שלום שוב

kittycatbone

New member
שלום שוב../images/Emo9.gif

היום חזרתי מצרפת אחרי שהייתי שם שבועיים. קצת חופש מהמלחמה. אבל חזרתי ואולי עדיף שכך, מלא לדעת מה באמת קורה בארץ... בכל מקרה, התגעגעתי לפורום ורציתי להגיד כל מיני דברים שקשורים- דבר ראשון קניתי את האלבום פאבלו האני ובכך יש לי עכשיו את כל ששת האלבומים של רדיוהד יאי לי!! ^^ דבר שני, קניתי סוף סוף את האלבום של ת'ום יורק, והוא פשוט מדהים מדהים מדהים
ודבר שלישי, קניתי (במשהו כמו 40 שקל! 7 יורו..) את האיפי my iron lung...
ואלה הדברים שבעצם חזרתי איתם הארצה שקשורים לרדיוהד
אבל בחנות דיסקים שבה חיפשתי דברים של רדיוהד, ואוו- זה היה פשוט מפיחד מספר הדברים שמצאתי שם! משהו כמו איזה 10 סינגלים היה שם, כל כך הרבה שאני אפילו לא זוכרת איזה, את האלבומים כמובן, i might be wrong -משהו עם גירסא חיה? ו..ו... אני לא בטוחה אפילו מה עוד היה שם. גם היה שם בדיוידים את meeting people is easy עוד אחד ששכחתי את שמו, ואחד שקשור לאוקיי קומפיוטר (העטיפה שלו היא כמו של האלבום..). בקיצור, אם רק היה לי כסף הייתי פשוט קונה את כל זה. וזה נראה כל כך טוב!! והממ זהו ..
חזרתי לכאן לפורום, ובעקרון הייתי אמורה לחזור ביום שבת רק אבל התבטל לי הכנס של התזמורת בגלל המצב ככה שאני כבר כאן עכשיו.. :X [וווג', חח אני הייתי מנצל"שת את ההודעה אבל ידעתי שבשבילך זה מצדיק הודעה חדשה ככה שפתחתי אחת חדשה
]

kittycatbone

New member
הו ושכחתי לציין את הדבר

שהכי שיגע אותי- לראות כל הזמן במטרו פרסומות לפסטיבל rock en sein כשבגדול מימין יחסית לשאר הלהקות שצינו כתוב שם "רדיוהד". ארר. למה לא יכלתי להישאר ולהיות במופע?

Latisia

New member
אממ ברוכה השווה לפורום!! (=

התגעגעתי. חה אני כותבת את זה למרות שכבר יצא לי לדבר איתך היום לא מעט חחח.... ותתחדשי על כול מה שקנית! או וברוכה הבאה לארץ הקודש גם לי בא להיות קצת בארץ הקודש. חה נראה לי זה לא משנה איפה אני אחיה על כדור הארץ אני תמיד ארצה להיות בישראל! אה אני לא מעריכה את העובדה שאני גרה פה וזה לא בסדר P:

kittycatbone

New member
חיחיחי../images/Emo9.gif

וברור שאת מתגעגעת לארץ! הרי גדלת פה. וזה ישראל. היא שווה
הממ סתם
אבל אבל אבל אבל אבל. גם אני הייתי מתגעגעת. ובכלל,אני לא רוצה לגור במקום אחר כשאני אגדל.. :X ומצד שני- קנדההההההההה איזה גונב זה..
חיחי

lifahead

New member
אבא שלי גר בקנדה!

אולי את מכירה אותו! קוראים לו פימה!

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

כי קנדה זאת ארץ כל כך קטנה שבטוח כולם מכירים אחד את השני

lifahead

New member
../images/Emo13.gif

" זה עולם קטן מאוד זהה עווולםם קטטטן מאודדדדדדד" אולי היא מכירה אותו....הוא שמן כל קנדה מכירה אותו

Latisia

New member
לא נראה לי שאני מכירה את אבא שלך...

חחחחחח מצחיקה, איפה אבא שלך גר? אולי אני מכירה את האזור.

lifahead

New member
אין לי מושג...

חח..זה לא טורנטו..אז איפושו..איפה שהרוסים השמנים שלא יודעים אנגלית מתגוררים! חח אבא.....

Latisia

New member
קאלגרי?

חה כן אחוז הרוסים שם גדול! למרות שגם כאן לא חסר רוסים שלא יודעים אנגלית חחח... זה רחוק ממני, בקצה השני של קנדה P:

lifahead

New member
חחח לא ידעת שיש קהילות של רוסים

בקנדה! הוא בטח מצא לעצמו חברים חח שמנמן:} איפה את גרה?

Latisia

New member
נורט יורק, טורונטו...

אני גרה באזור באטרס אנד סטילס, דיי בצפון עיר, האזור ידוע כאזור של רוסים, ישראלים- רוסים ובכלל ישראלים. חה כמה רחובות ממני יש איזו שכונה שנקאת טורנהיל וכמעט לא התושבים שם הם יהודים... זה כה מצחיק! צריך להיזהר לא לדבר על אנשים מאחורי הגב וכזה בעברית כי בערך כולם מבינים... או ובכול יום שבת בבוקר רואים פה מלא דוסניקים לבושים בשחור חוזרים מהבית כנסת הביתה (=

lifahead

New member
או קנדה..

איזה מקום קסום כל מי שאני מכירה שהלך לבקר שם לא רצה לחזור... איי קאנט וויאט טו ויסיט מיי פאפא! ואז נעשה מפגש בטורנטו! [עם כל הצרפתים!]

Latisia

New member
אבל אין פה צרפתים כול כך...

כולם בקוויבק. בלעכ שהייתי במונטריאול, שזו עיר בפרובינציה הצרפתית פה, אז זה היה ממש נורא הכול בצרפתית זה היה כאילו אנחנו לא נמצאים בקנדה לא היתה טיפה של אנגלית! כדי להתמצא שאלנו אנשים איך להגיע למקומות מסויימים והם כולם לא ידעו אנגלית- זה כמו בצרפת.

lifahead

New member
פחח!

צרפתית בלב-קנדים בראש:} אחחח... הצרפתים.. תודה על הכל חחחח

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifברוכה השבה...!

תתחדשי על כל דברי הרדיוהד שקנית, גם אני רוצה
את i might be wrong הגירסה החיה יש בכל מקום (בישראל), זאת אומרת, ראיתי את זה מלא בארץ... איך היה צרפת? הייתי שם לפני 3 שנים, ואני ממש לא אוהבת את צרפת
איזה אנשים מעצבנים, שואלים אותם משהו באנגלית, והם עונים הצרפתית
אבל יפה שם... אני גם רוצה לטוס לחו"ל

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

נו כי הצרפתים לא יודעים אנגלית בגרוש. זה די משגע באמת. כאילו אני מדברת בצרפתית שם אבל עדיין.. אני רואה עד כמה הייתי בצרות אם לאXD ובקשר לi might be wrong, יאפ יצא לי לראות את זה פעם בארץ, אבל רק פעם אחת ודווקא אני לא רואה את זה בכלל בארץ חוץ מאותה פעם :X

למעלה