שלום שלום וברוך בואי

פשוש2K

New member
שלום שלום וברוך בואי

כיוון שפורום הוא צורת שיחה שאי אפשר לקבל בה תגובה מיידית, וכיוון שאם אני כותב משהו בפורום - משמע אני חבר בו, וכיוון שנהוג שחברים בפורום מקבלים בברכה [או שלא] חברים חדשים, הרשתי לעצמי לקבל אותי בברכה, שהרי מעצם זה שהתחלתי לכתוב את האות הראשונה בפורום, הרי שאני חבר בו. טוב, זו היתה הקדמה מעט ארוכה. אז הנה אני באתי לכאן להשתתף איתנו בפורום שלנו [לפי התאוריה דלעיל, אני כבר כאן...] ,לכתוב, לקרוא ולהגיב. בד"כ בשלושים וחמש השניות שלוקח לי להרדם בלילה [בד"כ מהשעה שלוש וחצי ועד לשעה שלוש וחצי ושלושים וחמש שניות] אני הוגה כמה רעיונות. אז אני אתחיל בלספר לכם על תאוריה שפיתחתי מזמן. לפני כמה שנים [בערך ב- 1995] נפתח שרות חדש שנקרא hotmail. השרות כלל אפשרות לשלוח ולקבל דואל [עוד מלפני שקראו לזה דואל] ללא הזדהות ברשת. אחרי כמה שנים טובות, קונה חברת מייקרוסופט [אומרים שאישתו של ביל גייטס נתנה את השם לחברה, על שם תכונה מסויימת של בעלה שליט"א] וזאת על מנת... לספק שירותי דואל חינם לשבעים מליון מנויים!! אההה??? שאלתי אותי. מייקרוסופט? חינם? אה?? אז חשבתי וחשבתי והנה המסקנות: ממשלת ארה"ב מעוניינת לעקוב אחרי הדואל. ממשלת ארה"ב לא מעוניינת לספר על כך לאיש. ממשלת ארה"ב לא מעוניינת להחזיק בטכנולוגיה ובאנשים לתפעול שרות שכזה. אז פונים למייקרוסופט, שלה יש את כל האמצעים והכיסוי, והיא עושה זאת עבור ממשלת ארה"ב. נקודות למחשבה: . . . עוד נקודה: ביל גייטס, האיש העשיר ביותר בתבל, בעל החברה המצליחה ביותר בכל הזמנים [או אחת מהמצליחות ביותר], מספק שירות כלשהו בחינם, על מנת למכור באנרים של פרסומות באתר... נשמע הכי הגיוני בעולם, הלא כן? טוב, כיוון שעלי ללכת כעת [סוגרים כאן] אז אני אכן אלך, ומי שרוצה להגיב - מוזמן. ~פשוש~

IC4

New member
ברוך בואו

משום מה ההקדמה שלך והאוטו-ברכה שלך הזכירה לי שיחה קצרה עם חבר שלי שבא הבנו שהמילה "תקדים" ו"חסר תקדים" הם בעלות משמעות זהה (כי אם זה חסר תקדים, אז עכשיו זה התקדים. ואם זה תקדים, אז מן הסתם לא היה תקדים לפניו) לא יודע איך זה מתקשר כמו גם שאני לא יודע ממש למה התכוונת בדיבוריך על ביל גייטס כלומר הדגושתיך על העושר שלו איפה סוגרים במה אתה עובד

פשוש2K

New member
היי אייסי

טוב... מודה שלקח לי קצת זמן לנתח את האמירה שלך, ובסוף הבנתי. תקדים וחסר תקדים זה אותו הדבר. *מאושר על התובנה החדשה* גם אהבתי את ה- אוטו-ברכה שהזכרת. לגבי העיניין עם ביל. אם מישהו מתפרנס לא רע מאיזה עסק מסויים [נגיד מכירת תוכנות], והוא מרוויח מזה סכומים לא רעים של מספר מליארדי דולארים, אז מדוע שירצה לרכוש את הוטמייל.קום ולתת שם שרות-חינם, כשמודל ההכנסות משרות כזה מבוסס על מכירת נקודות פרסום? הוא נכנס לביצה שבה נמצאים כל חברות האינטרנט שמוכרות את אותו הדבר! זה קצת מוזר.... לוחשוב. נרד מהנושא. הסבר פרש ובאר את המשפט הבא: "איפה סוגרים במה אתה עובד" שלומות ~פשוש~

RedStorm

New member
והישראלים אמרו...

היי גם אנחנו רוצים כזה... ועכשיו יש גם HOTMAIL עיברי שכל פעם שהמילה פצצה כתוובה באחד האי מיילים הם שם כבר יראו אותה. יש באמת מכון באר"הב שמאזין למלליוני שיחות מכל העולם ובאמת ברגע שנשמעת המילה פיגוע פצצה חבלה בן לאדן או מה שהם החליטו שזה יהיה (מי הם ההם? יכול להיות שלעולם לא נידע) זה מקפיץ אותם. אמת!

RIPPER

New member
כן נכון

לNSA של אמריקה יש מערכת לווינים שנקראת אצ"לון שבעזרתה הם מצותתים לשיחות טלפון פקסים מכשירי קשר פלאפונים אי מיילים ועוד כל צורות תקשורת המערכת יכולה לאתר משהו שקשור לטרור בעזרת מילה שהזכירו שנמצאת בארכיון של המערכת למשל שני אנשים מדברים ואחד מהם אומר פצצה אז המערכת הזאת מעלה את השיחה ומשמיעה אותה מההתחלה ודרך אגב בישראל יש מערכת משוכללת פי כמה וכמה מזו של הדוד סאם ריפר {שבשרותו הצבאי יצא לו לראות את המערכת שלנו בפעולה}

IC4

New member
so far לא עושים עבודה טובה כל כך

פשוש אמרת שאתה צריך ללכת [סוגרים כאן] אז חשבתי שסוגרים במקום עבודתך אבל אני מניח שהתכוונת לאיזה בית קפה אינטרנט או משהו? יום טוב

פשוש2K

New member
לדעתי אתה צריך למכור את הבית ולעבור

לאוסטרליה או מקום אחר! הזכרת את המילים ההן (לא מזכיר את זה בעצמי!) ועכשיו כל המערכת בעקבותיך. תזהר! האח הגדול רואה הכל!

rshilkrot

New member
אם אלה המילים שאחריהן עוקבים

אז הם נאיבים בטירוף. אף מחבל שמכבד את עצמו לא "יקרא לילד בשמו". רובם מודעים בדיוק ליכולות ההאזנה של הארגונים שבאים לעצור אותו, אז הוא לא ישתמש במילים המפורשות לפיגוע, מטען, מתאבד וכו´. יש להם קודים, ובכלל רוב המידע הקריטי עובר בעותקים קשיחים או בעל-פה. המחבלים, למרות מה שאנחנו חושבים, הם לא מפגרים... פשוט פנאטים.

tkui

New member
בנוגע ל- HotMail

למיקרוסופט היה אינטרס לרכוש את חברת hotmail כי עכשיו במצב הנוכחי שיש להם הרבה לקוחות הם מתכוונים לקחת כסף על השירות. בראיון שפורסם עם מנהל MSN הישראלי הוא אמר שבקרוב יתחילו לקחת כסף תמורת השימוש ב HotMail. ומיקרוסופט בחרה את ישראל להיות הפיילוט בנסיון לגבות כסף עבור השימוש הזה. ככה שבקרוב נדרש לשלם כסף תמורת השואר או לבטל אותו

srullli

New member
אוי נכון

גם אני שמעתי איזה משהו מעורפל על זה שהולכים לגבות כסף, ולפי מה שהבנתי זה אפילו כבר התחיל , נדמה לי שאפילו לפני מספר ימים ( אבל לא לתפוס אותי במילה , כי סביר להניח שאני טועה כמו תמיד ואני סתם מקשקשת שטויות.)

IC4

New member
ממש חכם!!! מאד!!! (= לא חכם בכלל)

לבחון את ישראל כפיילוט.. הכי מייצג שיש ממש
לא היתה פעם איזה כתבה שאנחנו המדינה עם הכי הרבה העתקות לא חוקיות של משחקים ותוכנות והיתה איזה התלבטות למייקרוסופט לא להפיק אפילו גרסא עברית של WINDOWS?

tkui

New member
גם אני חושב

גם אני חושב שלקחת את ישראל בתור פיילוט בעניין התשלום הוא טיפשי כי בטח תוך שבוע יוציאו איזה קראק שיתן לך דואר בחינם ב HotMail הוא שפשוט כולם יבטלו את החשבון דואר כי מי רוצה דואר בתשלום?

פשוש2K

New member
אז זו היא דעתי: [דעת הוגה הקונס´]

מייקרוסופט קנו את הוטמייל, רק כי הממשל רצה. כמו שמייקרוסופט קנו את MSDOS בכמה גרושים, רק כי הם לא ידעו לכתוב את זה בעצמם..... עכשיו אחרי שלמייקרוסופט נהייה את ההוטמייל הזה, אז כהרגלם בקודש, הם יוצרים עסק ענקי ומשגשג ממנו. אז בינתיים הוא רק ענקי, כי לשרת פניות של 70 מליון גולשים, שרובם נכנסים לחשבון מידי כמה שעות, זה לא עסק פשוט כלל וכלל. עכשיו רק נותר להם לנסות ולהפוך את זה למשהו רווחי, כי ככה זה אצל מייקרוסופט. בכל מקרה, הרעיון שלי הוא שהם לקחו את זה לא למטרת רווח אלא בגלל שהממשל רצה. אגב, אחרי חמש שנים שזה שלהם, אפשר להניח שזה כבר לא יכסה את עצמו לעולם! ובכל זאת, נוע תנוע. לגבי המילים שאחריהם מחפשת מערכת האשלון (אם איני טועה, זהו השם של המערכת), אז ברור שזה לא "פצצה" ו "מטוס יתרסק על התאומים", אלא משהו מתוחכם שכולל דפוס של כתיבה ולאו דווקא התוכן של המכתב. עד כאן להיום. הפרק הבא ישודר מיד עם תום מהדורת מבט. [משפט שגדלתי עליו, כל יום ראשון לפני מבט ולפני דאלאס]

TomerZimmermann

New member
שונאי מיקרוסופט שכמותכם

קשה לכם להאמין שפעם אחת הם החליטו לעשות משהו טוב? yeah right... בכלופן, אני לא רואה פה שום קונספירציה בקשר לקטע שהם מתכננים לגבות כסף אז אין לי מושג אם זה נכון או לא אבל מוזר לי שלא שמעתי על זה. בכלופן, זה לא יצליח והם מיד יחזירו את זה לשירות חינם. בנוגע לכך שזה שירות לא רווחי. אני לא יודע מאיפה הנתונים. מעולם לא בדקתי את הנושא אבל אני כן יודע שהם מרווחים די הרבה כסף על הפרסומות באתר. סיבה נוספת לקניית השירות היא מה שנקרא good publicity. גם (בעיקר) חברה כמו מיקרוסופט תריכה לפעמים לעשות משהו שאולי יעלה לה בקצת כסף על מנת לגרום לקהל הרחב לאהוב אותם יותר ולהעריך אותם. בגלל שהוטמייל זה שירות כל כך מצליח (אני לא מבין למה) אז יותר ויותר אנשים משתכנעים שמיקרוסופט זה חברה טובה. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה נכון. ואני נאלץ לשאול עוד פעם שאלה שכבר שאלתי מזמן... למה לחפש בכל מה שקשור למיקרוסופט קונספירציה?

למעלה