שלום שוב לכולם..

Crazy4Cars

New member
שלום שוב לכולם..

ומצטערת על הנודניקיות, אבל זה נורא חשוב לי.... אני עברתי על כל ההודעות שלכם והבנתי שכל המקומות הטובים בראשון הם אלה: חתני פרס נובל ונווה דקלים שכונת רמז נווה הלל אברמוביץ' ק. גנים כרמים מישור הנוף כצנלסון נווה אליהו והלא ממש טובים הם: ק. ראשון נאות אשלים פואבלו - נווה חוף נווה ים רמת-אליהו זה בסדר? טעיתי? יש משהו להוסיף..? ודרך אגב אני מחפש להשכיר קוטג' עם יחידה נפרדת אם אפשר..

Crazy4Cars

New member
אה.. אוקיי :) אתם יודעים יותר טוב

ממני חח.. אתם יודעים אולי, באיזו שכונה נמצאים הרחובות : התורן, דלייה, שבטי ישראל? ושוב איזה מהשכונות, הטובות (!), שברשימה קרובות לאיזור הים..

Crazy4Cars

New member
אוקיי...

מעולה !! אבל אני מקווה שזו לא שכונת פשע..? האם מישהו יודע אם רח' שבטי ישראל קרוב לבתי ספר (אם כן אז איזה), לים, לקניונים?? האם שיכון המזרח היא שכונה עם אנשים טובים..? שיהיה כיף לגור וללמוד בסביבה הזאת????? תודה רבה רבה רבה מראש

Ne§t£A Gi®L

New member
אממ../images/Emo108.gif

אני לא יודעת מה ההגדרה שלך ל"קרוב לים", אני מחלקת לפני מזרח/מרכז/מערב. מזרח: מישור הנוף מרכז: אברמוביץ' רמז כצנלסון מערב: חתני פרס נובל נווה דקלים ק. גנים כרמים לא ידוע: נווה הלל נווה אליהו -אני חושבת שהראשונה במזרח....השנייה קיימת? כמובן שהמערב הכי קרוב לים:) ק. גנים מהמערב הכי רחוקה מהים...כל השאר בערך באותו אזור-גם כן די רחוק מהים. פואבלו ממש על הים. אבל אני מניחה שאתה לא רוצה:)

cobainos

New member
התשובות שלי

דבר ראשון נווה ורמת אליהו זה אותו דבר-חרא!אל תתקרב,אתמול נסעתי שם באיזור לבקר חבר בנווה ים והמצב על הפנים.(נווה ים במצב טוב אבל לא מומלץ. השכונות הטובות שקרובות לים זה פרס נובל,נווה דקלים,כרמים וק.גנים הן גם במערב אבל לא כ"כ קרובות לים.

NoWords

New member
גם גנחום טוב.../images/Emo3.gif

או בשמה החדש- ראשונים. (
)

adul

New member
גני אסתר שכונה סוףףףףףףףף!!!!!!!!!!

... העולם שמאלה

למעלה