שלום.. שאלה

שלום.. שאלה

שלום , שאלתי מה היא הלהקה HIM זה פעם ראשונה שאני שומע עליה (ככנסתי במקרה) אבקש לקבל מדיע על הלהקה. מאיפה הלהקה (אנגלית, אמקנית, קנדית, סקוטית וכו..) איזה סגנון מוזיקה<?(לפרט) קהל היעד של הלהקה... איך היא מדורגת?באיזה מדינות וכמה.. עוד פרטים שאתם חושבים מענינים?. ועוד שאלה יש ללהקה קשר ללהקהManic Street Preachers? תודה על העזרה תודה על העזרה

danduuu

New member
אוקיי אז ככה...

1.הם מפינלנד 2.הסגנון הוא לאב מטאל, כאילו אני חושבת שזאת באמת הדרך הכי טובה להגדיר אותם. 3.קהל יעד? לא חושבת שיש כזה, מי שאוהב את המוזיקה שומע, ללא כל קשר לגיל או משהו אחר. 4. בפינלנד היא בין הלהקות הכי מצליחות שם. באירופה גם. וכרגע הם נכנסים למיינסטרים האמריקאי [
] והאלבום האחרון שלהם היה האלבום הפיני הכי נמכר בארה"ב או משהו כזה.. 5.אמ יש במאמרים, בטאגליינס וכו' כל מיני פרטים מעניינים על הלהקה, ואתה יכול גם להכנס לאתר הרשמי שלהם www.heartagram.com [מקווה שרשמתי נכון] ולראות עוד פרטים עליהם, וכמו כן גם בויקיפדיה ואתרים כאלו. ואין לי מושג מי אלו הלהקה שדיברת עליה

עוד כמה שאלות

מה האוסף הכי טוב שלהם?... הם שרים באנגלית?. מה הסיגנון שלהם? תודה

inbal287

New member
הכל אפשר למצוא בטאגליינס בהרחבה

והנה, אני אפילו אקשר
ובקצרה: 1. לא אין שום קשר ללהקה שהזכרת בהודעה הראשונה [אממ אמור להיות קשר?
] 2. אוסף? כאילו אלבום או אוסף אוסף? אלבום אז לדעתי Love Metal ואוסף, המממ אין הרבה [רק שלושה, שניים מהם יצאו בחודשיים האחרונים] ואם את רוצה להכיר את הלהקה את קני את האוסף And Love Said No 3. שרים באנגלית, אכן
4. הם מגדירים את עצמם כלאב מטאל [סגנון שרק הם שייכים אליו
], אבל בתכלס רוק שכזה... אנלא יודעת, לא טובה בהגדרות ולא אוהבת אותן... תשמעי ותחליטי מקווה שעזרתי
.

Blade Of Fire

New member
מאניק סטריט פריצ'רס?

אני תוהה מה גרם לך לשאול את השאלה הזאת יותר מאשר תשובת ה"לא" שקיבלת מענבל.

למעלה