שלום שלום וערב טוב.

Hyde Snow

New member
שלום שלום וערב טוב.

כל החדשים, החדשות, הותיקים, הותיקות וליסטה~ מה קורה, אנשים? מי שלא זוכר אותי - אני ננסי קני מאט באפי קרייזי משהו האחת והיחידה. סתם. מצאתי סיפור ישן [דיג'ימון קיפרס] ונזכרתי שלא הייתי פה הרבה זמן. יותר מדי זמן. אני רואה שהצטרפו אנשים חדשים והמצב טוב יותר ממה שהיה בפעם האחרונה שביקרתי פה. אז מה קורה, אנשים? D: והנה דיג'ימון קיפרס [רק כי פעם היינו בטוחים שכתבנו את הסיפורים הכי טובים בעולם. אבל הזהו, שהיינו בני 12-14].

chi12

New member
ברוך השב

אל תעלם כמו כולם.. נו, אני די חדשה רק השנה אז אתה לא מכיר אותי

Digi Lista

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

מה שלומך?... איזה קטעים שהחליטו שזה בן למרות שמדובר בבת ולמעשה הכינוי שלך היה "קני מאט קרייזי באפי"(הקרייזי והבאפי הפוכים) או נייקו...בכול אופן תמיד טוב להיזכר בחברים מהעבר
אז יאללה שפכי-מה קורה?מה חדש?איך ההזדקנות? אשמח לראות אותך כאן עוד

וואלה,זו נייקו?

אופס,סליחה. היי נייקו,מה המצב?טוב לראות אותך.ברוכה השבה!כנראה בלבלתי אותך עם מישהו אחר.

Hyde Snow

New member
ליסטוווווווווש~

כולי עכשיו מתנהגת כמו פקעצה בגלל ההתרגשות ובגלל שאני כבר עם רגל אחת מחוץ לבית. אני כל כך לא רוצה לאחר לשיעור אנגלית @.@ אבל לקיצור ולעניין אני בימים אלו מאוד עסוקה עם חזרות להופעות ובלהתעצבן לקראת הבגרויות [כי, כידוע, אין תגבורים ותמיד יש שביתות וכו']. וכזה, בקרוב יש לי מגנים ושטויות. אני מתה מפחד. אני אספר עוד בהמשך, אבל יותר מעניין אותי לשמוע מה עבר פה!

Digi Lista

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

נשמע שהרבה עבר עלייך(קראתי הכול) במהלך הזמן שלא דיברנו(אבל העיקר שאת עדיין בחתימה
) ואני שמחה שאת כבר במצב טוב יותר מבחינה חברתית ומכול בחינה אחרת,אני מקווה שתמשיכי להיות כאן לפחות לפעמים,אני אישית תמיד מתגעגעת ורוצה שתבואי לבקר בפורום ה
את יודעת שב1.7 הפורום הזה יחגוג חמש שנים של קיום?ותחשבי שאנחנו הכרנו עוד איזה שנתיים קודם(יויו,וואלה) אז אנחנו למעשה חברות כבר איזה נצח
מקווה לשמוע ממך עוד ו
ענקית בבגרויות ובכול מה שאת מאחלת לעצמך

Hyde Snow

New member
טוב שלא עשית לי ברכת ברמצווה.

אני רוצה לדבר איתך יקירתי. האם הורדת מסנג'ר בזמן שלא הייתי פה?

Hyde Snow

New member
רציתי שזה יהיה מגילה. אבל זה לא.

וואו. אוקיי. לא הייתי פה כמה זמן, שנתיים, בערך? טוב, ברור שבשנתיים השתנו המון דברים. כמו למשל שאני עכשיו בתיכון [י~ניקית גאה] במגמת אומנות ובמגמת מחשבים. אני משתפרת באומנות אבל נכשלת במחשבים [כמה טוב ששנה הבאה מגבירים הסטוריה במקום 3333>] אין לי חבר למרות שהייתי רוצה אחד, והכרתי הרבההרבה אנשים חדשים. הייתה גם תקופה שהיה לי שיער בורדו נחמד כזה. עכשיו נשארו רק שאריות ושורשים שחורים. למרות כל הפורולולולו שאינ עוברת אני עדיין אוהבת דיג'ימון ומייחלת לשידורי העונה הראשונה שוב. למען האמת, לפני כמה חודשים המצאתי דיג'ימון קטלני במיוחד: גרוזינימון. זה דיג'ימון שכל נגיעה שלו קטלנית ברמות - היא מצמיחה לאוייב גבה גדולה ועבה בלי בושה! וההתפתחות שלו, גרוזינימון מתכתי, מוסיפה חטא על פשע וגם מצמיחה שיערות בגב!!111 מי שיודע, או לא יודע, אני בסטודיו לריקוד כבר שנה שלישית. השנה הועלתי לקבוצת הלהקה המייצגת, ועליתי על פוינט שוז [נעלי הבלט שבקצה שלהן יש גבס]. וזה כואב וזה נהדר וזה גורם לאופוריה [אמרתי לכם שאני צריכה חבר.]. אה כן, ורזיתי 10 קילו בערך XP אבל לא משנה. אז, מה חדש עם כולכם? גלו לי~

star_female

New member
את לומדת בלט?

ראית Princess Tutu? סדרה מעולה גם בלי קשר לבלט, אבל עוד יותר כשמתחברים לזה. ^^ (+ הרבה אגדות ומוזיקה קלאסית~)

Hyde Snow

New member
מודה באשמה.

אני לומדת בלט. ונהנת מזה. *מותחת את הידיים קדימה* שימו עליי את האזיקים והשליכוני ליאור!!111 סתם. אני לומדת בלט ושגם שמעתי על פרינסס טוטו, אבל אף פעם לא יצא לי לראות את זה. אבל תודה על ההמלצה! ^^

star_female

New member
תראי בהזדמנות

זו אחת הסדרות היותר טובות שראיתי. לי, לפחות, זה גרם להיפתח יותר למוזיקה קלאסית ואפילו לקרוא על כמה מחזות בלט... (היה ממש מגניב לקרוא על מפצח האגוזים ולהבין מי זה דרוסלמייר המקורי). זה הזכיר לי קצת את מה שעברתי עם היקארו נו גו, רק שאגדות ובלט ומוזיקה קלאסית זה נושא שנתקלים בו קצת יותר מגו בחיי היום יום (במיוחד אם את לומדת בלט XD). (כל זה בלי להזכיר בכלל את העלילה המפתיעה, הדמויות המעולות, האווירה המיוחדת, המוזיקה המקסימה (גם השירים וגם מוזיקת הרקע הקלאסית) ושאר הדברים שעושים את הסדרה הזאת כל כך טובה).

Yuske

New member
אמן על פרינסס טוטו

אגב איפה אפשר לקרוא את מחזות הבלט?... דרוסלמייר האמיתי הוא ממפצח האגוזים?...ני רוצה לקרוא.... פרינסס טוטו אכן גרמה לי לאהוב בלט וריקוד בכללי (כלומר....יותר ריקוד) אכן אנימה מושקעת ומיוחדת מאוד!

star_female

New member
חיפשתי באינטרנט

יש המון אתרים. למפצח האגוזים יש הכי הרבה התייחסויות משאר האגדות, אני חושבת, אז פשוט תחפש The Nutcracker בגוגל ותקרא את הסיפור... הוא לא ארוך, אחרי הכל בבלט הרוב זה ההופעה... יכול להיות שתתעניין גם בלקרוא את Swanlake (יש המון מוזיקה משם בסדרה, ומזכירים את אודט ואת זיגפריד בכמה סצינות, וגם בשקופית שלפני הפרק הלפני-אחרון, אם אני לא טועה).

תמיד נחמד לשמוע ממך!

אצלי אין הרבה חדש.אני לומדת במכללה מדעי החברה עם התמקדות בתקשורת וחוץ מזה לא עושה שום דבר מיוחד....

למעלה