שלום . שאלת טריו...

טוינג

New member
שלום . שאלת טריו...

אני שוקל להצטייד במכשיר משולב- סלולר כף יד. חשבתי על treo600, משיקולי תקציב. ראיתי אחד משומש, אבל מאחר והוא עבר אתחול- אין בו אפליקציות נוספות למקוריות, כך שלא ממש יכול לדעת אם זה מה שאני צריך.מה שהבנתי מהמוכר, הוא שיש בעיה להריץ וורד ואקסל בעברית. חוצמזה, מנסה להבין לגבי אפליקציה של רישום חופשי וזיהוי כתב יד. אשמח לשמוע חוות דעת על אלה, ועל שאר עניינים על המכשיר! תודה רבה

y_g

New member
תשובות טריאו

אז ככה, דבר ראשון ה 600 הוא מכשיר מצויין, במיוחד בהתחשב במחירו הנמוך בשוק היד שניה שדומה ואפילו זול מטלפונים סלולריים פשוטים וכן ממחשבי כף יד אחרים. גם כשקונים מכשיר חדש, אין בו כלום מעבר לאפליקציות המקוריות. שם המשחק במערכת ההפעלה של פאלם הוא תוכנות צד שלישי וכאלו יש המון. ישנן הרבה חינמיות שיעשו כמעט כל מה שתרצה וישנן הרבה בתשלום (חלקן פרופורציונלי לתוכנה וחלקן יקר להחריד). ייתרון בולט של המשולבים של טריאו הוא המקלדת המצויינת שלהם שהופכת למעשה את זיהוי כתב היד למיותר, אם אתה חייב קיימת תוכנה לזיהוי כתב יד, צד שלישי, שנקראת tealscript. לגבי וורד ואקסל, אין פתרון מושלם בפאלם או ב PPC לתפעול מלא של תוכנות אופיס. עם זאת, שתי מערכות ההפעלה תומכות בקריאה של המסמכים בצורה טובה, לגבי עריכה שתיהן מוגבלות ולא אכנס לנושא. עם המכשיר מגיע סוג כלשהו של קורא מסמכים, לא זכור לי איזה בדיוק עם ה 600 אבל אתה מוזמן לבדוק באתר פאלם. בגדול - מכשיר מומלץ ביותר למחירו. יריב

למעלה