שלום שלום אני חדש

Ori Shem Tov

New member
שלום שלום אני חדש

שלום קוראים לי אורי ואני מרעננה ואני די חדש פה. בימים האחרונים התחלתי לשוטט פה ולראות עבודות של אנשים ויש פה כמה אנשים מוכשרים בטירוף! הקיצר לעניין... אממ אני במגמת רובוטיקה בתיכון שלנו ויש לנו הרבה פרויקטים מגניבים כאלה שאנחנו צריכים לעשות אז חשבתי שזה יהיה מגניב אם אני אוכל לשרטט בתלת מימד את הפרויקטים שלנו. אין לי ממש ידע בתלת מימד, יש לי ידע בגרפיקה בעיקר בפוטושופ ורציתי להרחיב קצת לתלת מימד. הקיצר, יש לי אפשרות לקבל 2 תוכנות, מאיה ו-3D MAX ורציתי לדעת איזה מהתוכנות האלה יהיו לי יותר נוחות להתחלה ואיפה אני יכול להשיג מדריכים למתחילים לתוכנות אלה. תודה מראש, אורי

Ori Shem Tov

New member
עוד משהו...

אם אתם יודעים על תוכנה שנראה לכם שתהיה יותר מתאימה למטרה שלי אז אל אני אשמח אם תתנו לי את שמה...

yupy9

New member
עד כמה שאני יודעת

במאיה הדגש הוא על אנימציה. וגם אין לה בכלל מדריכים בעברית. המקס הוא יותר למידול ו"מתקשר" עם אוטוקאד (שאתה בטח עובד עליו), וגם ניתן למצוא ספרים בעברית. אני באה מתחום העיצוב פנים ועובדת על מקס ומאוד מרוצה מהתכנה. אם כי אני עדיין בשלבי לימוד כמו שניתן לראות...

כרמל 1

New member
אני חושב שעדיף MAX

בגלל המידות. לפי מה שאני מבין, ב-Maya המידות הן לפי משבצות, ולא מידות אחרות.

eldarinn

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo42.gif

נערכים כאן דיונים על בסיס שבועי כמעט בעניין יתרונות תוכנה אחת מול השנייה ואין לזה בדרך כלל סוף, מה שאומר שתבחר לך אחת ותמשיך איתה. בהצלחה!

Ori Shem Tov

New member
אוקיי

נגיד והחלטתי כבר על 3D MAX... אני צריך מדריכים מפורטים להתחלה, למישהו יש?

Redjest

New member
מדריכים

www.3dbuzz.com - דורש הרשמה חינמית, מדריכי ווידאו מעולים, באנגלית פשוטה ובשפה קלילה ונחמדה.

סוקט

New member
רק בגלל הסט מדריכי ווידאו

של גנומון, כדאי מאיה............. יש כמה מדריכים למקס, אבל רובם לא ברמה מדהימה

אם כבר - אפשר קצת פרטים על הסרטים

האלה? כבר שמעתי עליהם כמה פעמים.. איפה זה? אפשר להוריד אותם? זה מגיע על דיסקים? בקיצור - איך זה עובד?

spaceinka

New member
תוכנת מאיה!!!

טוב אני אביעד 4 שנים בתחום הגרפיקה ותלת-מימד אני חדש באתר הזה ואני גר במילאנו-איטליה בכל מיקרה למדתי lightwave ,3D max ,maya מכל השלוש תוכנות אני בחרתי את מאיה שאיתה אני כבר כמו שאמרתי 3--4 שנים אני עושה הדמיות וסרטים וכל מיני דברים לא סתם היא נמצאת כמספר אחד בשוק העולמי כתוכנת התלת הכי טובה יש לה מדריכים בעיברית כן ,ויש בתי ספר בארץ שמלמדים מאיה ,ואלה ואלה!! והיא מאוד מאוד טובה וקלה לעשיית אנימציה לרובוטים ,והמידות שלה יכולות להיקבע על פי רצונו של המשתמש!!כן כן!!לפי ריבועים או לפי סנטימטר ,מטר,אינץ או לפי מידה שאתה רוצה להמציא לבד! איכות הרינדורים אוכלת את מקס... למי שרוצה עוד תשובות ועצות על מאיה שישאל אותי ולא יקשיב לבילבולי ביצים ממי שטעם בחייו רק מתוכנה אחת!! האתר שלי ב www.freewebs.com/vanprach

Lokipod

New member
תרגע,חמודי,מה אתה מתלהב כל כך?

זה שאתה מתלהב כל כך מתוכנה אחת ומזלזל באחרות כבר מעיד על כך שאתה לא בדיוק מכיר תוכנות אחרות. זה שלמדת לעשות קוביה במקס ולייטוייב עוד לא אומר שאתה מכיר אותן. על תבלבל את אנשים ותן להם לבחור לבד.

h u s k y

New member
זה מה שיש למדריך מוסמך מalias

להגיד על מאיה? "יש לה מידות איך שאתה רוצה סניטמטר, מטר ואינץ'? אתה בחור מצחיק.

למעלה