שלום שלום... חדש בפורום

THE FATRIX

New member
שלום שלום... חדש בפורום../images/Emo12.gif

אז אני ראובן, בן 15, מכיתה י' בערוני ב'... רק עכשיו גיליתי שיש פורום מודיעין :) נכנסתי עכשיו לאתר נוער של מכבים רעות וראיתי בפינה של הלהקות שיש מחר מן ערב להקות בכפר רות, מישהו יודע על זה ויודע שבטוח יהיה את זה? הנה מה שהיה כתוב (אם זה בכלל מעניין משהו): הופעה ביום שישי 21.3.2003 במועדון הנוער בכפר רות בשעה שמונה בערב יופיעו גם כן: dj ass- מופע סקרץ'(פטיפון) אנטרופיה feedback puzzeld החרגולים 2 fishboom יהיה מעולה תבואו מחיר כניסה 3.33 שקלים אם מביאים את הפלאייר ישנה הנחה של 33 אגורות תבואו תהיה מחירת חולצות הפקת ענק דיסקים אוכל ושתיה one love buddha vibration ועוד משהו, איפה אפשר לעזאזל לבלות במודיעין או בסביבה
ואל תגידו לי סנוקר שכבר נמאס ממנו, לא באולינג כי מפוצץ, ולא מועדוני טראנסים
כי סתם אני לא רוצה... סתם לידע, אני מתנדב במכבי אש...

Roobie

New member
היי ראובן

בקשר להופעה - אני לא מבין מאיפה הספקנות שלך, אבל כן, היא תתקיים. אם אתה לא יודע בדיוק איפה זה - אתה פונה בצומת לכפר-רות וממשיך קדימה עד הסוף, נכנס למושב עצמו (הרבה אחרי אזור-המסחר), ממשיך איזה 50 מטר קדימה ואז זה המועדון. יש חניה מספיק גדולה, אל תדאג
ובלי שום קשר - אתה אוהד של מכבי תל-אביב בכדורגל? כי נדמה לי שפעם דיברתי באוטובוס (מרגלית!) עם מישהו שקוראים לו ראובן בערך בגיל שלך שהיה בחזרה ממשחק... (הבהרה - אני לא אוהד של מכבי).

THE FATRIX

New member
תודה...

הייתי בערב להקות שהיה לפני איזה שלוש חודשים, או משהו כזה אז אני יודע איפה זה אבל בכל זאת תודה... ואני אוהד מכבי תל אביב, אבל לא רציני (אני בכלל לא רואה כדרוגל). ככה שאין סיכוי שאני אדבר עם מישהו על כדורגל.

Roobie

New member
אתה בטוח?

דיברתי היום עם איזה אחד מהכיתה שלי שמנגן באחת הלהקות על זה והוא לא אמר שום דבר על הביטול...

א.א.אפל

New member
צודק

חשבו שיבטלו בגלל שלא הייתה במה (היא נשרפה עם הסניף של מכבי) אבל בסוף מצאו אחרת

Loppy

New member
OMG!!!!! רק עכשיו קלטתי! זה יובל!!!

יובל!!!!!! פתאום ראיתי את התמונה שלך ב"מחברי הפורום" בדף הראשי!!!! זה דור פלג!!!! קטעים רצים פה....

Roobie

New member
התמונה שלי מופיעה שם?

נחמד לדעת...
ולמה אתה כלכך בהלם? פורום מקומי, אחרי הכל...

FlowerPower4

New member
אני מניחה שמאוחר מידי..

אבל ההופעות מתקיימות/ התקיימו בערב מלחמתי זה ?

Roobie

New member
ההופעות התחילו ב-21:30

והיה מצויין בהתחלה Buddah Vibrations עם מופע רגאיי נחמד אחריהם Anathropya (אני מקווה שאני מדייק באיות.. רק שמעתי את השמות של שתי הלהקות הראשונות) במופע אדיר של שירי דרים ת'יאטר, שאני לא מת עליהם למען האמת אבל אנטרופיה פשוט היו גדולים. אחרי אנטרופיה עלו Feedback במופע רוק מצויין אחריהם Puzzled עם פאנק-רוק (ופוגו עצבני שנמשך גם בהופעה של הלהקה הבאה) ואחרונים - החרגולים2, הלהקה שכולם חיכו לה. היו גדולים כתמיד. היו כמה עשרות אנשים, אולי מאה.. לא יודע... בכל מקרה לכיוון המאה. היה קיוסק של תמוז רחמן, אסף גרנות ועומרי ממו שמכרו פחיות קולה ב-4 ש"ח או קומבינה של וואפל ותירס חם ב-5 ש"ח... וזהו עוד חודשיים בערך תהיה הפקת ענק 4 אני מניח...

THE FATRIX

New member
היה כיף.....

רק לא כמו בקודם, ששברו את הגיטרה ועלו על האורגן
למרות שאני לא אוהב רגאיי, אהבתי את הלהקה הראשונה... אנטרופיה היו מצויינים!, פידבק.. כמו תמיד.. אהבתי את הקטע שהדליקו לרועי (ככה קוראים לגיטריסט שלהם?) את הזיקוק.. איזה גיטריסט! באמצע פידבק כבר הלכתי בגלל החברים הקרציות שלי שהשתעממו (הם לא אוהבים הופעות...)

popoz

New member
דווקא כן שברו!

אם היית נשאר לחרגולים אז היית רואה שהם התקדמו מההופעה הקודמת...נהיו פחות פרמיטביים...אם אז הם שברו אורגן וגיטרה בידיים אתמול הם שברו מחשב ומקלדת עם פטיש 5 קילו!!! היה אדיר. ובעיקרון כנראה שתהיה הפקת ענק 4 עוד חודשיים...אני מקווה להופיע גם שם. ANTATROPIA

Roobie

New member
פוזנר!

ברוך בואך לפורום! אגב, אתה יכול להציג את עצמך בתור הבאסיסט של אנטרופיה, כבוד
באמת הייתם גדולים אתמול

THE FATRIX

New member
סעמק, מה פספסתי.....

תגיד, אם אני במקרה רוצה להופיע שם עם הרכב, מה אני עושה?

Roobie

New member
אם יש לכם הרכב ממש טוב...

אז נראה לי שתוכלו להופיע, למרות שבאופן כללי מדובר בכמה להקות של חברים, וזה משהו שהם מארגנים סתם ככה לחבר'ה בתיכון (מכבים-רעות), אבל מזמינים את כל האזור... בכל מקרה אם אתה רוצה אני אשאל מחר מישהו

THE FATRIX

New member
עזוב, זה לא דחוף......

גם ככה אין לנו הרכב שלם (אין בסיסט וזמר)

עמית!!!!!

את השם של הלהקה שלך אתה לא יודע לאיית כמו שצריך???!!!!...
שלא אנקוט בשיטת הענישה האנטרופית(לשים את ראשך בצמוד לדאבל פדאל ו.....

למעלה