שלום...שאלה...

שלום...שאלה...

אני בחורה בת 19...מאוד מאוד מתעניינת במוזיקה (בכל הסוגים...) מוזיקת מועדונים שכזאת...מאז ומתמיד כל החברות קראו לי הדיג'יי כי תמיד הכרתי את כל השירים וזיהיתי אותם... הייתי רוצה ללמוד לתקלט...עם הציוד והכל....לא משהו סופר סופר מקצועי קורס קצרצר ונחמד....יש חיה כזאת? כל מה שראיתי עד עכישו היו קורסים של 4-8 חודשים שזה נראה לי מאוד מוגזם...שמעתי שיש קורס של 99ESC של חודשיים או משהו כזה... מישהו יכול לתת לי פרטים? להמליץ לי על קורס חובבני?

Sunlight Theory

New member
שלום לך

אינני רוצה לנפץ את התקווה , אך הקורסים הקצרצרים (ומכך הזולים) אינם מומלצים כלל . נתקלתי במאות אנשים שלאחר קורס כזה ידעו פחות ממה שהיו יודעים אם היו לומדים בעצמם , ללא כל עזרה מלבד מקורות מידע חינמיים . לא לדבר על מקרים קשים "כך אמר לי המורה!" , התשובה בלב הייתה : "כן... זאתי הסיבה שאבא שלך מנג'ס לי להוריד אותך מהרעיון" . מצד שני , הקורסים ה-"גדולים" מומלצים בהחלט! מדובר בלימודים מקיפים בהם התלמיד רוכש ידע רב ונכון (דגש על נכון) . חסרונם היחיד הוא העלויות הרבות . אני בהחלט חושב שבית שמכללות BPM ו-Muzic יהיו מקום מומלץ , באם ותחליטי לבצע השקעה כה רבה (אני אמליץ לך לתאם איתם פגישה במטרה להבין במה מדובר יותר לעומק) . אפשרות נוספת היא לימוד ע"י גוף פרטי . בין אם מדובר בחבר התורם מזמנו ובין אם מדובר ב-"מורה פרטי" בתשלום . בבחירה של אדם נכון , התוצאות מדהימות . אך אלו רק דעותיי האישיות מהידע הצנוע שלי . שימי לב שכבר פתחת דיון : כאן .

כן נכון , מצטערת....

קורס ארוך הוא לא ממש פתרון בשבילי... אם כבר ,אז מורה פרטי שכזה...אבל איפה מוצאים אחד כזה? אני דווקא חשבתי לקנות ציוד מתחיל כזה , חובבני וללמוד לבד ... יש לי חוש לזה (כל המשפחה אומרת לי) ואני יכולה ללמוד לבד...אולי קצת הכוונה של מישהו מקצועי פרטי כזה.... והאם יש פלטה כזאת למתחילים מומלצת שהיא לא השקעה של יותר מידי כסף? כלומר...נגיד , עד ה4,5 אלף? (רק מיקסר וקומפקטים)

Sunlight Theory

New member
המשך

למצוא "מורה פרטי" זו אינה הבעיה , קיימים לא מעט כאלו שבשביל עוד כסף יעשו הכל . את מוזמנת לשלוח לי פרטים (רצוי כמה את מעוניינת להשקיע , רקע בתחום וכדומה) במסר אישי , ואפנה אותך למי שיראה לי מתאים ביותר . ללמוד לבד אפשרי בהחלט וכרוך רק בהשקעה . נדרשת "פלטה" ורצוי לקרוא מאמרים רבים (במטרה להמנע מלמוד שגוי ופתוח הרגלים לא נכונים) . ראיתי שנרשמת לאחד מהפורומים אותם אני מנהל , שימי לב להודעה בפורום Off המודיעה על מעבר לפורום אחר (שם תוכלי למצוא את מאמר ה-"ביט מיקס" שחיפשת , שאר המאמרים נמצאים בתהליכי "ייבוא") . לגבי מערכת (או בכינוי "פלטה") , תוכלי למצוא שירשור מעמיק שלנו : כאן .

למעלה