שלום שלום ואין שלום

שלום שלום ואין שלום

מכיוון שכבר כמה אנשים ביקשו ממנו לכתוב משהו בפורום אז הנה אני כותבת: משהו בסדר תומר? :)

לא, כי לא בחרתי בו

מגיע לכם שאתם בוכים על שרון פעם הבאה תקשיבו לי הבן אדם עשה טעות פעם אחת הוא יעשה אותה שוב להזכירך: פינוי ימית הכתם לא נמחק... בפעם הבאה תקשיבו לי

אני הלכתי להבציע 5 דקות לפני הסגירה

עד הרגע האחרון לא רציתי להצביע לו בגלל החרבת ימית, תמיכה בהסכם וואי ונתינת מים לירדן שעד היום אנחנו ממשיכים לתת להם כי שרון החליט.. אבל בסוף הצבעתי לא בעד שרון אלא נגד ברק. ותארי לך מה היה היום אם ברק היה עדיין בשלטון? טוב יאללה לא משנה, נתווכח כבר פעם אחרת. להתראות עד מחר

Charlie

New member
אני זוכר את זה

עדי - את אכן אמרת שכך יהיה שרון. אולם היית פסימית יותר (לגבייך, לגבי היית אופטימית מדי) אך לא היית רחוקה... תומר - איפה ברק...

*Efrat

New member
מי בוכה....

מי שהצביע שרון ובוכה על כך... פשוט... טיפש (תסלחו לי..) נכון לעכשיו בצמרת המדינה אין טוב ממנו לכהן כראש ממשלה, אז למה לבכות זה לא הוא שאשם במצב זה כל ההשפעות החיצוניות שסובבות אותנו, ברור הרי שאף מנהיג אחר לא יוכל להתמודד איתן אחרת.. בטח שבטח לא מהשמאל. אשת הברזל.. הכתם אכן לא נמחק אבל בהחלט הוסקו מסכנות !! אפרת

אבנר.

New member
שלום עדי! מה שלומך?

מיזמן לא שמענו מימך, נעלמת ממש. כימדומני -עשית איזה פורום, משהו של הלח``י, אני טועה?!

שלום !!

מה המצב? נעלמתי הא? הייתי קצת עסוקה כן יש לי פורום נחמד ואתם כולכם מוזמנים אליו www.lehi.up.co.il

למעלה