שלום!! שאלות על הסמסונגים החדשים

sronis

New member
שלום!! שאלות על הסמסונגים החדשים

של אורנג´. מה אתם יודעים עליהם? עוד כמה שבועות אני מקבל מכתב שידרוג כנראה (זה לפחות מה שאמרו לי) והם מאוד מושכים אותי בגלל הגודל והמשקל (חשוב לי מאוד טלפון קטן, כרגע יש לי סטארטק עם בטריה דקה). הבנתי שהנוקיה 6210 (ככה קוראים לו נכון?) יותר טוב, אבל הוא גם גדול יותר וזה מציק. במיוחד מושך אותי הסמסונג עם הפליפ כמו בסטארטק, זה עם המסך הקטן בחוץ. אשמח לקבל מידע מה הרמה של הטלפונים האלו לעומת הנוקיות, והאם יש להם בעיות מיוחדות שצריך לשים להם לב. (לנוקיה יש שם של טלפונים מעולים, לסמסונג קצת פחות...) תודה!! רוני

Gizon

New member
בבקשה!

אז הנה קישור לכתבה על 5 המכשירים החדשים של סאמסונג. הכתבה מאתר פוקט (תכניסו את השם טוב טוב לראש שלכם,כי זה ה-א-ת-ר!) ובמקרה אני כתבתי אותה

sronis

New member
תודה רבה לך!! אבל בלבלת אותי...

חשוב לי מאוד לדעת על תקלות במכשירים. למשל ציינת כי ל-914 הרטט והפומית מאוד עדינים - זה משהו רציני? דווקא ממנו הכי התלהבתי... עוד משהו - המסכים שלו לא רגישים במיוחד? אני יודע שזו מחלה של הסמסונגים, איך המסך החיצוני בעמידה בלחצים ובמכות? באורנג´ יש גם את ה- 614 ו-714? איך הם? מה עדיף? אין איזה מקום שבו יש מפרט של כל אחד מהטלפונים שאפשר יהיה לראות את ההבדלים בפונקציות והכל? מה ההבדל בין הטלפונים עם הפליפר, בין זה עם המסך בחוץ וזה שאין לו? למה דווקא ה- 514 הוא הכי מרשים? ולסיכום - מה היית ממליץ לי? הכי חשוב לי משקל וגודל, ורק אח"כ כמות הפונקציות. תודה רבה רוני

oleg_kh

New member
ביקורת בונה...../images/Emo8.gif

2 שורות על כל מכשיר..? אפילו לא הבנתי מה זה מה, חוץ מה-514 וה-914 שאני כבר מכיר. יש תמונה, כמה שורות וזהו.. מילת המפתח בסלולר היא מקצועיות ולא שטחיות. יש מקום לשיפור...

מנחם^

New member
ראה הודעתי הנוספת וגם...

בהנחה שאתה קורא היטב את המפרטים השונים של המכשירים באתר של אורנג´ ובאתרי הייצרנים, קח בחשבון שה-514 דק יותר מהמצויין - 20 מ"מ בחלקו העבה ביותר לעומת 23.5 במפרט ובסה"כ הוא מאד קומפקטי, יותר ממה שנראה בתמונות. בערך בגודל של ה-8210 של נוקיה אבל, עם אנטנה. לפי המפרטים, ה-614 של סמסונג אמור להיות דק יותר - 15 מ"מ, ובכמה מ"מ יותר קצר וצר מה-514. כל זה ביחד עם העובדה שיש לו פומית נשמע מאד מבטיח שהוא יהיה מכשיר שנתחב היטב לכיס בלי להציק. אממה מה, הוא עדיין לא נמכר ולפי תכונותיו, הוא עלול להיות יקר.

sronis

New member
מנחם תודה, ברשותך עוד שאלות

שניהם בעלי גודל מתאים לי, הסטארטק שיש לי עכשיו ושאני מאוד מרוצה מגודלו גדול יותר מה-914 וכן מה-514 (למרות שהסמסונג מעט ארוך יותר אם אינני טועה). אני שם לב שהמפרטים שלהם די דומים, חוץ מהעובדה שב-514 ניתן גם לקבל אייקונים, צלצולים וכדומה באמצעות SMS ובאחיו עם הפומית אין, שזה לא נורא בשבילי. בסה"כ נראה כי ה-514 יותר משוכלל במעט מה-914, אז מדוע השני עולה 51 לחודש בעוד הראשון עולה רק 31? זה הבדל ענק במחיר אבל הבדל קטן בתמורה... בכל מקרה אני צריך לחכות ולראות מה תתן לי אפשרות השדרוג. רק דבר אחד מאוד חשוב לי - האם ידוע על תקלות סדרתיות בטלפונים האלו? הם עושים בעיות? אני לא מדבר על חלקים שקלים לשבירה וכולי - כל זה מכוסה באחריות. אני מדבר על באגים ותקלות אחרות שלנציגי השירות אין יכולת לטפל בהם, כמו למשל הבאגים שיש באריקסון T28 הקטן, שאני יודע שהוא נתקע לפעמים וגם איכות השמיעה בו אינה מוצלחת במיוחד. תודה על התשובות!! רוני

מנחם^

New member
מצטער, אין לי מידע ממקורבים לאורנג´

כך שאני לא יודע בקשר לבעיות. המכשירים האילה חדשים בארץ כך שלא נראה לי שיש לגביהם הרבה אינפורמציה. מה שכן, מכשירי סמסונג ותיקים למדי בפלאפון ויש כאלה - 811, 822 - להרבה אנשים בחברה שאני עובד בה ולפי התרשמותי, הם בסדר. אני זוכר שבהתחלה התברר שהסוללות שלהם מחזיקות הרבה פחות זמן ממה שהיו אמורות. מנסיון של שבועיים שלשה עם ה-514 שלי, הסוללה שלו מחזיקה קצת פחות ממה שמוצהר. גם המחוון של הסוללה לא כל כך לינארי, הוא מראה רוב הזמן שלשה קווים (מלא) ואז יורד לשניים ואחד די מהר. עדיין, לא משהו בעייתי במיוחד. אני, בכול אופן הייתי הולך על נוקיה. התפריטים ב-5120 שהיה לי קנו אותי. לא שהסמסונג הרבה פחות טוב. דרך אגב, לפי העיתונות אמורים להימכר גם דגמים 515 שזה 514 עם פומית (ראה באתר סמסונג). מרגיש יותר בטוח לתחוב לכיס ולשבת עליו. וכן, 614 שהוא יותר דק וגם עם פומית.

Cellwiz

New member
914

אצלי כבר 10 ימים וגיליתי שתי בעיות קלות: הראשונה היא שכאשר מחפשים בספר טלפונים שם השפה היא עברית. בעת המעבר לאנגלית (בהנחה שהשמות שמורים באנגלית) הסמן קופץ מרווח אחד אשר לא בולט לעין ואז החיפוש מוביל לות A במקום לשם המבוקש. פתרון: לגייר את השמות או לא לשכוח לקחת את הסמן רווח אחד אחורה לאחר המעבר לאנגלית. בעיה שניה אשר נתקלתי בה הינה בעיית חיוג צלילים. אין בעיה כאשר מנסים לשלוף הודעות מהתא קולי כי אז מקישים ספרה אחת לכמה שניות אלא כאשר מחייגים סדרה שלמה של ספרות.המערכת המחכה לחיוג הצלילי מגיבה כי המספר שגוי. בעיה זו עשויה להטריד אנשים המנסים לשלוף נתונים מבנק או חברת אשראי או סתם כאלה שרוצים לשלם חשבון חשמל... אין לי מושג אם הבעיה קיימת גם ב 514 אבל שווה לבדוק. בל נתעלם מעינית האינפרא אשר קיימת ב 914 ומספקת קו לחובבי הגלישה במחשבי כף יד למשל !

sronis

New member
תודה רבה על המידע - עוד שאלות ../images/Emo45.gif

בפרוספקטים כתוב של-914 לעומת ה-514 אין הודעות SMS בעברית, וכן אין יכולת קבלת רינגטונים ותמונות - זה נכון? מה עוד ההבדלים בין ה-914 וה-514? סה"כ הראשון עולה 20 ש"ח יותר לחודש, וזה הרבה כסף. בנוסף, יצא לי לשחק קצת עם ה-514, ועיצבן אותי שהוא מעט איטי, כלומר לפעמים לוקח לו זמן להכנס לתפריטים או לחפש שמות בספר הטלפונים - מוכר לך? בקשר לספר טלפונים - אתה אומר בעצם שכשהתפריט בספר הטלפונים הוא בעברית, והשמות שמורים באנגלית, אז כשעושים חיפוש הסמן קופץ וקורה מה שקורה? הבנתי נכון? אז אם אני אשאר בתפריטים באנגלית כמו שאני אוהב, לא תהיה לי בעיה? בקשר לחיוג צלילים- לא הבנתי את כוונתך. מה זו בדיוק האופציה הזאת? איך זה עובד? מה בדיוק הבעיה? איך בסה"כ הטלפון לעומת טלפונים אחרים, נגיד של נוקיה? תודה רבה על המידע, מקווה שאני לא מציק יותר מדי בשאלות. רוני

Cellwiz

New member
ושוב על ה 914

ה 914 לבסוף יצא עם תמיכה מלאה בעברית. היינו, כותב וקורא עברית אכן, המכשיר אינו מקבל רינגטוינן, אייקונים וכו´. לגבי איטיות המכשיר...גם ה 914 מעט איטי. זה בא לידי ביטוי בפתיחת הודעות למשל. אם תשאיר את התפריט באנגלית אז באמת לא תחוש בבעיה בעת חיפוש שמי. לגבי חיוג צלילים: הבעיה תטריד אותך רק אם יש מצב בו אתה צריך להקיש מספר רב של ספרות במהלך שיחה. למשל, בעת תשלום חשבון חשמל באמצעות כרטיס אשראי או בעת הזמנת סרט באמצעות כרטיס אשראי. בסה"כ הטלפון ממש חמוד ולאחרונה שמעתי כינוי חדש לדגם זה: מכונת כביסה !! כנראה בגלל החלון הקדמי. המכשיר שוקל 2 גר´ יותר מה 514 ובסה"כ 101 גר´. אני מאוד מרוצה ממנו אבל אני חושב שבסה"כ ה 514 , 3310 או ה 3330 מספיק טובים.

אדניי

New member
בפעם המאה שאני אומר את זה אבל

אחי, תחליף לSK, 84 גרם, יכולות מדהימות ביחס לכל פלאפון נתון בארץ, פשוט הפלאפון הכי טוב שקיים כיום בשוק (בארץ) ושאל כל מי שאתה רוצה בפורום, חוץ מאת החכמולוג הבא שיקפוץ כאן ויגיד שזה לא ככה (תמיד יש אחד כזה)

Cellwiz

New member
למה אתה מגיב בידיוק ??!!

אם אתה מתכוון שאני אחליף 914 ברשת orange ל sk ברשת פלאפון אז תודה ולא תודה ! sk באמת טלפון משובח אבל לעבור רשת לכבודו ? ממש אין סיכוי.

למעלה