שלום שלום לך עזה

שלום שלום לך עזה

השב לי על הפלזה השכח מהצרות סוף סוף ישראל עושה משהוא חכם אחרי כל כך הרבה שנים של טימטום וכיבוש מכוער כל הכבוד לראש הממשלה שלנו שהוא מהליכוד אבל הוא הבין מה שאחרים לא הבינו ואולי גם לא יבינו לעולם" שעם כובש הוא עם טיפש" תושבי גוש קטיף צריכם לברך את המהלך הזה לצעת מקן הצרעות הזה שניקרה עזה ושיחנקו איתה אינשאללה כמה שפחות חיילים ואזרחים ימותו שם בשביל מובלעת יהודית שמסכנת חיים יהיה יותר טוב מיצידי אחרי ההנתקות שיקמו שם גם חומה כמו בשומרון שתיהיה עד השמיים לא אכפת לי ואני תומך בכל הנתקות מהעם המקולל הזה מה לנו ולהם שהם יחיו בצד שלהם ואנכנו ניחיה סוף סוף ניחיה נ .ב תמיד נוכל לחזור לשם כתיירים

תגובה אופינית למי ש...

קדושת החיים פחות חשובה מקדושת האדמה מי שרוצה לחשוב על ישראל כמובלעת בין ים ערבים שיחשוב מי שרוצה לחשוב ההפך ולהסתכל על ישראל כמדינה ביפני עצמה ולא איך שהיא ממוקמת יוטב לו אנכנו ניקבעים לפי מה שאנכנו מחלים ליקבוע לעצנו ולא איך הסביבה קובעת במקום להתפתח לכיוון אירופה אנכנו הולכים הפוך נכון שמדינה מושפעת מהמדינות הסובבות אותה אבל הם לא צריכם להגדיר אותה ובמיחד אנכנו שצריכים לעבוד יותר קשה ישראל היא לא מובלעת

למה התמונה?

בס"ד היא גם ככה ערוכה בPHOTOSHOP.. להראות לך איזה אחלה של תמונות של כתומים פנאטים רוצ##ם אני יודע לעשות? :) אבל אני לא אעשה.. אני לא כמוכם... פנאטים של דת.. ושינאה של מי ששונה ממכם..

meidl

New member
למה חומה?

בשביל מה? בשביל שאנחנו והם נחנך את ילדינו שמאחורי החומה יש אוייב? האם זה יעזור? אולי עדיף פשוט לעשות שלום ולסגור עיניין?

הם עדיין האוייב ואין לנו מה לעשות ש

אויב שלו מישתנה וכניראה שגם לא רוצה לישתנו ולהפוך לרוחש שלום עד שבצד השני לא תיהיה התרגנות כללית אם מתרות ספציפיות הם עדין אויב ולנו אין מה לעשות שם

OMER G17

New member
אכן כן..למה לחזור לשם כתיירים?

מה יש לחפש במקום המגעיל הזה? חוף ים? יש לך בצפון בסיני ובניצניםן חוף ים יפה ופתוח..לא צריך את עזה!

amitbl

New member
זה לא ברור למה לחזור לשם?

1. קזינו. 2. נרגילות בזול חושילינג. 3. אחלה שוק (או כאסבה). 4. החומוס הכי טוב במזרח התיכון (שכנראה נגנב מקיבוצים בארץ...) ההורים שלי היו לוקחים אותי לשוק בעזה כשהייתי פעוט... יכול להיות נחמד לחזור לשם מתישהו...

תחשבו רגע כמה כסף זה יוצא

חוץ מזה פחות משאבים כלכליים בעזה זה יותר טוב ואולי אחרי ההתנתקות יהיה יותר כסף להרבה דברים אחרים ולא רק לביטחון תחשבו על כמה משקיע או השקיע המדינה שם כמה על ביטחון שוטף ,מיים ,חשמל ,תשתיות , תחשבו על כל הכסף הזה עם לא ההינו מבזבזים אותו מצבו היה יותר טוב בהרבה כמה זה לשלם למילואימניק על כל יום שמירה שם כמה כסף זה להחזיק שם גדודים של חיילים בימקום שאנכנו נשב על גדר או חומה המערכת ויוצה מכך צימצום וחיסכון מסיבי להוצעות המדינה = האזרחים שלה שלא לדבר על הצלת חיים בראש ובראשונה והמקום בכלל לא שלנו לא היה שלנו ולא יהיה שלנו אנכנו במשך כל הזמן הזה בחרנו לא להחליט לא לספח את השטח ולא להחזיר את השטח כלום

למעלה