שלום שלום ובוקר =]

שלום שלום ובוקר =]

טוב אז ככה, מספר דברים שמצאתי לנכון לשאול כאן, אם יש לכם מקום מידע נוסף שיעזור לי, אני אשמח אם תפנו אותי לשם. אני רוצה לקנות מצלמה.... דיגיטלית, כמובן. לפי מה יודעים שהמצלמה טובה? איך קונים? אפשרויות? מחירים? (אין בעיה של תקציב...) מה עוד אני צריכה לדעת?

תפרטי ...

מה הידע שלך בצילום ולאן את רוצה להגיע .. כמה את מוכנה להשקיע.. ולאיזו מטרה ??? ואם יש איזשהו נתון מסוים שחשוב לך ( כמו דוגל המצלמה או זום גדול ... )

פירוט

ידע בצילום אין בכלל. אני מתחילה :/ מטרה, אני פשוט אוהבת לצלם, הכול, טבע ושטויות (עם המצלמה הרגילה שלי). נתון מסוים - אני לא רוצה משהו מקצועי, אני גם לא רוצה משהו פשוט, אני רוצה מצלמה טובה שנותנת איכות מעולה, אני ממש לא מחפשת משהו קטן וקומפקטי. וזהו בעיקרון. ובנוסף למצלמה הבנתי שזה כרוך גם בכרטיס צילום, מטען וכו'... השקעה - המממ, לשם שינוי אני לא מחפשת משהו זול
אבל שגם לא יעלה מעל 2000 ומשהו :/ (אני לא נוקבת במחיר חד משמעי כי אין לי שמץ מה המחירים בשוק...) תודה.

אני ממליץ על ...

קנון A510 .. קטנה קלה ותמונות מעולות ... עולה בסביבות 1000 ש"ח בנוסף צריך לכנות כרטיס (לפחות 510 מ"ב ) וסט של 4 סוללות נטענות ( 2100 מילי אמפר ומעלה ) ולסיום .. נרתיק ... כל העסק בסביבות 1500-1700 ש"ח !!! ו .. תתחדשי ...

אפשר להסתדר גם עם 32 מגה !!!

ככה אני היתי חצי שנה !!! עכשיו יש לי של גיגה ואני מבין איזה טעות עשיתי .. המצלמה נותנת לך אכויות טובות אבל אתה לא משתמש בהם !! וחבל .. עכשיו אני ממלא 75% מהכרטיס וצורב ישירות על דיסק (700 מגה ) ככה אני לא מפוצץ את המחשב שלי בתמונות !!!

174M4R

New member
אז תדבר בהגיון.

אתה אמרת: "בנוסף צריך לכנות כרטיס (לפחות 510 מ"ב )" לא צריך לקנות שום כרטיס ובטח לא צריך לקנות כרטיס לפחות של 510 מגה. מומלך לקנות כרטיס עם יותר מקום בשביל שיהיה אפשר לצלם יותר תמונות באיכות יותר טובה. מה זה "לפחות 510 מגה"?? עובדה שלי יש של 128 והוא מספיק לי! אם כי כדאי לקנות כרטיס עם כמה שיותר מקום. אבל לא חייב שום דבר. איתמר.

גם לא חייב לקנות מצלמה ...

וזה 512 מגה !!! יש לי שאלה ... כמה פעמים קרה שעומד להיגמר לך הזיכרון ובגלל זה אתה נאלץ להוריד אכות ורוולוציה ??? (ולא דיברנו על הקלטת סרטונים שלוקחים חלק נכבד מהזיכרון !!! )

DeathWing

New member
חבר'ה - זה דיון לפורום

"לפורום צילום סטילס - ציוד וסיוע" - לינק נמצא למעלה. בהצלחה בקנייה.

DeathWing

New member
סלח לי באמת שאני לא כותב בשבת

פעם הבאה, להעביר בבקשה לפורום הרלוונטי ולהגיב בנימוס כשמעירים לך. זה פורום, לא צאט. אם זה מפריע לך, ואני במקרה עובד או נמצא עם משפחתי בשבת, אשתדל לא להגיב לך במידה ועבר זמן מוקצב. רק תודיע לי מה הקצבת הזמן שאתה נותן.

תוםםםם

New member
אני לא מבין מה הבעיה לעזור פה

לאנשים... תסלח לי, כן..? אבל מי אתה? לא אחד המנהלים... נכון? במקרה שזה יפריע לאחד המנהלים- הוא ילחץ "מחק" ונגמר סיפור.

DeathWing

New member
כי יש פורום ייעודי לכך.

יש פורום טכני (פורום צילום סטילס - ציוד וסיוע) . יש פורום צילום (פורום אמנות הצילום). זהו פורום עיבוד דיגיטלי. שלושת הפורומים עובדים די צמוד אחד לשני, והרבה אנשים קופצים מפה לשם. בכדי לא לערבב ולהכנס "לטרירטוריה" של פורום אחר, מומלץ להעביר את הנושאים לפורומים הרלוונטים. פשוט עניין של סדר. במידה ונפגעת מהטון שלי - מתנצל -
- יום ארוך. בכל אופן, מקווה שעניין הובהר, שנה טובה ופוריה.

למעלה