kittycatbone
New member
שלום שוב../images/Emo9.gif
היום חזרתי מצרפת אחרי שהייתי שם שבועיים. קצת חופש מהמלחמה. אבל חזרתי ואולי עדיף שכך, מלא לדעת מה באמת קורה בארץ... בכל מקרה, התגעגעתי לפורום ורציתי להגיד כל מיני דברים שקשורים- דבר ראשון קניתי את האלבום פאבלו האני ובכך יש לי עכשיו את כל ששת האלבומים של רדיוהד יאי לי!! ^^ דבר שני, קניתי סוף סוף את האלבום של ת'ום יורק, והוא פשוט מדהים מדהים מדהים
ודבר שלישי, קניתי (במשהו כמו 40 שקל! 7 יורו..) את האיפי my iron lung...
ואלה הדברים שבעצם חזרתי איתם הארצה שקשורים לרדיוהד
אבל בחנות דיסקים שבה חיפשתי דברים של רדיוהד, ואוו- זה היה פשוט מפיחד מספר הדברים שמצאתי שם! משהו כמו איזה 10 סינגלים היה שם, כל כך הרבה שאני אפילו לא זוכרת איזה, את האלבומים כמובן, i might be wrong -משהו עם גירסא חיה? ו..ו... אני לא בטוחה אפילו מה עוד היה שם. גם היה שם בדיוידים את meeting people is easy עוד אחד ששכחתי את שמו, ואחד שקשור לאוקיי קומפיוטר (העטיפה שלו היא כמו של האלבום..). בקיצור, אם רק היה לי כסף הייתי פשוט קונה את כל זה. וזה נראה כל כך טוב!! והממ זהו ..
חזרתי לכאן לפורום, ובעקרון הייתי אמורה לחזור ביום שבת רק אבל התבטל לי הכנס של התזמורת בגלל המצב ככה שאני כבר כאן עכשיו.. :X [וווג', חח אני הייתי מנצל"שת את ההודעה אבל ידעתי שבשבילך זה מצדיק הודעה חדשה ככה שפתחתי אחת חדשה
]
היום חזרתי מצרפת אחרי שהייתי שם שבועיים. קצת חופש מהמלחמה. אבל חזרתי ואולי עדיף שכך, מלא לדעת מה באמת קורה בארץ... בכל מקרה, התגעגעתי לפורום ורציתי להגיד כל מיני דברים שקשורים- דבר ראשון קניתי את האלבום פאבלו האני ובכך יש לי עכשיו את כל ששת האלבומים של רדיוהד יאי לי!! ^^ דבר שני, קניתי סוף סוף את האלבום של ת'ום יורק, והוא פשוט מדהים מדהים מדהים