שלום, שאלת תמרים

שלום, שאלת תמרים../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif../images/Emo97.gif../images/Emo75.gif../images/Emo209.gif

קניתי אתמול בסופר תמרים לחים.. הצהובים האלו. אף פעם לא טעמתי או אכלתי תמרים בצורתם הטריה. ועכשיו לשאלתי.. איך אני יודעת מתי זה בשל כבר? ניסיתי לטעום וזה היה קשה, מתקתק אך השאיר מרקם מגעיל כזה על הלשון.. ועוד שאלה..איך אוכלים את זה? עם הקליפה? בלי? מבשלים? מקפיאים? אשמח לעוד פרטים
 
תמר צהוב

הי, תמר צהוב הוא תמר בוסר. כדי לאכול אותו כך שלא תתקהה הלשון (זה המרקם המגעיל שהזכרת), מכניסים להקפאה של יומיים (48 שעות). אחרי 48 שעות והפשרה, העפיצות נעלמת, והתמר מתוק, דבשי, רך ונימוח. אוכלים עם הקליפה.
 
cool, didn't know that

i liked the fresh moist kind, i remember my father used to buy them but i cant find them these days. i'll try the yellow ones when i get back
 
למעלה