שלום שלום! אני חדשה!

THE AnGeL2

New member
שלום שלום! אני חדשה!

קוראים לי נועה, ואל תתייחסו לכינוי המפגר הוא של אחותי.... שיווו, איך אני אחיה עוד חודש שלם עד העונה השנייה - אני מתגעגעת למייקל אהובי, חמוד שלי..... אין סיכוי שיידחו שוב נכון? אז מה קורה בפורום הזה?

RenanaD

New member
ברוכה הבאה!

אני רננה, 16, נמצאת כרגע באמצע העונה השלישית. מה קורה בפורום הזה? מדברים הרבה על "זהות בדויה", מדברים המון לא על "זהות בדויה", משתעשעים מהמלחמה שבין מווותק לקרלוצה, ועוד ועוד. בקשר לשאלה שלך: אף אחד לא יכול להבטיח לך ב-100% שטלעד לא יידחו שוב את שידור העונה השניה. הדבר תלוי בהם בלבד, לא בנו. ואם את כ"כ מתגעגעת למייקל, את מוזמנת לחלוק את זה איתנו, רבים כמוך מרגישים אותו דבר!... וכיוון שאת חדשה, טיפ קטן: באמריקה יתחיל שידור העונה הרביעית עוד כמה חודשים. בארץ העונות השניה והשלישית לא שודרו עדיין, אך חברי הפורום המבריקים מצאו דרך לא חוקית (שאסור לדבר עליה בפורום, אם את מתעניינת-שאלות על כך במסרים בלבד) לראות אותן. אנחנו מדברים על העונות הנ"ל הרבה, כך שאם את לא רוצה לקרוא הודעות כאלה, הימנעי מהודעות הנושאות את הסמל
. סמל זה מראה שבהודעה כתוב/ים פרט/ים כלשהו/ם על העונות שניה/שלישית/רביעית. הבינות?

THE AnGeL2

New member
תודה תודה!

מי אלה קרלוצה ומותק ולמה הן נלחמות? ובעד מי שאני יהיה?

קרלוצה

New member
שלום שלום../images/Emo13.gifברוכה הבאה לפורום!

אני דנה, וחודש זה כלום יחסית לזמן שחיכית ככה שזה לא נורא

מווותק

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני אורלי ו... על איזו מלחמה כולם מדברים? קרלוצה - את שמעת על משהו?

קרלוצה

New member
חחחחחחחח גם אני רציתי לכתוב

את זה!!! איך שעשיתי שלח חשבתי על זה שהייתי צריכה לשאול על איזה מלחמה?? וכמו שאמרת גם לי לא זכורה מלחמה!!! מישהו מנסה לסכסך בינינו??

למעלה