שלום שלום, אני חדשהD:

S H I F T Y

New member
שלום שלום, אני חדשהD:

אחרי שגיליתי שיש פורום אלן ריקמן [והתלהבתי מהגילוי הזה], חיפשתי גם טים ברטון והופתעתי לראות שיש גם אחד כזה! עכשיו רק שמישהו יסביר לי איפה ג'וני דפ בכל הסיפור הזה ואיך זה שאין לו פורום משלו.. אוקייD: ראיתי כמה סרטים של ברטון. המספריים של אדוארד הוא הסרט האהוב עלי יותר מכל. חוץ ממנו ראיתי גם סוויני טוד, סיוט שלפני חג המולד, חתונת הרפאים, צ'ארלי בממלכת השוקולד [שזה דווקא סרט שלא אהבתי S:], וחצי מסליפי הולוו. באמצע הסרט הייתה הפסקת חשמל
אממ.. נראה לי שזהו. באטמן הישן שלו הוא סרט שהייתי רוצה לראות.. משווה להשתלב

LadySilkworm

New member
ברוכה הבאה :)

אני שירה. ואני עכשיו גיליתי שיש פורום לאלן ריקמן.. ואני רק מדמיינת איך פורום של ג'וני דפ ייראה. הוא מוכשר בטירוף, אבל מה לעשות שהוא גם יפה P: אני חשבתי שראיתי את באטמן הישן של טים ברטמן..עד שראיתי בהוט שראיתי חלק קטן ממנו ולא הייתה לי סבלנות לשבת ולראות, אני לא אוהבת באטמן בכלל X: השתלבות נעימה D:

S H I F T Y

New member
חח ג'וני דפ הוא מושא סגידה!

ובכלל השילוב של דפ וברטון הוא שילוב מנצח D: את באטמן אני רוצה לראות רק בגלל הג'וקר, הוא פשוט דמות גאונית. ובכלל כשהסרט יצא ושמעתי שלדג'ר משחק אותו הייתי חייבת לרוץ ולראות. הוא עשה אותו כ"כ טוב.. למה הוא מת?! ;-;

zero 3

New member
באטמן

לדעתי הית לדג'ר (הג'וקר) בסרט החדש הוא עשה את כל הסרט הויל את העלילה וגרם להשאיר את הצופים במתח עד הסוף

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifוולקאם../images/Emo24.gif

אני אמה, נעים מאוד
האמת שאני פה במקרה.. אני יותר קוראת מכותבת פה.. אבל הייתי חייבת להגיב
אלן ריקמן אליל
דבר שני, יש פורום לג'וני דפ איך לא מצאת?
864 אממ אה כן.. ואת חייבת לראות באטמן של טים.. גאוני
השתלבות נעימה..

S H I F T Y

New member
היי אמהD:

אני מתחילה להבין שפטיש לטים ברטון כנראה תמיד הולך עם אלן ריקמן וג'וני דפ. ואני חשבתי שככה זה רק אצלי
באמת איך לא ראיתי שיש לו פורום? מוזר. אני עכשיו אלך להציץD: תודה!

adi dion

New member
וולקאם!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני עדי :] טוב אז אמה כבר עזרה לך עם פורום ג'וני וראיתי שכתבת שם הודעה
וגם אני סוגת לאלן ג'וני וטים!!
(כל הקרדיט הולך לאמה שבזכותה התחלתי לאהוב את שלושתם
) אצלי יש תוספת קטנה לשלושת הנסגדים האלה- גם הלנה נסגדת ביותר!!!

S H I F T Y

New member
צודקת, גם להלנה מגיעה כבוד

מה שמזכיר לי שבפורים ראיתי שני אנשים שהתחפשו להלנה ולג'וני מהסרט סוויני טוד. זה היה נורא מגניב אז ביקשתי מהם לצלם אותםD: הנה אני אעלה תמונה:

adi dion

New member
אוי! יפה!!

גדולים!
אגב, את מוזמנת לקומונה להלנה, יש קישור בחתימה שלי. לא שהיא ממש שוקקת חיים אבל את מוזמנת בכל זאת

LadySilkworm

New member
יפה O:

בפורים הייתה פה תחרות תחפושות של דמויות מסרטים של טים ברטון, והיו כמה ממש יפות, אם מעניין אותך להסתכל על עוד :)

S H I F T Y

New member
מדהים!

יש שם תחפושות מדהימות! וMISS DEPP ממש דומה לג'וני
חח באמת הגיע לה הפרס. גם ראיתי שם את הזוג שצילמתי בהארוקון בתל אביב! שתדעו לכם שממש עשה לי חשק עכשיו להתחפש לסוויני טוד

giladwin

New member
ברוכה הבאה

שלום, אני גלעד ואני פה בגלל חיבתי לסרטי טים ולפועלו בכלל. ממש אוהב את החזון שלו. כפי שאת רואה, אני לא כ"כ איש של אייקונים כי אין לי כח לפתוח את החלון שלהם :)

S H I F T Y

New member
אה חפיף :)

נסלח לך בקשר לאייקונים. איזה סרט של טים אתה הכי אוהב?

giladwin

New member
ממש "בחירתה של סופי" ..חח

אני חצוי בין המספריים של אדוארד להסיוט שלפני חג המולד. שניהם מקבלים אצלי מדלית זהב ברוח המשחקים האולימפיים :)

zero 3

New member
סרטיו של טים ברטון

אני מסכים איתך אבל אני חושב שהמספריים של אדוארד זה סרט יותר טוב מאשר הסרט הסיוט שלפני חג המולד

למעלה