שלום שוב

שלום שוב

לאור העניין שלי בפורום החלטתי החלטה. לא עוד כניסה דרך שם המשתמש של בעלי וכתיבה על הריון ולידה... מעכשיו יש לי שם משלי... ענת

הי שרונה

הרגע עניתי לך בפורום הרזיה... ובכן שתינו בחול... בהצלחה. אני עדיין עסוקה בלהוריד את העודפים (ראי ערך הודעה דופן בטן מעובה).

שרונה13

New member
../images/Emo140.gif תודה

כן עבר לו שבוע והורדתי שני פאונד !!! אין לי משקל מדוייק אומנם אבל העיקר שהמחוג זז לכיוון הנמוך. המון תודה אני אעדכן אותך עם כל פאונד...

הורים בדיאטה בחו"ל

אולי נפתח שירשור הורים בדיאטה בחו"ל ? קבוצת תמיכה כוללת? פתוחה לנשים וגם לגברים אחרי לידה... בלי צחוק בעלי גם היה צרריך דיאטה אחרי ההריון שלי ובף הראשי של תפוז ראיתי תלונה של אישה בהריון שלבעלה יש בחילות... מה דעתך?

שרונה13

New member
אני בעד

ואגב גם בעלי בהריון סבל מכל התחלואים האפשריים
כולל השמנה בחילות והכל. אני ממשיכה אגב את השמירה על מה שאני מכניסה לפה ובשבוע הראשון שלי ירדתי שני פאוד (שזה קילו בערך) נשארו לי עוד 6 קילו לדרך... ואני מקווה מאוד שלא להתייאש. (אני מאמינה שתוך חודשיים אחזור לגיזרה שלי. איך הולך איתך ?

מןתר לגחך לאור השירשור ?

קודם כל ענת עכשיו נפל לי האסימון בקשר לצבי...אז נעים להכיר שוב. בקשר להריון ועודפים - גם אני שייכת לקבוצת הבעלת דופי מעובה...בעל שהעלה עודפים עם שני ההריונות אבל לא הוריד גרם ומתנהג כאילו ההריון נמשך שנתיים (כבר אמרתי שארז עוד מעט בן שנתיים) אני דווקא צברתי עודפים
אחרי הלידה משיעמום, דיכאון לידה ארוך ומה שאתן לא רוצות בבית...שומרי משקל ראו אותי פעמיים עד שנשברתי עד כדי דמעות מהבעל המפתם. בנתיים אני במכון כושר בתור התחלה (איזה כושר גרוע הכל אני מתחילה בדרגה 0 מאופס) וזה בעיקר לשיפור המצב רוח והמרץ... אני בתוכנית דיאטה, לא מיום ראשון אבל מבטיחה לתת יום

irisgh

New member
ומי שבהריון?

מה עושה מי שבהריון, אבל מעלה הרבה יותר משצריך? (ועוד על רקע מבוסם)?

בזה אני משתייכת אליך כמו בהריון

הראשון, התחלתי אותו פילה, סיימתי אותו שלא נדע..... זה בעיה בעיקר אצלי שהתחלתי שני הריונות לאחר טיפולים שמפוצצים אותך בהורמונים (וגם ככה אני "רזה" טבעית). את האמת בהריונות די השתדלתי להיות ילדה טובה ולשתות המון (נגד צירים) ולאכול הרבה אוכל בריא, בזכות זה בהריון השני העלתי רק 6....אבל אחר כך 20..... WTC מכירה ? ברוכה הבאה למועדון... אם הייתי עם שכל הייתי הולכת לWW עוד מההריון, הדיאטה החדשה שלהם מטריפה, קלה וממש טובה, לי יש בעל שממש הרס לי (לא מתאים לו) ולכן אין לי חשק אבל זה יחזור.

גם אני, גם אני.

אני מאלה שדווקא מרזות בהריון. כולן מקנאות בי ("לא רואים עלייך בכלל..."), אבל אחרי הלידה אני משלימה את החסר. בפעמיים הקודמות, ארבעה חודשים אחרי הלידה, כשכל האחרות היו בסוף הדיאטה, אני סוף סוף נראיתי כאילו אני בסוף תשיעי.. הפעם הזאת אני דווקא משמינה במהלך ההריון. האם זה אומר שאחרי הלידה ארזה מהר כמו כל האחרות? אני ממש בונה על זה...

שותפה לעליה

אני השמנתי רק 8 ק"ג כל ההריון ומיד אחריו די ירדתי אבל בגלל שרוי סבל כ"כ מגזים לא ידעתי מה לאכול ....בקיצור טרפתי רק לחם.... ועליתי!!!! וכמו כולן אני רשומה למכון כושר אבל תמיד מוצאת משהו יותר "דחוף" לעשות

למעלה