שלום(שוב אני - עם בעיה קצת שונה
)

שלום(שוב אני - עם בעיה קצת שונה../images/Emo6.gif)

איך נפתרים מהיקי(סימן מציצה) לא רצוי בצוואר? אני משערת שתוך שבוע זה יעבור לבד.. אבל בנתיים זה ממש מכוער ולא יפה למראית עין. המייק-אפ לא ממש עוזר, והצעיף כבר התחיל לחנוק אותי למוות

../images/Emo36.gifנו נו נו ../images/Emo26.gif

אין מה לעשות . זה עובר עם הזמן . שחררי קצת את הצעיף ,ולא לעשות את זה עם ערפדים.......

מורגי

New member
../images/Emo6.gif

עוד לא יצא לי לנסות אבל קרח אמור לעזור, לפי מה שהבנתי. וכמה שיותר מוקדם. ובפעם הבאה, תרסני את הבחור, כי זאת באמת בעיה
אבל תגידי תודה שעכשיו לא קיץ

ה מוזה

New member
למה להסתיר ?

תענדי את ההיקי כיהלום על צווארך
חוץ מזה שסבתות תמיד בעד צעיף חם בחורף אל תשכחי את הסוודר וכן..זה עובר לבד תוך שבוע פחות או יותר ואם לא אז מה שבטוח זה ש"עד החתונה זה יעבור" :)

מי אמר שזה בחור?../images/Emo12.gif

חבר'ה מצחיקים אתם. אי אפשר לבקש לעשות יותר נמוך
הדבר נעשה בלהט הרגע - ללא תיכנון מוקדם
אכן שיחררתי קצת את הצעיף, והקרח פשוט הקפיא לי את הצוואר, מקווה לפחות שזה הישתלם!
היהלום המכוער כבר טיפה התחיל להעלם, ועוד עצה שלי אישית - לאלו מבינכם שאולי יקלעו למצב דומה..תנסו למתוח את העור, כך שהמצב יחזור לקדמותו יותר מהר.

iditush11

New member
אפשר לחשוב..כולה "איקי"

יקירתי אל תלחצי זה אמור לעבור תוך מספר ימים, עד אז כמו שאמרו לך צעיף או קונסילר שמכסה טוב יותר ממייקאפ. אני בזמנו הלכתי לבסיס עם איקי לאורך כל הצוואר שלי, חחח איזה פאדיחות אנשים חשבו שהצליפו בי עם שוט. חפיף קחי את זה באיזי.

ה מוזה

New member
ואם תעשה זאת שוב

לא אהסס למחוק ,שוב. כפי שגם נאמר לך במסר רצונו של אדם - כבודו . חשיפת פרטי משתמש שהוא עצמו לא בחר לפרסם בפורום זה תחשב כאאוטינג ותמחק . את המשך הדיון אתה מוזמן לערוך במסרים האישיים לילה טוב

iditush11

New member
סליחה??!! מה הקשר?

מוזה זה היה מכוון כלפי ההודעה? ומרפי מה הקשר? מה לא היה בסדר בהודעה שלי כלפי הילדה עם האיקי?

ה מוזה

New member
עידית ../images/Emo13.gif

הפעם, את בסדר (:) ההודעה של מרפי לא כוונה אליך אלא לדבר מה אחר שנמחק על ידי אמש חברייא, התכנסנו כאן לחלוק בריאות אז אבקש לא להפוך את הפורום או את השרשור הזה לדבר מה אחר לילה טוב עידית
ושוב, מרפי מוזמן לדון על המחיקה שלי במסרים האישיים ,בלבד.

iditush11

New member
אהה תודה מוזה, נבהלתי לרגע../images/Emo140.gif

ותמיד אני רוצה לחלוק בעיצות לגבי בריאות. שוב פעם תודה לך ובוקר טוב לך מוזי

nati022

New member
היית צריכה לחשוב על זה קודם

למה הסכמת שיעשה לך בצוואר היית אומרת לו שיעשה במקומות המכוסים

למעלה