שלום, שחר

שלום, שחר

במקרה ויש לך דקה פנויה (אם לא, אני אבין) תענה לי בבקשה על שאלה: כאשר אני ובעלי הלכנו לאולטרסאונד אמרו לנו בערך את רמת הקלאב פוט ברגל. אמרו שהמצב די חמור. רציתי לשאול, האם גם לכם אמרו את רמת החומרה של קלאב פוט (בערך) בזמן ההריון, והאם יש תאום בין ההערכה למה שקיים באמת. תודה. ושוב מזל טוב!!!

אילנה, זה קשקוש בגרוש../images/Emo3.gif

לנו אמרו שהק"פ הוא קל-בינוני. היום מסתבר שהק"פ של טל הוא ק"פ שמוגדר - קשה. הם לא יכולים לדעת. קשה לראות את זה באולטראסאונד. נסי לא לחשוב על זה ולא להיבהל מהתחזיות השונות. העיקר שהכול בר-תיקון. רק הדרך יכולה להיות קלה יותר או קשה יותר, אבל בסוף משיגים את המטרה. בהצלחה ומחזיקה לכם אצבעות שיהיה כמה שאפשר קל יותר.

היי אילנה

באמת שאין שום דרך לדעת באולטראסאונד. זה אפילו יכול להיות ק"פ תנוחתי והם לא יכולים לדעת. אין סיבה להטריד את עצמכם בשאלה הזו, במיוחד שהטיפול אותו טיפול לכל הק"פ האמיתיים... אני ראיתי את הרגליים של אושרי רק בחטף לכמה שניות כי לא אמרו לי בו ברגע שזה ק"פ... אבל זה נראה פשוט עקום- כפות רגליים עקומות. אחת יצאה מספר שלוש ואחת שש. אין דרך לדעת... (אני אתרגם את המכתב מפונזטי שאחזור מהסופר...)

shaharhakmon

New member
היי אילנה

בוקר טוב, אנחנו ביצענו את הסקירות אצל דר' וולמן ופרופסור יפו, שניהם הדגישו שלא ניתן לומר מה חומרת הקלאבפוט, בכל אופן גם אני חושב שהדבר היחיד שחשוב זה ,האם הוא בר תיקון. כל היתר זה רק שאלה של זמן. בהצלחה, שחר

למעלה