שלום שאלות

Yael569

New member
שלום שאלות

קוראים לי יעל בת רבקה והתאריך לידה שלי הוא ה5.4.69 ברצוני לדעת כמה שאלות. האם יהיה לי נכדים? כמה מתי ומה מינם? האם אני ובעלי נהיה קשורים אליהם והם יהיו נכדים טובים ונהיה משפחה טובה? ואיפה בתי תגור והאם היא תסתדר בחייה? ושאלה אחרונה, יש לי בעבודה אישה שבאה אליי הביתה ושאלה אותי שאלות בנוגע לעבודה, היא תחקרה ותי ושאלה למה מתחשבים בי בשעות העבודה ורציתי לדעת האם היא סתם חטטה ורצתה לדעת או שמישהו שלח אותה לחקור? בבקשה תעני על כל השאלות,ותודה רבה
וסליחה על הרבה השאלות

רותי 11

New member
סליחה שאני מתפרצת - אבל זה לא אמיתי

השאלות האלה, את לא חושבת שאת קצת הגזמת עם השאלות האלה? ולמה לחקור את העתיד? תחיי את ההווה תחיי את הרגע, שחררי ותאמיני בטוב זה מה שאת צריכה לעשות. ושוב זליחה אין לי כוונה לפגוע בך אבל זה באמת הרגיש לי מוגזם, בכל מקרה אני מקווה בשבילך שיענו לך על כל זה.

Yael569

New member
את צודקת כנסי

אני פשוט נורא דואגת לעתיד בתי , ואם זה באמת מוגזם השאלות הללו אז לא נורא אם לא יענו לי כי לפעמים עדיף לא לדעת מה יקרה בעתיד ולזרום. אבל מה שכן אני צריכה שיענו לי על האישה מהעבודה שלי זה חשוב לי מאוד. יעל

רותי 11

New member
Yael569 מתוקה

הדאגה לא בריאה, לא לך ובטח ובטח לא לאף אחד אחר היא רק שולחת אנרגיות שליליות, כדי לתמוך בבת שלך מומלץ לשלוח לה אנרגיות של חיזוק אנרגיות חיוביות להיות שם עבורה אבל לא לדאוג, דאגה זאת אנרגיה שלילית זאת אנרגיה שכאילו את לא סומכת עליה, שחררי אותה, ברור שאם תרעיפי אהבה אמיתית וברור לי שזאת תהיה אהבה אמיתית לנכדים שלך את תקבלי בחזרה אהבה. תראי מתוקה כל השאלות ששאלת לגבי נכדים ומה יהיה אלה דברים שאי אפשר באמת לענות עליהם למרות שיש פוטנציאלים לכך ומראש יודעים מה אמור לקרות אבל לא תמיד זה קורה, והכוונה שלי היא לגבי נכדים כמה יהיה ומה יהיה מינם וכדומה, אל תטרידי את הראש שלך בשאלות האלה תאמיני לי שהם פחות חשובים חשוב איך יהיו החיים של הבת שלך איך הם יראו, אבל דבר אחד חשוב את צריכה לזכור אלה הם החיים שלה ולא שלך, אני מבינה את זה שכאמא את צוטרדת וזה טבעי, לכן חשוב שתתמכי בבת שלך ואל תהיי השופט שלה. ולגבי השאלה האחרונה ששאלת אני מקבלת שהיא קצת חטטנית אבל אל לך לחשוש, שחררי את הדאגה היא לא עוזרת לך, במקרה הזה היא יכולה לעשות את ההפך, לכן שחררי את הדאגה שלך, את בטוחה במקום העבודה שלך. היא כנראה חשה ממך קצת חוסר בטחון והיא מנסה להתקרב אלייך דרך אותה פירצה של חוסר בטחון.

Yael569

New member
אוקי תודה רבה אבל

האם את יודעת את זה מהשערה או שגם את מן מתקשרת ?

טוב היא לא זרה לתחום.....

ואכן דאגה שייכת לפחד ופחד הוא ההפך מאור... ואסור לתקשר לאדם שאלות על אדם אחר.... וזה כולל מקרה כגון זה שלך, שמדובר בבתך שהיא אישה בוגרת ורשאית לעשות בחירותיה וטעויותיה כאוות נפשה.... אני מאידך חורגת ממנהגי זה, שלא לענות לשאלות על ילדים בוגרים כאשר מעורבת מחלה או מוגבלות פיסית..שכאן זה לא המקרה!!! בע"ה...יהיו לך נכדים בריאים וחמודים..ותזכי להנות מהם..משום שאת עדיין אישה בריאה וצעירה בעצמך.... מה היה שם האישה שבאה לבייתך? אני לא רואה שמישהו עלול להזיק לך אך אם תנקבי בשמה אולי אדלה עוד פרטים עבורך.. יום טוב.

טוב כתבתי בשמה כי להגיד לך תאמת היא אמא שלי

הייא בקשה לכתוב תגובהה בפורום למרות שאמרתי לה שאולי נפריע לך יותר מידי כי גם אני וגם היא תכתוב לך שאלות אזז אני מקווה שזה לא מפריע לך ששתינו כותבות לך.. והיא מוסרת לך באמת תודה על התשובה, ודרך אגב מה עם אבא שלי הוא לא ממש בריא האם גם הוא יראה את נכדיו ויהנה מהם האם הוא ימות זקן?

למעלה