שלום, שאלה

m o r s h

New member
בעתיד- הקרוב וככל הנראה הרחוק

לא ייצא מבעיות תקציב לדיסק.

mary lou

New member
עלק בעיות תקציב ../images/Emo3.gif

הדבר הרע היחידי שאני מרשה לעצמי להגיד על "הבימה" הוא שהאנשים שם לא יודעים לנהל תקציב.

שגיא ק

New member
יעל אולי תהיי המנהלת הבאה של הבימה?

אל תדאגי אף אחד לא יעשה הפגנות נגדך כמו שעשו לציפי פינס... ודרך-אגב- על הבימה אפשר להגיד עוד דברים רעים... כמו שהרפרטואר שלהם העונה היה ממש אבל ממש גרוע ואף שלאגר לא יצא משם השנה.

mary lou

New member
שגיא חמוד...

קודם כל אם תדבר רעות על "הבימה" יהיה לך עסק איתי אם יש הצגות לא משהו זה בגלל ניהול לא נכון של תקציב (גם אם זה כולל להביא דברים רק בשביל תקציב ...) חוץ מזה, אל תזכיר את ציפי פינס... הייתה השבוע תמונה שלה בעיתון בבגד ים
וחוץ מזה... אני חושבת שיהיה לי קצת קשה לנהל שם כי אני מתכוונת להופיע שם... אבל בעלי יוכל להיות המנהל ואז נהיה כמו גילה ויעקב
טוב, תראה, גרמת לי לעבור את סף השטויות שלי להודעה... כל הכבווד

aMiRi GiRl

New member
אני לא מבינה דבר אחד..

אם הבימה הרוויח כ"כ המון כסף ממרי לו, אז למה אין לו כסף ללמן פסקול של המחזמר? הרי הם ירוויחו המון!!

m o r s h

New member
יש בעיה עם זכויות יוצרים על השירים

בשביל פסקול ואיך מקליטים ואיפה

aMiRi GiRl

New member
אז..

זכויות יוצרים שיהיה מי שעשה את החידושים במחזמר ומי שכתב אותם ושימצאו איפו להקליט! אוף איזה מעצבנים !

mary lou

New member
תיראי זה פשוט...

אם לא הפנמת במרילו- חלומות מתגשמים משמע אם רוצים משהו הוא קורה "הבימה" כנראה לא ממש רוצים שיצא פסקול ובגלל זה אף אחד לא מזיז שם עיניינים, אבל אם מישהו שם היה מבין שכדאי וצריך לעשות את זה - תוך חודש גג יש אישורים להכל... אז שלא ימכרו לנו סיפורים כרגע אין פסקול, ולא יהיה כי אפחד לא מזיז שום דבר בשביל שיהיה... והפסקול של מרילו זה לא לוחות הברית כדי שזה יעשה צריך שמישהו יעשה את זה :-|

שגיא ק

New member
זה מופנה ליעל כמובן..

ולגבי ניהול לא נכון של התקציב- אחרי העונה הזאת לא פלא שאין להם תקציב. נראה איך תהיה העונה הבאה. הם פשוט העיזו יותר מדי ולקחו יותר מדי סיכונים.. לא שזה לא טוב, אבל צריך גם לעשות הצגות יותר נורמליות מנער שמדרדר לחיי רחוב, 2 דתיים מאוהבים , ואח שאוהב את אחותו...

mary lou

New member
הם העיזו לקחו סיכונים חלמו בגדול!

סתם כי הייתי חייבת
ומה לך ולציפי פינס?

שגיא ק

New member
לי ולה - כלום.

פשוט חיבה מיוחדת לתיאטרון שלה. חלמו בגדול, ו... הפסידו בגדול. סתם, אבל זה טוב לקחת סיכונים, אבל לא יותר מדי בעונה אחת...

למעלה