שלום, שאלונת

שלום, שאלונת../images/Emo13.gif

מקווה שבסדר שפתחתי הודעה חדשה, פשוט לא ידעתי לאן לשרשר.. אני לא יודעת אם זה המקום הנכון, אבל מכיוון שאני מניחה שיש פה הרבה שניגשים\ניגשו לתאוריה בזמן האחרון, יידעו את התשובה... אז ככה, מחיר התאוריה עכשיו הוא 40 שקלים.. לפי מה שהבנתי, שכשעושים תאוריה שנייה המחיר הוא 80, אבל אני לא בטוחה שזה נכון, ואני צריכה לגשת לתאוריה נוספת (איזה באסה, היו לי חמש טעויות ומותר רק ארבע
) בקיצור, בכדי למנוע בלבולים, ואני משלמת מראש, שלא יגידו לי פתאום שזה לא תקף כי הייתי צריכה לשלם 80 ולא 40 כמו בראשונה (כי אתם יודעים, התורים במשרד הרישוי מטורפים) אז אשמח לדעת אם מישהו יודע כמה משלמים שעושים תאוריה נוספת, לפי המחירון החדש של משרד הרישוי, לא הצלחתי לבדוק את זה בשום מקום לצערי:-| סיימתי לחפור, תודה

מה?!

על תיאוריה משלמים אגרה של 116 ש"ח, ומשלמים אותה בדואר. זהו. לא פעם ראשונה, שניה, שלישית.. כמובן שצריך ללכת לתיאוריה עם טופס ירוק. את יכולה לשאול גם בפורום לימודי נהיגה ותיאוריה

../images/Emo45.gif

מה שכן הבנתי שאחרי 10 תיאוריות בערך יש תיאוריות חינם או הנחה או משהו.. לא יודעת אם זה נכון גם.. =\

לא לא, זה בודאות השתנה, כבר עשיתי אחת, אני

יודעת.. הם שינו משהו במדיניות שלהם.. מעכשיו את משלמת על הראשונה 40, ששילמת 116 זה כלל את מחיר הטסט, מעכשיו את משלמת תאוריה בנפרד וטסט בנפרד..ככה ש.. בטח עשית תאוריה לפני שזה התחיל להיות ככה, זה שינוי ממש של הימים האחרונים, בגלל זה אני שואלת, אני לא יודעת איך עכשיו זה עובד לגבי תאוריה שניה

אייני

New member
ה116 ממש לא כלל את מחיר הטסט

הטסט יקר הרבה יותר מ116. תיאוריה לבד עלה לי 116 והטסט עוד כמה מאות שקלים, לא זוכר בדיוק כמה...

galoosh33

New member
לפי דעתי משלמים 40 לכל תיאוריה נוספת.

אני זוכרת שהאיש אמר את זה בתיאוריה. בכל אופן, תלכי לדואר, שם יגידו לך כמה לשלם. אין מצב שיגבו ממך סכום שלא סוכם. שיהיה בהצלחה

© h i l a ©

New member
40 ש"ח בדוק

עשיתי לפני שבועיים (עברתי תאוריה שלישית, בראשונה ובשניה היו לי 5 טעויות, ממש מבאס). על הראשונה שילמתי 116 כי עדיין לא שינו את המחיר באותו שבוע אבל על השניה והשלישית שילמתי 40

gorck

New member
עשיתי תיאוריה ביולי....

תאוריה עלתה אז מעל 300 שקל, לפי הדואר.... אם ירד אז מזל....

למעלה