שלום, שלום לבתי יש בעיה...

BaD*GiRl

New member
שלום, שלום לבתי יש בעיה...

בתי שחיינית ובכל פעם כשאני באה איתה לתחרויות היא מתחילה להתעצבן אני נכנסת איתה למלתחות היא מתלבשת בשירותים וזו בושה... היא ממש מתביישת מעצמה. האם זה נורמאלי?

שירלי=

New member
זה נורמלי...... ../images/Emo8.gif

תראי אני לא יודעת באיזה גיל הבת שלך....אני בת 17 וחצי. זה נורמלי שהיא מתביישת באמת. אני עוד מעט מתגייסת ויש לי בעיה עם זה שאני יצטרך להתקלח עם כל הבנות באותה מקלחת. ויש לי בעיה גדולה עם זה. דבר כזה לא עובר. תביני אותה שהגוף זה דבר אינטימי, בשבילה וקשה לה להראות לחברות. אני מבינה אותה. זה עובר רק עם הזמן כשתגדל אני מקווה עד הצבא שלא תהיה לה בעיה כמוני. ואם לא זה לא נורא זה דבר נורמלי לחלוטין. בקשר אליך אני מבינה שאת דואגת. גם אחותי מתביישת ואמא שלי לא מבינה למה? אין לך מה לדאוג תני לילדה להתפתח בקצב שלה הכי חשוב שלא תתני לה הרגשה שהיא חייבת לעשות משהו שלא ברצונה. כמו להתלבש להתקלח ליד בנות אחרות. מקווה שעזרתי... שירלי

The Girl

New member
גם אני...

גם לי (למרות שאני רק בת 15 ויש לי עוד שלוש שנים עד שאני אלך לצבא!) יש בעיה עם הקטע של המקלחות בצבא... ואני חושבת שיש לי זכות לא לרצות להתקלח ביחד עם עוד 20 בנות... גם בטיולים ביסודי של הנוער העובד או משהו כזה שהיו תאים בלי דלת הייתי מתקלחת כשחברה שלי מחזיקה לי מגבת בין הקירות... נכון שזה נשמע ממש דפוק אבל אז מה אם לא בא לי שכולם יראו אותי ערומה!

למי יש בעיה?

אני חושב שלילדה אין בעיה שהיא עצמה אינה יכולה לטפל בה היא מתנהגת כמו ילדה בגיל ההתבגרות, נראה לי שאת לא מוכנה עדיין לשחרר חבל לילדה, אני מציע שיום יומיים לפני התחרות הבאה תקחי אותה לשיחה כנה ותשאלי אותה מדוע היא עצבנית וממה היא מתביישת? חשוב שלשיחה כזו תהיי מוכנה לתשובות לא קלות, ואל תשכחי שהיא בגיל ההתבגרות והכנפיים מגרדות לה
שלומי

NICOLE MOORE

New member
let me make a correction

she is not ashamed of her body she is ashames of you looking at it and its totaly normal its her body and i think that she has the right not to show it to anyone not even to her mom i believe that in few years this problem wont be but again this would be only her decision nicole

למעלה