שלום שלום כולם../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
אתמול ניסיתי כבר כמה פעמים לשלוח הודעות (והאינטרנט שלי לא ממש אוהב אותי בזמן האחרון..
אינטרנט מטומטם..) ולא הצלחתי..
זה הכניס אותי לדיכי ענק.. נורא רציתי להצטרף ביחד עם כולם אבל היי- מוטב מאוחר מאשר לעולם- לא
בקיצר, קוראים לי קרן- אבל אל תקראו לי ככה
כל החברים שלי מהאינטרטנט קוראים לי בליני..
אני מצטערת שאני דורשת את זה ככה, אם תקראו לי קרן אני לא אבין שזאת אני.. בכל אופן: אני אנסה לשחזר במוח את השאלון היכרות.. הממ.. סדרות אהובות: מפלצות אמיתיות, אד אד ואדי, חופרי הקברים, משפחת סימפסון, ג'וני בראבו, באגס באני, דאפקי דאק, והחזיר הזה (שאם מישהו יואיל בטובו להזכיר לי אייך קוראים לו אני אקפוץ מרב אושר
) סדרות נוסטלגיות אהובות: בננות בפיג'מות, באג בראש, דרדסים, קטקטים, שאר ירקות מחינוכית אחת ^_^ חברים בפורום: Silver Fox (לילוש) עוד פורומים שאני משתתפת בהם: מוניקה סקס ו.. הממ.. זהו
ואני מצרפת תמונה של איקי ודאבל-די המאמיים בצד..
יש לי אתר ע-נ-ק על טונס (והוא היחיד בעברית לנושא- כלומר, יש שם דברים שלא תמצאו בשום מקום אחר) אז הנה הוא (טונס מניה-טירוף מצוייר
) אני מקווה שזה לא נחשב הודעת זבל רק כי פרסמתי את הכתובת- כן
אחרי הכל, אני אשמח אם תאהבו את האתר שלי.. ואני ממש מנסה הרבה זמן להצטרף לפורום
אגב- אני אשמח להתנדב למלא לכם את הגלרייה של מפלצות אמיתיות בעצמי.. יש לי יותר תמונות מלכל ישראלי/ת אחר/ת..
יש לי דם מפלצתי- אתם יודעים שאיקי בעלי
אויש, אני פשוט מתה עליהם.. כל הסדרות המצויירות האלה- ע-נ-ק-! אני בטוחה שאתם מסכימים איתי.. מקווה להשתלב יפה.. בלינשוש
אגב- האייקון שלי בהודעות הוא
ביי..!
אתמול ניסיתי כבר כמה פעמים לשלוח הודעות (והאינטרנט שלי לא ממש אוהב אותי בזמן האחרון..