שלום שוב!

• פותח הנושא MuK3
  • פורסם בתאריך

MuK3

New member
שלום שוב!../images/Emo118.gif

חזרתי הפעם, עם כמה עדכונים נחמדים, שיעוררו אולי הרבה שאלות.

MuK3

New member
הפין מלפני שבוע../images/Emo118.gif

כן, קצת באיחור, אבל מה לעשות... בבריכה, הכנסו לשם דרך חור הביוב בפלאזה.

MuK3

New member
התגובה הכי מעניינת../images/Emo118.gif

http://www.clubpenguin.com/cpip/ למי שלא מכיר, זוהי הדלת בHQ, שמובילה לחדר הגאדג'טים. כשמנסים להכנס, הוא מודיע על "פרוייקט השיפור" בקלאב פינגווין. הספירה לאחור תסתיים ביום שני הקרוב ב8 בבוקר שעון ישראל, זוהי גם השעה בה הסרסרים קורסים כשמשתנה משהו. באותו יום נחשף משחק חדש(לכו לראות, הוא נמצא בספרייה מעל חנות הקפה). האם יש קשר? האמת היא שאין לי מושג. העלו במלא מקומות כמה אפשרויות: *מערכת החלפות - תוכלו להחליף חפצים עם אנשים אחרים. *נינג'ות - עד היום הייתה תעלומה, האם יש נינג'ות? אולי עכשיו... אז... נצטרך לחכות ולראות!

כן מצאתי ושמתי את זה כאן..

אבל לא הבנתי מה זה!!!! ברוך השם!!!!!!!!!!! מערכת החלפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש נינג'ות...ראיתי מישהו..

MuK3

New member
אהההההההההה../images/Emo118.gif

אין נינג'ות! מי שאומר שהוא נינג'ה, דווח עליו, הוא משקר!

MuK3

New member
ו.. הפתעה לסיום!../images/Emo118.gif

כאן מסתיים העדכון. מהי ההפתעה? הנה: תמונה שלי, MuK, עם התלבושת הנוכחית שלי. ואיפה אני נמצא? בבית של Gizmo, אחד מהמודרייטורס של קלאב פינגווין, מודרייטורס, או בקיצור מודס, שומרים על המשחק ומעדכנים אותו. שלכם, MuK.

MuK3

New member
נכון, אני פינגווין נדיר../images/Emo118.gif

אני מבין הפינגווינים היחידים שנוצר ביום הראשון שהמשחק יצא, אני מבין היחידים שיש להם 3 אותיות בשם, ונראה לי שאני היחיד שהוא ממבר מהיום הראשון. ד"א, אם לא הבנת, אני בטא טסטר.

MuK3

New member
הא!../images/Emo118.gif

יש לי גם את כל החפצים, אאל"ט 500-800 חפצים.

MuK3

New member
מנטר באגים.

הבטאס בCP היו משחקים במשחק בתקופה הראשונה שלו, בחודש הראשון בערך, אחר כך, כאשר לא היו יותר באגים, שוחרר המשחק לשאר הציבור. לפני השחרור הסופי, היו 2 ערבים, בהם היו מסיבות, ערב אחד לצד המזרחי של כדור הארץ והשני למערבי. במסיבה, שנקראה מסיבת הבטא, חולקו כובעי מסיבה, כמו הירוק והכחול או הצהוב והכתום, רק אלו בצבע ורוד וצהוב, למי שיש את הכובע הזה הוא נדיר ומאוד ישן. בשביל לבחון את המשחק, הבטאס קיבלו גם ממבר לחודש בחינם. בתמונה ניתן לראות בטאס מאוד מפורסמים: rsnail(מוד) KellyM(מופיעה בסרטון בעמוד הראשי של המשחק, תוכלו למצוא אותה בסרבר BLIZZARD או BREEZE, אם אתם מוצאים אותה, תבקשו ממנה להיות חברים שלכם, אולי היא תסכים) ALI(שמו שונה לPENGUIN1503) Mace. עוד מפורסמים שלא בתמונה - jordan414 fano JaMeS andykohl Billie joe Charze BIG Red Clone little wolf והרשימה לא נגמרת... בד"כ יש מלא התקהלות סביב בטאס, כך שלא תוכלו לפספס אותם, בנוסף יש להם כובע מאוד בולט! ואתה, ידידי, כנראה חדש במשחק(מצטער אם לא), אם אתה רוצה לראות ותיקים, תכנס לסרבר MAMMOTH בארצות הברית, למזח(DOCK), יש שם המון ותיקים, ולפעמים גם בטאס... אם אתה רוצה למצוא אותי... זה סיפור אחר, אני לא נשאר הרבה זמן באותו סרבר, אני מטייל בהמון... הסרבר האהוב עליי הוא BOBSLED ארצות הברית, ורק כשהוא ריק, כשהוא מלא, אני לא יוצא מהאיגלו.

אני חייב לקבוע איתך פגישה בcp!!!

ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך ידע נרחב בcp!!! רוצים לפעמים נעשה פגישות פורום? כאילו בתוך הקלאב פינגווין..

רעיון נחמד מפגש פורום וירטואלי..אבל פאדיחה כי

הפינגווין שלי מוזר לא מקורי ולא מעניין
איך יודעים מה הגיל שלו

את יותר ותיקה ממני..

חחח כי רשמת מה הפין הכי ותיק שלך.. ושלי מקורי? שלי עם רקע של ליל כל הקדושים/הרקע הירוק החדש/ הרקע של רוקהופר עם הפאפל האדום (התמונות).. הכובע של רוקהופר (עם הכנפיים האלה), פעמון/פאפל אדום או כחול, המצוף הזה כשרוקהופר הגיע עם הסירה הקטנה שהקרחון ה______ הזה שבר את המיגרטור... אמ....אה!השנורקל והחגורה ממסיבת הים והפין או הפין החדש או הפין הכי ותיק (החללית)... אני יותר עם הפין של החללית מאשר עם הפין החדש..לא רק בגלל שהוא הכי ותיק שלי אלא אני חושב שהוא גם הכי יפה...

למעלה