אל תדאגי אף אחד לא יעשה הפגנות נגדך כמו שעשו לציפי פינס... ודרך-אגב- על הבימה אפשר להגיד עוד דברים רעים... כמו שהרפרטואר שלהם העונה היה ממש אבל ממש גרוע ואף שלאגר לא יצא משם השנה.
קודם כל אם תדבר רעות על "הבימה" יהיה לך עסק איתי אם יש הצגות לא משהו זה בגלל ניהול לא נכון של תקציב (גם אם זה כולל להביא דברים רק בשביל תקציב ...) חוץ מזה, אל תזכיר את ציפי פינס... הייתה השבוע תמונה שלה בעיתון בבגד ים
וחוץ מזה... אני חושבת שיהיה לי קצת קשה לנהל שם כי אני מתכוונת להופיע שם... אבל בעלי יוכל להיות המנהל ואז נהיה כמו גילה ויעקב
טוב, תראה, גרמת לי לעבור את סף השטויות שלי להודעה... כל הכבווד
אם לא הפנמת במרילו- חלומות מתגשמים משמע אם רוצים משהו הוא קורה "הבימה" כנראה לא ממש רוצים שיצא פסקול ובגלל זה אף אחד לא מזיז שם עיניינים, אבל אם מישהו שם היה מבין שכדאי וצריך לעשות את זה - תוך חודש גג יש אישורים להכל... אז שלא ימכרו לנו סיפורים כרגע אין פסקול, ולא יהיה כי אפחד לא מזיז שום דבר בשביל שיהיה... והפסקול של מרילו זה לא לוחות הברית כדי שזה יעשה צריך שמישהו יעשה את זה :-|
ולגבי ניהול לא נכון של התקציב- אחרי העונה הזאת לא פלא שאין להם תקציב. נראה איך תהיה העונה הבאה. הם פשוט העיזו יותר מדי ולקחו יותר מדי סיכונים.. לא שזה לא טוב, אבל צריך גם לעשות הצגות יותר נורמליות מנער שמדרדר לחיי רחוב, 2 דתיים מאוהבים , ואח שאוהב את אחותו...