שלום שלום ושוב שלום

• פותח הנושא elley
  • פורסם בתאריך

elley

New member
שלום שלום ושוב שלום ../images/Emo99.gif

איפה הייתם עד עכשיו?! לא רוצה ילדים. לא רוצה לא רוצה לא רוצה. לא מענין אותי, לא מושך אותי, לא מתאים לי. הייתי בשבת אצל חברים שלי, במסיבת יומולדת שנה של הבן שלהם. האמת, אני נורא שמחה על הילד הזה, כי האמא נורא רצתה, היא נורא שמחה בו והוא עושה לה רק טוב (ולאבא גם, אבל האצא יותר חשובה כי לה היו בעיות בריאותיות שהעמידו בספק את הכל העסק, והילד הוא מעין "נצחון" על איכסה). רק מה? באו כמובן החברים שלהם, שיש להם גם ילדים בגודל הזה (פלוס מינוס). אז היתה ערימה של ילדים, מסביבם פרוסים ההורים, ולי אין עם מי לדבר בכלל. לא כיף. ואיזה יופי שמצאתי פורום של אנשים כמוני
סוף סוף יש לי עם מי לדבר
תבורכו
(כן, אני מודעת לזה שאולי קצת נסחפתי, אבל אין לכם מושג איזו תחושת הקלה זאת לא להיות המשוגעת היחידה בעולם
) אז ברשותכם, אני אכנס לפורום מפעם לפעם, וכשאני אכיר יותר את הנפשות הפועלות, או אם יהיה לי מה להגיד (מה שיגיע קודם
) אני גם אפתח פה את הפה. ושיהיה לכולם יום שמייח

gertrude

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא נסחפת בכלל, רוב הודעות הפתיחה של רבות מאיתנו די דומות ברוחן לשלך. כדאי להתחיל מעיון ב"שאלות נפוצות" (מגיעים לשם מהסרגל הכחול שבראש הדף). רוצה לספר לנו קצת על עצמך?

elley

New member
עיון עיינתי בשאלות הנפוצות.

איזה יופי לא להיות לבד ולהסביר שוב ושוב ושוב.... הפעם הבאה שמישהו מציק אני ישר שולחת לשם.
קצת על עצמי? המממ. מזכירה, רווקה (אבל עם חתול ג'ינג'י שמחכה בבית בכיליון עיניים לשובי בסוף יום עבודה שוחק), והתחלתי עכשיו קורס רפלקסולוגיה. כיף אמיתי. למרות שצריך להתחיל כבר לחשוב על התמחות (אם רציניים אז עד הסוף) ואיכשהו תחום ההתמחות הראשון שכולם חושבים עליו הוא הריון ולידה. השני הוא (כמובן) ילדים. קצת עצבן אותי האמת, אבל אני קצת רגישה לעסק...
לא חסרים תחומים בעולם. אז החלטתי לא להחליט עדיין, וכשהנושא המתאים יקפוץ לי מול העיניים, אני אכנס בו בכיף
אם יש שאלות יותר ספציפיות, תפדלו. ויום מצוין לכולנו

efroch99

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

שני תחומי התמחות חשבתי בשבילך - אחד - אוכלוסייה קשישה - אני בטוחה שרפלקסולוגיה יכולה לעשות פלאים בלהקל על המכאובים שלהם. שני - ויש לנו מישהי שעוסקת בכך פה בפורום - חיות בית. נראה לי גם כיוון מגניב, במיוחד אם את אוהבת חיות בית וחתולים (ואת פה בחברה של הרבה חובבי בע"ח בכלל וחתולים בפרט
- יש לי שלושה).

elley

New member
האמת, חשבתי על שני אלה ראשונים כי

קודם כל פצי המדהים שלי, ושנית, אני עובדת בבי"ח גריאטרי, אז אפילו יהיה לי מקום לעשות סטאז'...
הבעיה מבחינתי היא שעבודה עם קשישים דורשת מיומנות גבוהה במיוחד בגלל השבירות הרבה שלהם. צריך מאד מאד בעדינות ומאד מאד ברגישות. אני רק בשיעורים הראשונים, אז אני עדיין לא בטוחה ביכולות שלי, אז אני משאירה פתוח בינתיים. מה גם שאצל קשישים כבר אין (או הרבה פחות) אפשרות של תיקון והתפתחות אלא רק (או בעיקר) הקלה, שקצת קשה לי עם זה באופן אישי. ובכלל, תחומים לא חסרים - מחלות נפש, כל תחום מערכת העיכול, הפרעות נוירולוגיות (תסמינים של פרקינסון, אלצהיימר או מיני שיטיון אחרים) וכו'. כיוון שכל אדם שונה ממשנהו, יש מספר תחומים כמספר האנשים שפוגשים. שזה מצוין מבחינתי, כי אני אוהבת מגוון. העולם הזה מלא בדברים כל כך מיוחדים שאנשים לא רואים כי הם עסוקים בלהסתכל על מגוון מצומצם מאד של דברים ונושאים שהם החליטו שהם "מקובלים" או "נכוים". לדידי, אין "נכון" ו"לא נכון". יש "קיים", ואם הוא קיים מגיעה לו התיחסות. אז מכיוון שיש לי עוד שנה ומשהו להחליט מה אני רוצה (לפחות באופן ראשוני. לשנות תמיד אפשר. אף אחד עוד לא מת מלדעת עוד
) אני אחכה בינתיים. נפגוש עוד רגליים ועוד אנשים שמחוברים אליהן, וכל אחד יציג את הספור שלו, ונכיר יותר וייפתח לנו עולם גדול ורחב יותר של נושאים ותחומים. למה לסגור את עצמנו ברובריקות קטנות כבר עכשיו? איזה
יש לך? אני מתה להביא לפצי חבר/ה אבל לא בטוחה איך הוא יקבל את זה. לא פגש חתולים אחרים מימיו.

למעלה