שלום שאלה

Hero of the Day

New member
שלום שאלה

לא ידעתי לאיפה למצלש מקווה שזה בסדר.. איך מעבירים שירים לMP3 מהמחשב? צריך בשביל זה צורב? תודה מראש

crazy monkey

New member
לא..

אתה אמור לקבל עם האמפי תוכנה למחשב... אחרי שאתה מתקין אותה אתה פשוט יכול להכנס כרגיל לתיקיה של השירים שעל המחשב שלך ולהעתיק אותה לתוך תיקיה של האמפי

Hero of the Day

New member
שאלה לגבי הדיסק של התוכנה

הדיסק עצמו הוא ממש קטן וכשאני מכניסה אותו לכונן שום דבר לא פועל המחשב לא קולט את הדיסק. צריך להכניס את הדיסק בדרך אחרת אולי?

Hero of the Day

New member
אוקיי הסתדרתי עם התוכנה רק עכשיו

איך מעבירים את השירים לMP וסוגע הנגן הוא של smurt buy sb-3000

יאיר B

New member
להעברת השירים:

לחבר נגן ל-USB, המחשב יזהה את הנגן, יפתח כונן חדש ב"המחשב שלי". לכונן זה מעבירים את השירים (ע"י העתק-הדבק מכונן אחר / CD). לאחר העברת השירים - צריך לבצע ניתןק בטוח של הנגן מהמחשב. יש מאמר על ניתוק בטוח במאמרים.

Hero of the Day

New member
ואוו תודה ועוד שאלה אחת

סורי אם אני מציקה בטעות הMP הגיע לי למצב של רדיו כאילו-FM ואני לא יודעת איך לשנות את זה למצב הרגיל בשביל לשמוע את השירים..

יאיר B

New member
לחיצה ארוכה על הג'ויסטיק - התצוגה

משתנה ואז לחפש ציור של תו מוזיקלי שמתחתיו כתוב MSC. לאשר עם הגויסטיק. זה מחזיר לממשק המוזיקלי.

Hero of the Day

New member
עוד בעיה אחת

אוי איזה סיבוך זה
למה זה מראה לי שאין לי יותר מקום כשהMP שלי הוא 256 ג'גא? וכשהוצאתי את הMP מהחיבור וניסיתי למשוע את השירים שהורדתי בלוח התצוגה של הנגן מוםיע לי-DISK ERROR מה זה?

נו כמובן..

אם נתקת את הmp מאיפה הוא יביא את הקבצים? יציא אותם?! אין לו מקור.. ויש לך 256 מגה לא ג'יגה..

Hero of the Day

New member
פסדר מגה../images/Emo3.gif אבל בקובץ ה-5

הוא כבר לא נותן לי להכניס יותר שירים

יאיר B

New member
הנגן כותב DISK ERROR

על התצוגה? כלומר הוא לא נדלק בכלל? בנוגע לקיבולת: יש עוד תיקיות על המכשיר? מה הגודל של השירים שיש על הנגן כעת? משהו שעוד ניתן לעשות: להעתיק את השירים חזרה למחשב ולפרמט את הנגן (דרך התוכנה שהגיעה איתו).

Hero of the Day

New member
הבעיה של הדיסק ארור נפתרה רק עכשיו

נשארה הבעיה שהוא לא נותן לי יותר מחמש שירים וכולם בפורמט של MP וכול הגודל של השירים זה 20 מגה עכשיו.. ומחקתי את כול השירים שהגיעו איתו

למעלה