שלום שוב,פורום

רונקי

New member
שלום שוב,פורום ../images/Emo13.gif

שאלות לי : 1- בימי המסע , מחלקים לנו מים או שאנחנו נצטרך להביא בקבוקים? ואם כן, מותר לשתות מהברז במלון או שהם לא נקיים? 2- הטיסה היא בערך ב-2 בלילה,אז אני מניחה שלא נישן וישר נתחיל את המסע נכון? איך היה אצלכם ? לא מתתם מעייפות אם שעת הטיסה שלכם הייתה בלילה ? אני יוצאת למסע ב9\14 [ או ב13 ] . כן כןן שאלות של טירונית, אבל סקרן אותי. ..
יום מקסים שיהיה

morgold

New member
קודם כל בהצלחה!

ועכשיו לשאלותיך. 1- מחלקים מים מינרלים שיהיו באוטובוס (ככה זה היה במסע שלי) ואם אני זוכרת נכון אמרו שהמים בברזים לא טובים לשתיה. 2- הטיסה שלי גם הייתה ב-2 בלילה וזה הזמן היחיד באותו יום שכדאי לנצל לשינה כי אתם תהיו על הרגלים כל היום עד המלון..ואני משערת שביום הראשון לא יכבידו עליכם כי תהיו מאוד עייפים.. מקווה שעניתי לך,ושוב בהצלחההה *מקנאה* בך

רונקי

New member
תודה רבה לכם ../images/Emo13.gif

ממש עזרו לי התשובות. - ואני שומרת במזוודה מקום, אז מי שרוצה..
-

lihi r

New member
תשובות...

1. בימי המסע מחלקים לכם מים בכך שיש בקבוקים באוטובוס ואתם יכולים לקחת אותם. לנו אמרו שהמים בברזים לא טובים לשתייה ןאפילו לצחצח שיניים עשינו עם המים המינרליים. 2. הטיסה שלנו הייתה ב-5 או 6 בבוקר אבל היינו צריכים להיות בשדה התעופה כבר ב-2 בלילה ככה שאני לפחות הספקתי לישון רק שעתיים בערך וכדי לנצל את הטיסה לשינה כי כל היום אתם תהיו על הרגליים או באוטובוס

•BluEyeS•

New member
אממ

ענו לך כבר על השאלות של המים חח בקשר לטיסה הטיסה שלי הייתה ב-5-6 בבוקר אבל היינו בשדה התעופה ב-2 לפנות בוקר..וכשנוחתים בפולין היום ישר מתחיל ואין הזדמנות לנוח כמו שצריך עד הערב (היום הראשון אצלי נגמר בסביבות 9... רצו לעשות לנו מין פעילות בערב אבל ויתרו כי כולם היו עייפים מדי) בקיצורררר מה שרציתי להגיד לך זה שכדאי מאוד מאוד לישון והרבההה ביום לפני, אחרת את לא תהיי עירנית ואולי לא תספגי את כל המידע כמו שצריך בהצלחה =]

Princess Petel

New member
אוקיי אז אני יוצאת ביום שבת!!

בדיוק היום הייתה לנו הכנה ודיברנו על הדברים האלו... בקשר למים, אני יודעת שנותנים לנו כל יום מים מנרליים, אבל את צריכה לשאול את מארגני המשלחת שלך כי יש מצב שזה משתנה, למרות שמים הם דבר בסיסי אז לא נראה לי... בקשר לטיסה, זה ממש תלוי לאן אתם טסים ואיפה אתם מתחילים את המסלול.. לדוגמא, הטיסה שלי ב-5 לפנות בוקר, ואנחנו נפגשים בביצפר ונוסעים לשדה כבר ב-1 וחצי. אבל, אנחנו נוחטים בוורשה והמסלול שלנו מתחיל בקרקוב (וזה בגלל שאנחנו רוצים להגיע לטרבלינקה בסיום ומשם לחזור ישר לשדה והביתה). בגלל שהמקום נחיטה שלנו ונקודת ההתחלה ממש רחוקים, ישר שאחנו מגיעים אנחנו פותחים בנסיעה של 6 שעות :\... ככה שזה באמת תלוי מתי תגיעו ומה המסלול שלכם... סביר להניח שאם אתם מגיעים בבוקר אתם תעשו איזשהי תוכנית ביום הראשון ולא ישלחו אותכם ישר למלון.. לא יבזבזו לכם יום שלם על זה.. מקווה שעזרתי.. שיהיה לך מסע נפלא! מעין

איזה כיף לכם!!!! 6 שעות לחרופ!!../images/Emo77.gif

אנחנו נחתנו ב9 שמיד זה הפך ל8
עוד שעה
וכל היום תיזזו אותנו למקומות מעצבנים שלהגיע אליהם לקוח 10 דקות, לא ישנו בכלל!! באותו יום, הייתי ערה במשך 42 שעות!! גא"ד

Princess Petel

New member
לנו יש ככה ביום הראשון:

יום ראשון 28/8/05 –טיסת לוט לוורשה, נחיתה בסביבות השעה 09:00 ( שעון מקומי ). נסיעה לקרקוב דרך קיילצה – ביקור בבית הקברות היהודי באנדרטת הילדים ובקברי חללי הפוגרום. קרקוב – סיור ברובע היהודי לשעבר קאזימייז' ( בתי הכנסת והמוזיאון). נסיעה למלון.

קאז'ימיז' אויייייייייייייי../images/Emo77.gif

איזה שמות מצחיקים יש להם למקומות! אבל אני עדיין מתגעגעת
אופ, את בטוחה שאין לך מקום במזוודה???

Lp Fairy

New member
קחי אותי איתך!!!

הממ לנו היו מיליוני בקבוקי מים ככה שאף פעם לא היה חסר לנו..ואמרו לנו שאסור לשתות שם מהברזים אז כנראה שזה לא טוב..חח הממ גם שלנו הייתי ב2 או ב...תישני במטוס!! אנחנו ישר יצאנו למסע אומנם לא הלכנו לאושווית או משו כזה הלכנו לבית קברות ולחלמנו.. שיהיה לך מסע מוצלח.ואם יש לך מקום קטן כזה במזוודה אני יכולהלהידחס שם..[=

mayamoreno2001

New member
שלום לום

אז ככה 1. נסיעה טובה אפשר להיצטרף???? 2.המים שם מגעיליםםםםםםםם איכס בחיים שלי לא שתיתי כזה דבר כל היום רק תה שתיתי בגלל שלא יכולתי... בעיקרון יש מלא בקבוקי מים באוטובוס אבל ביום הראשון רצוי שתביאי איתך בקבוק מים בתיק מומלץ ביותר... 3.גם הטיסה שלנו הייתה בשעה כזאת אבל אני ישנתי קצת ליפני ובמטוס יש 3 שעות לישון ככה.. כי כולם עייפים אז אני מציעה לך לישון טיפה כי ביום הראשון זה נוסעים שתי שניות באוטובוס ויורדים ככה איזה 20 פעם עד שמגיעים למלון.. שזה בערך בשעה שבע וחצי ככה ... שוב מסע מוצלח... :)

taltal3001

New member
שיהיה מסע מוצלח קודם כל..

חברה שלי יוצאת למסע בידיוק בתאריך שאת יוצאת.. מאיפה את??

Pukipsey007

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

1. לנו חילקו, אני מניחה שיחלקו לכם 2. נכון,. היינו קצת עייפים ביום הראשון.

למעלה