שלום שלום...ועזרה...

omer ok

New member
שלום שלום...ועזרה...

אני כנראה בקרוב יקנה את הסנדסק 512\ הבנתי שאין ממש סיכון איתו, נכון? בכל מקרה, אני יודע על עצמי עם דיסקמן, שברגע שאוזניות בתיק שלי, הם מתישהו ישברו, והמתישהו הזה בדר"כ מגיע ממש מהר... אז רציתי לדעת אם יש אוזניות מומלצת, או סוג של אוזניות מומלצות? אהה...שכחתי...אני דיברתי על אוזניות "כפתור" או איך שלא קוראים לזה...(האוזניות הקטנות שנכנסות לתוך האוזן בקיצור), אני מעדיף מהסוג הזה, אבל גם לא יתנגד לנסות משהו אחר. ועוד שאלה קטנה. הMP3 ישמש להרבה דברים, גם לספרוט גם לעוד הרבה דברים...רציתי לדעת איך אני יודע כמה זיכרון אני צריך? אולי כדי לי לקחת את הסנדסק 256, וגם לחסוך בכסף וגם לגרום להחליף מוזיקה. כמה שירים\אלבומים נכנסים ל256? תודה רבה, וסליחה על החפירות....

יאיר B

New member
אני לא מבין לאיזה סיכון אתה מתכוון?

הנגן הוא נגן נחמד שנותן תמורה יפה למחיר שלו. בנוגע לאוזניות: יש אוזניות שבאות עם קייס מיוחד להם שמזכיר נרתיק של משקפיים (יש דגמים של סנהייזר למשל, לא זולות אבל טובות). מה שאתה יכול לעשות זה לשים את האוזניות (כפתור) בתוך נרתיק כלשהו ואז הם לא יהיו זרוקים בתיק ויקרעו (אני משתמש בנרתיק קשיח של משקפיים למטרה זו). בנוגע לכמה שירים נכנסים בנגן: יש תשובה יפה בשאלות הנפוצות. אני אקצר ואגיד ששיר ממוצע (4 דקות) תופס 4MB בנגן (בקידוד 128, אם יותר גבוהה אז יתפוס יותר). אתה מוזמן לחשב בעצמך כמה שירים נכנסים בכל נגן.

omer ok

New member
תודה רבה!

דיברתי על הסיכון שבלקנות את הנגן הזה... יש מתחרים זולים יותר באותה איכות? הדברים החשובים לי, שהנגן יהיה עמיד למכות וקפיצות, שבפול ווליום ישמעו גם חזק ממש, וגם באיכות סבבה.

יאיר B

New member
איכותי יותר זול מסאנדיסק אני

לא חושב שתמצא. הסאנדיסק הוא הנגן שנמצא בין הזבל (ג'נריים) לטובים ביותר (איריבר וכאלה). הוא הנגן הטוב בזול ביותר שניתן למצוא. מתחת לזה זה כבר ג'נריים ומהם עדיף להתרחק. אגב, ההבדל בין 256MB ל-512MB הוא בסך הכל 100 ש"ח!

omer ok

New member
אוקי...

100 ש"ח זה גם משהו... אבל זאת לא הסיבה העיקרית שאני חושב שאני לא צריך 512. אני פשוט חושב ש512 זה יותר מידי. לפי הקישורים שנתת לי, ה512 יכול להכיל 10 אלבומים וה256 יכול להכיל 5 אלבומים. כאשר אני חושב שיש לך 5 אלבומים על המכשיר, אתה נוטה לגוון הרבה יותר, וכאשר אתה יכול להכיל 10 אלבומים אתה נוטה להיתקע עם אותם אלבומים על המכשיר. (המכשיר לא מיודע לטיולים ארוכי טווח, אלא לפעילות בעיר בעיקר...זאת אומרת שכל ערב שאני יחזור הביתה תיהיה לי ניגשות למחשב...) תודה רבה לכולם!

למעלה