שלום שלום אנשים!

• פותח הנושא omha
  • פורסם בתאריך

omha

New member
קפצתי לביקור ונישארתי לקבל עזרה...

התרוצצתי קצת בפורום ונהנתי ... פתאום עלה לי רעיון
לאעזר בכם - צוות המומחים
. אנו בחיפושים מפרכים אחר שירי חתונה: שיר כניסה לחופה (אפשרי לחתן ולכלה בנפרד), שיר סלואו (אם יהיה) ושיר שבירת כוס. אנחנו שוברים את הראש בחיפושינו אחר שירי אהבה ישראליים אמתיים - לא קיצ´יים מדי
(כמו "שבועה") שלא מדברים על פרידה, געגוע, אכזבה וכו´. רק אהבה. (כמו "היא לא דומה.." של ארכדי ה-
). אז זהו, אני פונה אליכם לעזרה... יש רעיונות?
מראש.

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלום שלום אנשים!

בקשה קטנה לי אליכם!
מילים של שירים על אמא.פשוט מאוד. שלוש ארבע ולעבודה! תודה רבה רבה רבה רבה!!!! -שני-

מחפש שיר דחוף ואני גם יכול לעזור

אני מחפש דחוף את המילים או את השיר "אפונה וגזר" של גידי גוב אודה לכם מאוד אם תביאו לי כי אני מחפש אותו כבר למעלה משנה ההתחלה של השיר הולכת ככה: "אפונה וגזר ישבו במקרר יחד עם בטטה התחילו לזמר..." תודה רבה למוצא\ת

גרי רשף

New member
הצדיק מלאכתו נעשית בידי אחרים../images/Emo22.gif

אצל אחינו הבכור- פורום מוזיקה ישראלית וים תיכונית- כבר דנו, ליקטו ושרשרו שירי אמא.. לא נותר לך אלא להיכנס ולאסוף מכל טוב..

shoosha1

New member
לכבוד יום האם....

תוכלו בבקשה להרשום לי כל מיני שירים שמיועדים לאמא. כמו "אמא יקרה לי יקרה"... יש גם שיר שעומד לי ממש על קצה הלשון .. ואני לא מצליחה להיזכר.. בבקשה זה חשוב שושה

trilliane

Well-known member
מנהל
לפני שנתיים חשבו עלייך ב-NMC

ואילן בן שחר ערך דיסק כפול שכולו שירי "אמא". ראי קישור.

*-*SUNSHINE*-*

New member
בזה אני טובה!!!!!../images/Emo13.gif

ותודה רבה על הקישור!!!! הצלת נפש פועלת!!!!
הנה כמה: 1."הכי יפה בעולם" של מאור כהן!!!!!!ללא ספק!!!! 2."מתי נתנשק?" של אביתר בנאי. 3.האם להיות בך מאוהב-אביב גפן 4.-"השיר שלנו"-אביב גפן <אם אנ לא טועה...> 5."צליל מכוון"-גידי גוב וירמי קפלן,תמיד עשה לי משהו... 6. סיוון שביט-"נשקי אותי" 7.באתי ממך-מוקי אהמ...זהו לעכשיו... -שני-

תשת

New member
האם להיות בך מאוהב? השיר שלנו?

ממש לא מתאימים לחתונה...

למעלה