שלום שלוםם אני חדשה פה מה קורה!!?!?
צ צינית נחמדה New member 24/4/04 #3 יחי הפורום! הפורום באמת מת. ואני לא מוצאת דרכים להעיר אותו! תנסו אתם גם ותראו שזה קשה קשה!
S S H I L G I New member 24/4/04 #4 *מנסה*../images/Emo124.gifבו! בו! בוקר טוב! בוקר טוב מאד מאד! הידבקות בשירי צופיפניקים רולז
P p r u d e n s New member 11/5/04 #8 יאפ../images/Emo167.gif|אאומר||מרי| אבל לא כשזה אמור להעיר אותך בחמש בבוקר
B BlackJack1 New member 1/5/04 #5 את בטוחה שאת חדשה? לפי הפרטים שלך באופן מאוד מסתורי את מזכירה את "סטייליסטית בסטייל" שברחה מהפורום עם הזנב בן הרגליים.. סליחה אם אני טועה BlackJack עם בגרות ביום ראשון... :\
את בטוחה שאת חדשה? לפי הפרטים שלך באופן מאוד מסתורי את מזכירה את "סטייליסטית בסטייל" שברחה מהפורום עם הזנב בן הרגליים.. סליחה אם אני טועה BlackJack עם בגרות ביום ראשון... :\
ב ברבית כוסית New member 4/5/04 #6 וואלה!?!? אני מזכירה לך אחת שהיא סטייליסטית..!? יוווווווו איזה כיף..1!!!!!!!!
P p r u d e n s New member 11/5/04 #9 אני במקומך...../images/Emo167.gif|אאומר||מרי| לא הייתי מקבלת את זה כמחמאה ואת באמת מזכירה באופן *מאוד* חשוד את הסטייליסטית הסתומה...
אני במקומך...../images/Emo167.gif|אאומר||מרי| לא הייתי מקבלת את זה כמחמאה ואת באמת מזכירה באופן *מאוד* חשוד את הסטייליסטית הסתומה...