שלום, "שירים אביביים"

תיקתקית

New member
שלום, "שירים אביביים"

שלום, תוכלו בבקשה לתת לי שמות של יצירות "אביביות" שמשלבות בעיקר כינורות וחלילים? הן צריכות להיות נעימות לאוזן. תודה רבה מראש

yonti261

New member
יש לי כמה הצעות

ליצירות נעימות ומרגיעות ותקשורתיות: באך-ואריאציות גולדברג הנדל-קונצ'רטו לנבל בסי במול מז'ור,מוזיקת מים מוצרט-קונצ'רטו לקלרינט בלה מז'ור,קונצ'רטו לבסון בסי במול מז'ור,סונטות לפסנתר היידן-קונצ'רטו לחצוצרה במי במול מז'ור,קונצ'רטו לאבוב בדו מז'ור,קונצ'רטו לחליל ומיתרים ברה מז'ור,שלישיית "הצועני" בסול מז'ור בטהובן-קונצ'רטו לפסנתר מס' 2 בסי במול מז'ור,סימפוניה מס' 6 (הפסטוראלית).הפרק הרביעי לא מרגיע ונעים אבל כל השאר כן. ובכלל,מוזיקה מהתקופה הקלאסית (1750-1810) היא מוזיקה מאודנעימה ותקשורתית.יש גם סדרה של דיסקים של חברת נקסוס עם קטעים מרגיעים של כל מיני מלחינים,כדאי לנסות. בהצלחה

cut2

New member
למה אתה מתכוון בתוארך את המוזיקה כ"תקשורתית"?

yonti261

New member
כשאני אומר תקשורתית אני מתכוון

למוזיקה קלאסית שגם מי שלא שומע מוסיקה קלאסית בדרך כלל יכול להינות ממנה.ואם אני עדיין לא ברור אני אתן לך דוגמא הפוכה:הוואלקירות של ווגנר והקונצ'רטו לכינור של שניטקה-זה מוזיקה לאאאאא תקשורתית.

Joans

New member
תיקתקית, הנה לך יצירה אביבית

יפה, נעימה להאזנה ומאוד מוכרת: קוצ'רטו "האביב" מהיצירה ארבע העונות של אנטוניו ויולדי. מדובר בשלושת הפרקים הראשונים של היצירה. הקונצרטו עונה לכל דרישה שהעלת בשאלה שלך. יש המון ביצועים ליצירה הזו, אך היפה מכולם, לטעמי האישי הוא הביצוע של פביו ביונדי בדיסק של אופוס 111. אני נותן לך כאן קישור לדיסק. תהני, יוהנס.

Joans

New member
הקישור לא הצליח, אני מנסה שוב

זה הביצוע הכי יפה ליצירה.

תיקתקית

New member
תודה רבה

יונתי, באופן כללי, איך מחפשים יצירות עם שם ארוך כזה? ניסיתי בגוגל לחפש villain handel concerto c major ולא הצלחתי למצוא משהו שמשלב את הכל.

למעלה