שלום שלום...[=ו..אני צריכה קצת עזרה...

linoy pal

New member
שלום שלום...[=ו..אני צריכה קצת עזרה...

אז ככה: דבר ראשון...לפני שבוע חזרתי מסמינר מדצים...היה הכייי כיףףף בארץץ [[= אבל...אנחנו נפרדים מהמדריכות שלנו...ובגלל זה אני צריכה תעזרה שלכם.. אנחנו בערך 14 חניכים שרוצים לקנות להם מתנת פרידה לפני שהם מתגייסים לצבא. חשבנו על מלאא דברים...אבל...זה היה נראה לנו סתמי מדי.. .חשבנו על כרית עם הקדשה קופסא מלאת ממתקים... אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לנו.... נ.ב. חדשהה פהה אחלה פורוםם

oshria7

New member
יש לי רעיון למשהו נחמד

אתן יכולות לקנות להם תיק שיהיה רשום עליו הדגשה (למשל "למדריכות הכי שוות בעולם") ובתוך התיק אתם יכולות לקנות כל מיני דברים שיכולים לעזור להם בהמשך הדרך בצבא או בכללי ולהוסיף בנוסף תמונה שלכן איתן ואם אתם רוצות ממש להשקיע בסוף אז תרשמו מכתב בסוף שבו כמובן עד כמה נהנתם איתם..... ואחרי זה בהמשך המכתב תרשמו מה הם יכולות לעשות אם מה ששמתם להם בתיק מקווה שזה יכול לעזור :)

לינוי יקרה,

ראשית, ברוכה הבאה לפורום
אשמח לדעת איזה מאיזה מחוז את מגיעה אלינו ואני אפתח לכן כאן שירשור שתוכלו לספר איך היה לכם בסמינר. שנית, לפני שניתן לכן המון רעיונות, חשוב לדעת מה הסכום שאתם מוכנים להשקיע במתנה. שיהיה לכן בהצלחה

linoy pal

New member
תודה...[=

ממחוז ת"א הסמינר שלנו היה בפקיעין.... היה ממש ממש כיףףף הסכום שיש לנו זה בערך 240 שקל...וצריך 2 מתנות כי הם שתי מדריכות...

oshria7

New member
פירוט מחיר המתנה

2 תיקים (80 עד 100 שקל קונים בשוק שני תיקים (עדיף שחורים) שיש בהם מלא כיסים) ב-40 שקל עושים להם את ההדפס על התיק ובמה שנשאר קונים כל מיני דברים מגניבים שהם יכולות להשתמש בו בדרך

והנה רשימת מתנות בעומדות בתקציב:

לפרידה + גיוס-----> מתנות פרקטיות
לקנות תיק גב פשוט אבל יפה (ויש עכשיו המון מבצעים) ולרקום עליו או את השמות שלהן או ציטוט: "לאן שלא תלכו תמיד תשארו בליבנו".
חלוק רחצה עם רקמה או/ו מגבת סקוץ' + רקמה כמו: "תודה, קורס מד"צים 2007"
אתם יכולים להדפיס קטע יפה על דף A4 עם רקע יפה ולמסגר ולהוסיף לזה ערכה למתגייסת ולהכניס לתוכה: T שרט לבנה עם הדפס תמונה של כל הקבוצה בחזית + הדפס מאחור "שפשוף נעים", להוסיף תיק רחצה, משחת נעליים שחורה, פנס, עט עם הקדשה אישית, מגבת פנים, מברשת שיניים בתוך קופה ששומרת, חוט שפצור + כיסוי לדיסקית, ספר תהילים, מחזיק מפתחות שמתחבר לחגורה. אח"כ אתם עוטפים קופסת נעליים ומכניסים הכל לשם וזה מאוד יפה. ועכשיו כמה דברים אישיים:
חניכים שלי פעם צילמו את כל הקבוצה יחד על חוף הים והחזיקו שלט: "חלק מפאזל אוהב- קורס מד"צים 2003" והפכו את התמונה לפאזל מעץ ומיסגרו- וזה מדהים ואני שזה לא יקר.
חניכים אחרים קנו לי שעון מעץ וכתבו עליו הקדשה.
היתה לי קבוצה שהצטלמה כולה איתי באחד מהסמינרים ואח"כ לקחו את תמונה יחד עם קטע שהפיסו על רקע של חוף ים ומיסגרו לי את הכל.
קולאז' של כל מיני תמונות מהפעולות, סמינרים, טיולים וכו' יחד ובאמצע לכתוב להן הקדשה אישית ולמסגר. מקווה שעזרתי
ספרי לנו על התוצאה הסופית ונשמח גם לראות תמונות.
בהצלחה

למעלה