שלום שלום לחברים בפורום בית שמש ...

שלום שלום לחברים בפורום בית שמש ...

(אתם עוד נכנסים לכאן אני מקווה). קודם כל סחתיק למשה על ההכחלה של השם ! מה קרה רותם נמאס לי לנהל לבד ?! ובכל מקרה, סתם רציתי לשתף קצת, בדיוק היום היה לי את המבחן הפסיכומטרי, וואלה הלך די טוב, יהיה בסדר בע"ה. אני בדיוק עומד לסיים את השנת שירות שאני נמצא בה כיום, ועובר להמשיך לחצי שנת שירות נוספת בחברה להגנת הטבע, באילת ... אז רותם אם אני זוכר נכון את כל שני וחמישי באילת, אם את באה תרימי טל'. בכל מקרה, שיהיה שבת שלום לכולם !

אביחי...

נחמד לראותך שוב כאן... כולנו מקווים ומתפללים שקיבלת את הציון הראוי לך בפסיכומטרי... אגב, שמחתי מאוד לראות אותך בתחנת הרכבת בזמנו, צריך לעשות את זה יותר.. .
בכל מקרה, אני מתגייס בז' מנחם אב (1 אוגוסט למניינם), ככה שלא נשאר הרבה זמן לעשות את זה... בהצלחה בחברה להגנת הטבע! שמעון.

../images/Emo13.gif

רותם בצבא אתה יודע
וצריך מנהל שישמור כאן על הסדר כשהיא בצבא
בהצלחה עם הש"ש והכל
שבת שלום

MS6

New member
הכרחתי אותה...

איך זה יסתדר לך עוד חצי שנה? פחות שירות צבאי? יותר פרק משימה? פרט, נמק והסבר!

Dark faith

New member
נראה לך יש לי זמן?!?!?!

אני חלק חשוב עכשיו מהמערך הצבאי
ואני מאוד נהנת מכך
ולמה לדחות בעוד חצי שנה את השירות??? אביחי צבא זה דבר מאוד מאוד מאוד כיף!

לרותם ויוסי.

וואלה אני דוחה את הצבא בעוד חצי שנה כי אני רוצה להתגייס לנח"ל מוצנח גדוד 50. וכדי לעשות את זה אני צריך את החצי השנה הזאת בחברה להגנת הטבע. מה גם שאני מקבל תעודת מדריך של החברה להגנת הטבע שמוכרת ע"י משרד החינוך משהו סוף (וזה של אזור אילת, שזה אזור ממש שווה !) ואני עובר קורס של עזרה ראשונה, שזה טוב בשבילי, כאילו זה רענון לקורס שכבר עברתי ! בכל מקרה, אני מקווה שהל יהיה בסדר בע"ה.

למעלה