לציפיות) ובכלל.... אני מניחה, פסטיבלי שנטיפי ובראשית למיניהם. ובאילת. בהצלחה.

brotos

New member
הצעה שלי

קח חולצה לבנה, קח צבע גואש ופשוט תכתוב עלייה 'פינק פלויד' או 'החומה' או 'סיד בארט שולת!!11' או כל דבר שבא לך. אפשר גם לבקש ממישהי עם רגש אומנותי (כן, בחורה. הם יותר עדינות, מה לעשות...) שתעשה בשבילך את העבודה. אבל אני כנראה מיושן...

שידרוג ההצעה

1. קח חולצה שחורה, וצבע וורוד. 2. עם הצבע, כתוב על החולצה "אני שונא את פינק פלויד". 3. קרע את החולצה פה ושם, וחזק את הקרעים בסיכת בטחון. 4. צבע את שערותיך לבלונד-מלוכלך, שים ג'ל בשערות ועצב אותן בצורת "קוצים". 5. למד שלושה אקורדים בגיטרה, ואמץ גישה אנטי-ממסדית ואנטי-כל העולם. 6. עלה על במה. ההצלחה מובטחת. ע"ע הסקס פיסטולס.

Rinor

New member
ברוטוס?

ברוטוס? האם אתה מכיר את סיד וישיס? או בכינוייו הנוספים סיד או סיד ג'אסטיס? היאבקות? הייתכן כי גם אתה חובב היאבקות כמוני?

brotos

New member
נה

אני מכיר את סיד וישס הבסיסט של 'אקדחוני המין' שעשה מה שציפורה תיארה.

אבל זה היה הסולן, ג'וני רוטן

שלבש את החולצה, לא וישס. לוישס לא היה IQ מספיק בכדי לדעת איך לכתוב על החולצה, ואיך לחבר אותה עם סיכות. איך הוא הגיע ללהקה בכלל, זו תעלומה בפני עצמה.

brotos

New member
אופסי, צודקת.

הוא הגיע משום שהם היו צריכים בסיסט מצויין שיוכל לעבור ממקצב של 12/16 למקצב 7/8 דיסוננסי. זו הסיבה, כך לפי ברייטמן.

Miss CB

New member
אאוץ'

אבל בלי הפוזה, סתם חולצה של אני שונא את פינק פלויד, זה די משעשע כשלעצמו..

itaikuskus

New member
וישס סתם הלך עם חולצות

של צלבי קרס כי הוא חשב שזה אנטי ממסדי אבל שכח שזה גם נוגד את כל אידאולוגית הפאנק...

itaikuskus

New member
טעות שלי

לא אנטי ממסדי אלא אנטי ממשלתי-שמכוון כלפי ממשלת תאצ'ר (או כל ממשלה אחרת שקמה באנגליה) ספיציפית

ADCMAN

New member
הוא היה טיפש..

אפילו לא ידע לנגן על בס מה שכן אהבתי את הסקס פיסטולז...

weird dust

New member
עם כבר עושים עשה זאת בעצמך

יש את הגירסה המתקדמת 1) קח\י חולצה לבנה או שחורה או או כל צבע מועדף אחר (הכי טוב זה ורוד בוהק כמו שכמה אצלי בבית ספר לבשו) 2) לך\י לחנות המחשבים הקרובה לביתך וקנה מס' דפים שאפשר להדפיס עליהם ולגהץ אחר כך לחולצה 3) חפש\י ברשת תמונה מעניינת של פינק פלויד 4) הדפס\י וגהץ\י (ניתן להישתמש בשלב הזה בהורים למי שמפחד לעשות סימני מגהץ בחולצה) זה אמור לעלות משהו כמו נגיד 9 שקל חולצה חלקה ועוד נגיד 7 שקל לדף כזה וזה רק אם אנחנו בראש הבתיה עוזיאל אם לא באמת לחפש בשוק

בינג

New member
הגדרת עכשיו בדיוק

את כל "אומני" הרוק של היום...... פשוט חבל =\

Pitudi

New member
לא ממש ברוטוס

"הוא הגיע משום שהם היו צריכים בסיסט מצויין שיוכל לעבור ממקצב של 12/16 למקצב 7/8 דיסוננסי. זו הסיבה, כך לפי ברייטמן."- יש אנשים שטוענים שהוא בכלל לא ידע לנגן על בס.

brotos

New member
אה, באמת?

כן, אני יודע, הבנאדם היה רפה-שכל בלי הרבה ידע בנגינה על באס... ובחייך, שרשר למקום.

למעלה