שלום, שואלת לגבי בוסטר עם רצועות של

שלום, שואלת לגבי בוסטר עם רצועות של

ברייטקס. קנינו אותו לפני כשנה והיום שחזרתי לשאול שאלה לגבי הכסא נאמר לי שהכסא לא משווק יותר על ידי שילב? למה? הילדה שלי מאוד סובלת מאי נוחות, ראשה תמיד נשמט קדימה בעת השינה. ממש מאכזב שכיסא ששילמתי עליו המון לא מספק את צרכינו. אשמח לתשובה.

ברייטקס

הבוסטר שקנית לפני שנה היה בוסטר טריו, שאותו החליף דגם חדש יותר בשם איבולבה, ולכן הוא אינו נמכר יותר בשילב. הבעיה של הראש הנשמט קדימה בבוסטרים היא בעיה של כמעט כל הבוסטרים היות ואין להם מצבי שכיבה. גם לבת שלי יש אותה "בעיה". השאלה היא גם מה זה חוסר נוחות, האם הילד מצליח להירדם? אם כן- סימן שנוח לו, וזה רק מפריע לנו ההורים בעין. בכל מקרה כמעט כל הבוסטרים היות ואין להם מצבי שכיבה, תמיד הראש של הילד ישמט קדימה. שחר

לפני כל כניסה לאוטו הילדה פותחת בצר

בצרחות שהיא לא רוצה את הכיסא הזה כי הוא לא נוח לה. ולפי איך שהיא מפרטת הוא לא נוח לה במושב ישיבה. לפני זה היה לה כסא של אוונפלו - כסא בטיחות שאותו העברנו לאחותה הקטנה ושם היה לה ממש נוח.

כסא ברייטקס

כל מעבר מכסא לכסא הוא "הרעה בתנאים" בשביל הילד. גם במעבר בין סל קל לכסא הילד פחות שוכב,, ובוסטר הוא פחות נוח מכסא אבל זה משותף לכל הבוסטרים. חברת ברייטקס נחשבת לאחת החברות הטובות בעולם, והכסאות שהיא מייצרת מרופדים ומרווחים, אך מסתבר שלא לכולם הכסאות שלהם נוחים, וזה לגיטימי לחלוטין. אם המצב בלתי נסבל אני ממליץ לקנות לילדה בוסטר חדש, ולצרף אותה לחווית הקניה על מנת שתבחר את הבוסטר שיהיה נוח לה. שחר

זה בדיוק מה שעשינו היא היתה איתנו

ובחרה את הצבע והיא מאוד התלהבה אז שהיא היתה צריכה לשבת על הכסא. לסיכום שלי לא כל כסא שעולה הרבה כסף שווה. והכי כואב לי לדעת ששילב כבר לא מחזיקה את הכסא הזה כי מבחינתי זה מעיד על משהו. בכל אופן חג שמח ותודה.

טריו ברייטקס

אני רוצה להעיר רק הערה אחת. החלפת המגוון בשילב של מוצרים היא תהליך רגיל וטבעי, ואנו מחדשים את מגוון המוצרים שלנו בתדירות גבוהה כמו כל רשת קמעונאית ששומרת על חדשנות, ומתאימה את עצמה להתפתחות השוק. פריט שיוצא ממגון- אין זה אומר כלל שמוצר זה היה לא טוב, אלא זה יכול לנבוע מהרבה סיבות אחרות. שחר

וגם לי מותר להוסיף הערה אחת לכולם

תבדקו טוב טוב טוב לפני שאתם קונים. על תפלו בפח שאני נפלתי. כי אני לא הכנתי שעורי בית אלא קניתי בהמלצתה של המוכרת בחנות שאמרה שזה הכיסא הכי הכי טוב של שילב ושנה לאחר מכן הוא כבר לא על המדף. ושוב לא מה שיקר הוא הכי טוב. חג שמח.

למעלה