שלום שוב.התיעצויות מספר...

r o i 1 9

New member
שלום שוב.התיעצויות מספר...

רכשתי את הספרים שהמלצתם לי. ישראל האדם והמרחב. האם זהו הספר? אחי הקטן גילה שאני מחפש אותו ואמר לי שהוא לומד ממנו. הוא בכיתה ט. האם זה אותו הספר שממנו לומדים לבגרות?

r o i 1 9

New member
גיאוגרפיה של העולם המתפתח

האם יש פרקים שכבר ירדו מתוכנית הלימודים,עוד לפני המיקוד? (כמו 4 פרקים ב"מזרח התיכון על סף המאה ה21")

r o i 1 9

New member
כלכלה

זה ספר ממש עב כרס. האם צריך ללמוד את כולו? האם יש פרקים שכבר ירדו מתוכנית הלימודים,עוד לפני המיקוד? (כמו 4 פרקים ב"מזרח התיכון על סף המאה ה21")

r o i 1 9

New member
גיאוגרפיה עירונית

האם יש פרקים שכבר ירדו מתוכנית הלימודים,עוד לפני המיקוד? (כמו 4 פרקים ב"מזרח התיכון על סף המאה ה21")

הימליה

New member
"יסודות הג"ג העירונית"

זה הספר הישן.יש מהדורה מעודכנת יותר.

r o i 1 9

New member
מה מומלץ להתחיל ללמוד לפני המיקוד?

מתי המיקוד מתפרסם?

ממליצה בחום

על רשת המורים לג"ג. שם תמצא על כל נושאי הלימוד, ספרים, מידע, אתר המפקחת לג"ג, שאלות לדוגמא מבגרויות ועוד. מיקוד מגיע בסביבות פורים. תוכל למצא באותה תקופה הרבה חומר רלוונטי לבגרות של שנה זו. בהצלחה.

הימליה

New member
"אדם במרחב"-לא שייך

זה ספר של חטיבת ביניים. הוא לא שייך לבגרות.

הימליה

New member
מה ללמוד

כרגע עדיין לא ידוע מה יהיה המיקוד. אם תסתכל במיקוד של השנתיים האחרונות-סביר להניח (אבל,לא בטוח) שמה שהיה בשנתיים האחרונות-לא יהיה השנה. כך, שעדיף בשלב זה לדלג על החומר שהיה כבר בשנתיים האחרונות וללמוד את השאר. המיקוד יתפרסם לקראת פסח.רק אז יודעים מה יהיה בבחינת הבגרות. ואתר המורים לג"ג שהמליצו לך עליו כאן בפורום יכול לעזור לך מאוד.

IאילהI

New member
אז איזה ספר את מלמדת???

כל המורים לגיאוגרפיה שאני מכירה מלמדים מהספר הזה והוא מספיק לענות על שאלות הבגרות... איזה עוד ספר יש חוץ משל ינון אהרוני?

אילה

היר התכוונה שאנשים במרחב של מט"ח אינו מתאים. גם אני מלמדת עפ"י ינון אהרוני.

IאילהI

New member
האילתית

אבל גם הספר של ינון אהרוני לא מתאים. אני משלבת את שניהם. למרות שבהדרכת המורים שנכחתי בה המליצו לנו על "ישראל האדם והמרחב". רגע, את מתכוונת ל"אנשים במרחב" או ל"ישראל האדם והמרחב"?

למעלה