שלום שוב לכולם!

שלום שוב לכולם!

ובכן- היישר להבהרת ה``חד הורית מבחירה`` בגיל 26: גם אני הייתי בזוגיות בת ארבע שנים וכשנכנסתי להריון לא מתוכנן, בן זוגי הבהיר לי שהוא לא מעונין ולא יכיר ולא יתמוך ולא כלום. אז הבחירה היתה כשבחרתי בכל זאת להמשיך תוך ידיעה שאני לבד. וזאת היתה הבחירה הכי מצויינת שעשיתי עד היום. האם כולם פה הציגו את עצמם בכמה שורות? כי אני עוד קצת מבולבלת... אפשר לקבל תקציר? :)

פלג^ר

New member
כן מתוקתי.את עצמי כבר הצגתי.נעים

לשמוע ממך.זה רענון טוב.האם האבא מבקר בבית?אם את רוצה תעני.ביי

מיכל לב

New member
``כולם`` אצלנו זה משהו שמשתנה כל

הזמן. אנסה לתמצת לך אבל בלי שמות כך שכל אחד יוכל בסופו של דבר להציג את עצמו... אני כבר כמה דקות כותבת ומוחקת, כל מה שאני כותבת מרגיש לי לא נכון. אני מוצאת את עצמי מקטלגת והאמת שממש אי אפשר. בגדול יש ביננו אימהות לתינוקות ישנן האימהות לילדים היותר גדולים ,ישנן בנות במשפחות חד הוריות שמביאות את הדברים מזוית ראיתן וישנם המבקרים השונים,ואלה שעדיין לא הורים,מציצים, מתלבטים שואלים... לפעמים אנחנו מדברות על דברים ברומו של עולם, לפעמים ממש מקשקשות סתם, בסופו של דבר אנחנו כאן,תומכות,חוגגות, מקטרות,שואלות ונהנות ,את השאר אשאיר לאחרות. טוב, דובדבנית איבדה את סבלנותה, אני חייבת לסיים. אשוב מאוחר יותר. אם בא לך ,אשמח לשמוע על הקשר עם האב(או על הניתוק) וללמוד מנסיונך.סוגיית האב ``הנעלם`` מאד מעניינת ומטרידה אותי כאחד ואני באופן אישי מאד מתלבטת בנוגע לכך. טוב בינתיים חייבת לסיים...:)))))))

תם-תם

New member
הי

הי, קודם כל ברוכה המצטרפת. אני תם-תם, בת להורים גרושים כבר הרבה שנים. אני בת כמעט 15, וחזרתי לארץ מארבעה חודשים בחו``ל לפני 3 חודשים, ואני עדיין לא לגמרי פה. תם-תם

למעלה