שלום שוב...

karen01

New member
שלום שוב...

הי משפחה מקסימה שלי, סוף סוף חיברתי את המחשב, ואין לי הרבה זמן אבל אני חייבת לכתוב שלום קצר - אולי אני אצליח לכתוב משהו רציני יותר בקרוב. אז כמו שתמי עדכנה הצלחתי להגיע לשבוע 36.5 המפואר, ואחרי ירידת מים וצירים (התאמנתי על צירים חודשיים, לא?) וכאבים שלא ידעתי שקיימים בכלל (לא הספקתי לקחת אפידורל) - קרה הפלא המדהים, ויצא משם תינוק. כל מה שהצלחתי להגיד היה "אני לא מאמינה"... ואני עדיין לא ממש מאמינה שהוא יצא ממני, שיש לי ילד בריא ויפה ונפלא ושכל הסיפור הארוך הזה נגמר. אני עוד לא מצליחה לחבר למילים את כל התחושות והרגשות המופלאים שעוברים עלי, יחד עם החרדות האיומות לאבד אותו (אני לא חושבת שהחלק הזה ייגמר מתישהו). וכמובן העייפות הרבה. כמה טוב להיות מסוגלת להתלונן עליה... אני אנסה לנסח את זה מתישהו ולשתף אתכן. קוראים לו אור, על שום האור הגדול שהוא הביא לחיי אחרי החושך הגדול והכבד שהיה שם יותר מדי זמן. זהו בינתים - אני מאחלת לכולכן סיום טוב כזה לסיפור, ובקרוב. אני אשתדל לחזור עם משהו מגובש יותר עוד כמה ימים. קרן.

mishelli

New member
המון מזל טוב!

אני מאד שמחה בשבילך שהכל עבר בשלום!. מאחלת לכל חברות וחברי הפורום הצלחה בהמשך הדרך!!!

1ויוי

New member
המון אושר ונחת

אכן שם מתאים מאד בחרתם לקטנטן ומעכשו תמיד יהיה אור בחייכם . כל כך כיף לקרוא כזו הודעה ! התחברתי מאד לקטע של החרדות אני מפחדת שכבר יהיה לי ילד הוא יהיה מסכן מאד בגלל האמא המטורפת והחרדה שלו שלא תניח לו לזוז ממנה . אולי זה יעזור לדעת שגם אמהות בלי הטרגדיה שלנו אומרות שלהביא ילד לעולם פרושו לסבול כל החיים מחרדות .

morinbar

New member
מאושרת בשבילך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif|בלון

e k

New member
המון המון../images/Emo49.gif

אני ממש מתרגשת ומאחלת לכם אור והרבה אור בחייכם והלואי שנגיע כולנו לסוף טוב

חגית6

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

ותודה!!! אין לך מושג כמה ההודעה המשמחת שלך מעודדת אותי!!

קטיה 007

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

המון המון מזל טוב הבשורות הטובות ממך נותנות הרבה כח במיוחד לי בימים אלו שכל פיסת מידע שכזו מחזקת אותי לסוף טוב
קטיה

תמי ס

New member
מתוקה שלי,

אני שמחה שסוף סוף חיברת את המחשב. שוב אגיד לך כאן המון המון מזל טוב ואת שאר הדברים - כרגיל אומר לך כבר בטלפון. אוהבת אותך!

גל חדשה

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המון אושר אור ונחת מכאן והלאה... מזל טוב!!!

אור קורן ועצום

קרן שלום כל כך טוב לשמוע אותך ולראות איך פלא הבריאה לכד גם אותך בכוחו העצום שגובר על כל עייפות וקושי. אכן, הורות היא התיידדות עם החרדה, אבל אחרי תקופה מסויימת משלימים עימה ויודעים בדיוק איפה לאפסן אותה. אני בטוחה שאת אמא נהדרת, האמא הטובה ביותר של אור (ותתפלאי, גם הוא כבר יודע את זה ולא ירצה להחליף אותך לעולם). מאחלת לכם המון שנים מאושרות, עתירות משפחתיות, חום, אהבה ובריאות. ובמישור הארצי יותר (אם כי אולי כבר גילית שגם הוא בחזקת מדע בדיוני...) נאחל לך שעות שינה (לא נהייה חמדניים מידי, נסתפק בלפחות ארבע שעות רצופות, פעמיים בשבוע). המון אושר פילה סגולה

קרן

ממש התרגשתי לראות את הודעתך. מזל טוב והרבה אושר. אני שמחה שאת עייפה, זה נורא כיף העייפות הזאת. תגדלו ביחד באושר ושמחה בבריאות ואהבה. מזל טוב - יעל

שמתי לב

עכשיו שמתי לב לשילוב של השמות שלך ושל בנך - קרן אור. איזה יופי. אני מקווה שהאבא לא מקופח
יעל

מירבא

New member
נשיקות

חיבוקים והכי חשוב ים של איחולים חמים חמים מכל הלב של מזל טוב הכי ענק שיש. שפע ברכות להולדת הבן ושתדעו רק נחת.

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

צרור ברכות למזל טוב! לאושר, לגידול קל ומהנה, וגם לכמה שעות שינה

למעלה