שלום שלום לכולם! אני עדי ואני חדשה
ל ליי קופרית New member 21/12/03 #2 תתחדשי../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif
P python 4 New member 21/12/03 #3 ברוכה הבאה, עדי! לפני שרעות תבוא עם ה- שלה, תרשי לי להציע לך אולי? או איזה כוס טובה?
P python 4 New member 21/12/03 #5 אר... אז תשכחי מה- ../images/Emo48.gif ומה- ../images/Emo39.gif בבקשה, על חשבון ה- (רעות משלמת, מה אכפת לך).
אר... אז תשכחי מה- ../images/Emo48.gif ומה- ../images/Emo39.gif בבקשה, על חשבון ה- (רעות משלמת, מה אכפת לך).
P Principesa Reut New member 21/12/03 #6 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה התפקיד שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עדי מותק, תתעלמי מהצעתו של פייתון, ותקחי את ה על חשבון ה ממני... אצלי הוא יותר טעים ברוכה הבאה
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה התפקיד שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עדי מותק, תתעלמי מהצעתו של פייתון, ותקחי את ה על חשבון ה ממני... אצלי הוא יותר טעים ברוכה הבאה
P python 4 New member 21/12/03 #8 עדי יקירתי, נודע לי ממקור רשמי שרעות מוהלת את ה- שלה במים. איך את חושבת היא יכולה לממן את כל זה בעצמה? ה- שלי הוא כולו על בסיס חלב. ובנוסף, קבלי גם . איך אני?
עדי יקירתי, נודע לי ממקור רשמי שרעות מוהלת את ה- שלה במים. איך את חושבת היא יכולה לממן את כל זה בעצמה? ה- שלי הוא כולו על בסיס חלב. ובנוסף, קבלי גם . איך אני?
P python 4 New member 21/12/03 #10 בבקשה! קבלי על חשבון רעות, ואל תגידי שאצלנו בפורום לא מקבלים יפה אנשים חדשים! כמה סוכר לשים לך?
L LauraLF New member 21/12/03 #13 אני שותה 10000 כפיות סוכר ואת שותה סוכרזית אחד? ובכל זאת קבלי ח"ח על זה שהעדפת קפה על שוקו קפה - אחד משלושת הסיבות לחיות
אני שותה 10000 כפיות סוכר ואת שותה סוכרזית אחד? ובכל זאת קבלי ח"ח על זה שהעדפת קפה על שוקו קפה - אחד משלושת הסיבות לחיות