מנטר באגים.
הבטאס בCP היו משחקים במשחק בתקופה הראשונה שלו, בחודש הראשון בערך, אחר כך, כאשר לא היו יותר באגים, שוחרר המשחק לשאר הציבור. לפני השחרור הסופי, היו 2 ערבים, בהם היו מסיבות, ערב אחד לצד המזרחי של כדור הארץ והשני למערבי. במסיבה, שנקראה מסיבת הבטא, חולקו כובעי מסיבה, כמו הירוק והכחול או הצהוב והכתום, רק אלו בצבע ורוד וצהוב, למי שיש את הכובע הזה הוא נדיר ומאוד ישן. בשביל לבחון את המשחק, הבטאס קיבלו גם ממבר לחודש בחינם. בתמונה ניתן לראות בטאס מאוד מפורסמים: rsnail(מוד) KellyM(מופיעה בסרטון בעמוד הראשי של המשחק, תוכלו למצוא אותה בסרבר BLIZZARD או BREEZE, אם אתם מוצאים אותה, תבקשו ממנה להיות חברים שלכם, אולי היא תסכים) ALI(שמו שונה לPENGUIN1503) Mace. עוד מפורסמים שלא בתמונה - jordan414 fano JaMeS andykohl Billie joe Charze BIG Red Clone little wolf והרשימה לא נגמרת... בד"כ יש מלא התקהלות סביב בטאס, כך שלא תוכלו לפספס אותם, בנוסף יש להם כובע מאוד בולט! ואתה, ידידי, כנראה חדש במשחק(מצטער אם לא), אם אתה רוצה לראות ותיקים, תכנס לסרבר MAMMOTH בארצות הברית, למזח(DOCK), יש שם המון ותיקים, ולפעמים גם בטאס... אם אתה רוצה למצוא אותי... זה סיפור אחר, אני לא נשאר הרבה זמן באותו סרבר, אני מטייל בהמון... הסרבר האהוב עליי הוא BOBSLED ארצות הברית, ורק כשהוא ריק, כשהוא מלא, אני לא יוצא מהאיגלו.