שלום שלום..זקוקה להמלצות וטיפים....

• פותח הנושא Gefen
  • פורסם בתאריך

Gefen

New member
שלום שלום..זקוקה להמלצות וטיפים....

למישהו יש מושג מה אפשר לעשות עם ילדים בבנגקוק??? יש לנו יומיים בבנגקוק עם שני ילדים קטנים (הפסקה בדרך לאוסטרליה), אז אולי יש למישהו המלצה מה ניתן לעשות שם שיכול להתאים לקטנטנים? (בני שנתיים-שלוש) ועוד שאלה קטנה... חשבנו להפקיד את המזוודות בשדה התעופה בבנגקוק ולא לסחוב אותם איתנו לתוך העיר. האם זה בטוח? מישהו עשה את זה ויכול להעיד מנסיונו?? תודה מראש לכולכם חברים, ואני בעוד שבועיים עוברת לאוסטרליה (מלבורן), אין לי מושג אם אוסטרליה נכללת בהגדרה של "המזרח הרחוק", אבל אם כן, אשמח להיות לכם לעזר תמיד בכל שאלה... סי יו גפן

Benkok

New member
קחי אותם למסז´ או לגו-גו באר...|בלו

סתאאאאאאאם... אני כותב לך כאן כי אני לא יכול בעברית במסרים. בכל מקרה אני אשאל את הקופים במשרד מה יש כאן לזאטוטים זבי החוטם שלך ואני אחזור אלייך. בקשר למזוודות, אין לי מושג. דרך אגב, איפה אתם ישנים?? בן

aviron

New member
אם בן לא יודע - אז BEN יענה

לא שמסז´ זה רעיון רע - אולי אפילו כדאי להם בגילם להתחיל עם "מונה-ליזה" (אמנות, לא?) אבל אם נהיה רציניים לרגע, אז: קודם-כל שייט נהר ובתעלות זה יכול להיות מאד מרתק לילדים. מגיעים ל"ריבר סיטי" (שם של מקום ע"י נהר הצ´אופריה) ומבררים בהקשר לסירה שתיקח אתכם בנהר ובתעלות. אפשר לשלב את זה עם מה שנקרא "סירות האורז" שזה (אחרי השייט בתעלות) סירה גדולה שמוגש עליה כבוד פירות ושתייה , תוך כדי שייט בנהר. אפשר לקחת אותם גם אל הספארי-וורלד" שזה אתר שכשמו כן-הוא: ספארי בעלי-חיים מכל העולם (אפריקה, אמריקה וכמובן אסיה) וכן משולב בתוך האתר מוקדי שעשועי בעלי-חיים. נחמד. צריך כ- 4 שעות בשביל זה. אפשר גם להגיע אל ה"דרים-וורלד". אתר מתקני-שעשועים וכ"ד לילדים. ל- 2 המקומות האלו צריך להגיע עם מונית - נמצאים מחוץ לעיר. מה עוד? סתם נסיעה ב"רכבת השמיים" BTS אולי? חוות נחשים עם מופע כשיאו חליבת ארס נחש הקוברה למטרת הכנת נסיוב? מזוודות: בשדה יש שמירת חפצים - המחיר הינו ע"פ פריט = ליממה. ושבן ייקח חופש ויטייל איתכם !!! שנה טובה !!!!

Gefen

New member
תודה לאווירון על התשובה...

המלומדה.. ובן... יש מצב שנראה אותך בבנגקוק? אנחנו מגיעים ב-12 בספטמבר כנראה ליומיים, ומחר אני אבדוק את שם המלון ואכניס פה אז תבדוק.. סמדר

למעלה