שלום שוב...

loveava

New member
שלום שוב...

מה שלומכם? אני מאחל המון בהצלחה לכולם/ן!
לאחרונה אני מרגיש די רע בכל הנושאים האלו של ההיכרויות דרך האנטרנט וקצת עזבתי את זה...
ראשית כל אני מנוי בלאב מי ומשום מה אני לא צריך לשלם שם, הייתי בין הראשונים שהיה באתר ואז הוא היה חינמי ולאחר מכן אמרו שהוא יסגר רק לאנשים שישלמו.
קבלתי מהם הודעה שבגלל שאני "ותיק" שם אז יש לי עוד כמה חודשים... זה היה בערך לפני שנה ומאז עדיין אני גולש שם ולא משלם.
רציתי לשאול אם זה נשמע לכם הגיוני ? כי אני באמת מנסה יפה מאוד ומשתדל באתר הזה וכמעט אף אחת לא עונה, אגב יש כאלו שעונות ואומרות שהן לא מעוניינות , זאת אומרת למען הסר ספק ההודעות כן נשלחות, אז אין בעיה של התשלום....

הדבר השני שאני חושב עליו הוא בפייסבוק, זה נקרא dating-il האמת שזה נחמד מערכת חביבה, לפני בערך שנה היא הייתה מאוד כבדה ומסורבל ואיטית, אני זוכר שאנשים לא ממש אהבו את זה, עכשיו זה נראה די נחמד, האם כדי לנסות שם? גם שם לא כל כך עונות....אבל יותר מלאב מי, אמנם שיחות של מה נשמע והיכרות כזאת אבל שוב העלמות...

אני הכי אוהב לנסות להכיר בחיים האמיתיים בסביבה הטבעית, אבל שזה לא הולך, אני מרגיש שאני חייב לנסות אולי כן להכנס לפייסבוק ולנסות להכיר.
אני יודע שבטח אתם קוראים ואומרים , הוא נואש לחברה.... ובכן זה קשה שלא הייתה ואתה רוצה פשוט לחבק מישהי, לקחת אותה לסרט..לאכול איתה גלידה..לכתוב לה שיר..
ואני כל כך מלא ברצון להגשים את זה. אני יודע שאולי תגידו שצריך פחות לחפש ואז אולי זה יגיע אבל גם את זה בערך עשיתי...

אז מהי דעתכם?

TAY163

New member
אתה מנסה וזה טוב

אני מאד מעריכה אנשים שמנסים.
אני לטעמי חושבת שהשיטה פשטה את הרגל. כל הבליינדייט הזה. לדעתי התוצאות מדברות בעד עצמן.
אני אומרת צריך להמציא שיטה חדשה, משהו אחר, שלא התנסו בו, שלא אמרו אותו, שלא כתבו אותו.
אני חושבת הפוך לגמרי למשל שצריך להכיר/לראות אדם איזה 5 פעמים באיזו מסגרת ורק אחרי שמתרגלים
לנסות להפגש לאיזה קפה. זה כבר לא בליינדיט, זה כבר לא לחוץ, ואם לא מתאים לפחות נחסכה חצי מעוגמת הנפש.
זו דעתי. צריך משהו אחר.
אבל אני מעריכה אנשים שמעזים, שמתאמצים, שנלחמים בפחד, ושלמרות הכל מוכנים להכיר ולשבת לקפה עם אדם שאין להם מושג ירוק מיהו. כל הכבוד.

supersonic777

New member
אין שיטה,אין פטנט,אין נוסחה כזו או אחרת...

לדעתי,אתן הבנות המצאתן את כל עולם ה"דייטים" מחדש...
כלומר,היה אפשר ביתר קלות באופן יחסי להיפגש עם בחורה ללא תמונה,ובטח שלא לדבר על "חיים שכאלה" עוד לפני הדייט.
היום בחורות "למדו" את השיטה,קודם ,חיים שכאלה" עוד לפני התמונה,שאלות "לראות אם אתה מתאים" תקראי לזה...כגון:"במה עוסק","איפה גר" וכו...לפי הנתון הזה בנות מסננות עוד לפני הדייט!
אולי יותר מדי "ערוץ החיים הטובים" עלה לכן לראש!
או המשפט המפורסם,אישה מריחה כסף,ישר מסתובב לה הראש!

loveava

New member
תודה לך

אני חושב שאת צודקת ברעיון שהצעת, זה נמשע מאוד נחמד בעיני, בכל אופן תודה על העידוד!

iba90

New member
לצערי ושמחתי כולם היום נמצאים באינטרנט...

פייסבוק ועוד מלא אתרי הכרויות כאלה בתשלום וכאלה בחינם...כל הרווקים\רווקות עם גישה למחשב...כולם היום מכירים דרך האינטרנט. האינטרנט זאת ה"מסננת" הראשונה שלנו אם אנחנו רוצים להכיר את הבן אדם או לא...זה כמו להכנס לחנות ולבחור לך "אהבה פוטנציאלית".אתה לא צריך להתבעס מ"בליינדייטים" הזויים ואתה יכול כבר היום לדעת יותר על הבן אדם שאתה רוצה להפגש איתו וכבר מראש למצוא איתו\איתה תחומי עניין משותפים עוד לפני הפגישה הראשונה!! אבל כמובן שיש גם צד רע לכל העסק....אנשים הפכו להיות יותר "בלתי מתפשרים" כולם חושבים שהם יכולים להכיר "מישהו\י יותר טובים"...יש ניצול של חלק מהאתרים ביצירת מצגי שווא שאם תשלם להם "האהבה נמצאת מעבר לפינה" יש גם תחרות יותר גדולה על נשים וגברים כשאתה שולח הודעה למישהי שמוצאת חן בעינייך קח בחשבון שהיא קיבלה הודעה מעוד 10 גברים לפחות ואולי כבר אחד מהם מצא חן בעיניה...אי אפשר לדעת. בסופו של דבר רק האינטרקציה האישית היא מה שקובעת...אז לדעתי לא צריך לוותר כל כך מהר...מנסים ומנסים עד שמוצאים

שיהיה לך בהצלחה!

ivgy1980

New member
"את ליבי נתתי, כתבתי לה שיר... "

זה המון עבודה. המון fine tuning.
אתה תצטרך לדאוג, להתעניין, לשאול לשלומה, להביא לה מרק, להתקשר...
היא תוכל לא לענות, לזנוח, להבליג, להתעלם, לא לבשל, לסנן, להתעצבן...
נו, אתה עדיין רוצה? אז לך בחוץ ותשיג לך!

למעלה