שלום שלום אני בארץ מה שלומכם?

אהוד_

New member
שלום שלום אני בארץ מה שלומכם?

אפשר לראות תמונות חדשות שלי בפורום אירוויזיוןhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=262 סי היימן שמעתי שאת ממשיכה בגדול, כל הכבוד על ההתמדה, היא מניבה פירות כבר! כיף לשמוע שאת מופיעה מופיעה מופיעה! אני מרגיש טוב אז, נו, תסתכלי בתמונות שם

ט י נ ה

New member
../images/Emo179.gifהי חבר שלי ברוך הבא

אהוד חזרתי מאוחר בלילה מצילומי תוכנית בטלוויזיה שלא שודרה בגלל הפיגוע של ירושלים. ושמועות לחשו לי שחזרת....... האם לחופשה ? או לתמיד ? האם אוכל לתקן את הקפה האבוד שלא שיתנו יחד לפני נסיעתך ? נשיקות וחיבוקים וברוך הבא קח הכל לאט זוהי תקופה מאוד לא קלה כאן בארץ ה " חמה " שלנו שלך סי " כמה טוב שבאת הביתה "

actress

New member
חיכיתי רק לזה עכשיו הבנתי../images/Emo176.gif

למה לא הוקרן, בכל אופן שמעתי יש צרות אז התייצבתי כמו חיילת ממושמעת. ועכשיו הכל בסדר ואני אמשיך לי לאופק...

אהוד_

New member
היי טינה!

אני מצטער לשמוע על התוכנית שלא שודרה. חבל. יש יותר מידי חדשות, כמו לפני שטסתי מהדורה שמתחילה בחמש בערב ומסתיימת ב12 בלילה. חבל, במקום אחרי החדשות של תשע צריך לשים קונצרט או איזו הופעה שעושה לאנשית רוח אחרת, ישרגעו, איבדנו את יהודית רביץ, אסתר שמיר, גלי עטרי, סי היימן, שרון ליפשיץ.....ועוד.... צר לי לשמוע על הלהיטים החמים בארץ, סבלינימאל ועוד מסטיק בזוקה ועוד טברנה. ורוק לא משהו... סי היימן, יש אנשים שהם גדולים על המדינה, את אחת מהם. בואי נתקן ונפגש, בשמחה אשב איתך, שאני אתקשר ? אוהב אותך אהוד

actress

New member
אהוד, כאן הקישור הישיר לתמונות שלך.

כפי שפירסמת בפורום אירווזיון
לתמונות
ד"א אתם ממש ממש מצחיקים שם

actress

New member
סבבין סבבון אולה אולה לה בבון ../images/Emo3.gif

אתה פשוט נהית חתיך, נראה טוב משהו דליקטס יאמי יאמי.

אהוד_

New member
תודה רבה מיכלי =))))

עכשיו אני צריך לנסות להגיע לפ"ת ולפגוש אותך ואת סי=)

actress

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהאירוע נדחה../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

הודעה על כך בשרשור הפגישה

למעלה